- 5 Nisan 2020
- 3.446
- 7.974
Gayet büyük Bebek te görünmüştür bu kesede normalde1.49 yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet büyük Bebek te görünmüştür bu kesede normalde1.49 yazıyor
Kaç haftaliksinArkadaşlar en son adettimin 1 günü 27 şubat tı dün (14.04.2020) de gittim ultrasyona baktı kese var ama bebek yok dedi alttan baktı yine aynı haftaya gel dedi 2 ihtimal var dedi ya geç döllenme yad iğer ihtimal sorunlu dedi detaya girmedi kana bakmadı moralim bozuldu akşam ağladım. Bir hafta da geçmez şimdi bu durumla karşılaşan varmı
Resim atacam ama büyük diyotYs diye yazar
En as on adetim 27 şubat tıKaç haftaliksin
Gözükmedi bu ayın 28nde gel dedi ozaman gözkürdedi sağlıklı olması gereken yerde dedi hiç Bı sıkıntı yok şuanda dediGayet büyük Bebek te görünmüştür bu kesede normalde
Kese nerde yazar ben anlamadım ultrason yaGözükmedi bu ayın 28nde gel dedi ozaman gözkürdedi sağlıklı olması gereken yerde dedi hiç Bı sıkıntı yok şuanda dedi
Gs yazıyorya orda kesenın boyu yazıoKese nerde yazar ben anlamadım ultrason ya
Gs yazıyorya orda kesenın boyu yazıo
Anlamadım canım yaBunda yolk kesesi var mı yok mu
Bi tane bunu verdiBaşka varmı görüntü Bi tane mı verdi
Bu ctesi mi gidiceksin Dr aBi tane bunu verdi
Evet Allah nasip ederse ayrıca kahverengi akıntı da yoğun varBu ctesi mi gidiceksin Dr a
Gidebiliosan bugun git canım ilaç verir cok geliyorsa lekeEvet Allah nasip ederse ayrıca kahverengi akıntı da yoğun var
Dr a sormuştum onlar normal dediGidebiliosan bugun git canım ilaç verir cok geliyorsa leke
Benim görüntüye dde bakarmısınızGayet büyük Bebek te görünmüştür bu kesede normalde
Sizde aynı şekilde bu arada Dr gidince durumları paylaşalım merak ettimDikkat et kendıne canım
Canım öncelikle sakın ol bol şu iç ve dinlen sitrese yapma bu kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir genelde 7 8 de bebek ve kalp atışı gözüküyor sabırla bekle bakalım uzulmemeye çalış allah nasıl ettiyse aylarca kanaman olsun geliyor bebis benim arkadaşım 7 ay boyunca kanama yasadi au an bebegide kendide gayet sağlıklı allah'tan umudunu kesmeÖyle bişey demedi Dr kese var bebek yok dedi ve bu gun kahverengi leke geldi