Arkadaşlar gebelikte kese var ama bebek görülmedi bu durumu yaşayanınız var mı?

Benim kese oluşmadan önce gelmişti leke Progestan içtim doktor yazmıştı numarası varsa sorun belki kullanmanızı ister ben de kalp atışı için gidicem haftaya o zamana kadar iç dedi mesela

Benim kese oluşmadan önce gelmişti leke Progestan içtim doktor yazmıştı numarası varsa sorun belki kullanmanızı ister ben de kalp atışı için gidicem haftaya o zamana kadar iç dedi mesela
Benim kese oluşmuş bebek görülmedi bu gün akıntım çoğaldı dün Dr gittim ara ara akıntı oluyor koyu sarı dedim olur dedi Folikasit verdi numarası da yok ilk olunca acemice oluyor insan

ablamın öyle oldu kese oluştu ama ne bebek vardı ortada ne kalp atışı bekledik baya 8 haftalık oldu hala yok ortada ve ablamın müthiş ağrıları oluyordu lekelenmeler gelmeye başlayınca gitti hastane sonra aldılar boş gebelik diye. Aradan 3 ay geçti Şimdi tekrar hamile ve o minik ellerini bile gördük. :) Üzülme lütfen kontrollerine sık sık git.

ablamın öyle oldu kese oluştu ama ne bebek vardı ortada ne kalp atışı bekledik baya 8 haftalık oldu hala yok ortada ve ablamın müthiş ağrıları oluyordu lekelenmeler gelmeye başlayınca gitti hastane sonra aldılar boş gebelik diye. Aradan 3 ay geçti Şimdi tekrar hamile ve o minik ellerini bile gördük. :) Üzülme lütfen kontrollerine sık sık git.
Hayırlısı olsun bakalım benimde illaki belli olur ama insan hevesleniyor olumsuz olunca da üzülüyor isim bile düşünmüştük eşimle

Hayırlısı olsun bakalım benimde illaki belli olur ama insan hevesleniyor olumsuz olunca da üzülüyor isim bile düşünmüştük eşimle

Ablam da üzülür ağlar sanmıştık ama biliyor musun hiç üzülmedi. Dedi ki kardeşim eğer kalp atışını duysaydım onun orda olduğunu bilseydim ve beni bırakıp gitseydi kendime gelemezdim ama içimde olmayan şeye üzülmüyorum vardır bir hayır dedi ve kendini hiç üzmedi. Rabbim inşallah sağlıkla huzurla bebeği kondurur kucağınıza :)

Arkadaşlar en son adettimin 1 günü 27 şubat tı dün (14.04.2020) de gittim ultrasyona baktı kese var ama bebek yok dedi alttan baktı yine aynı haftaya gel dedi 2 ihtimal var dedi ya geç döllenme yad iğer ihtimal sorunlu dedi detaya girmedi kana bakmadı moralim bozuldu akşam ağladım. Bir hafta da geçmez şimdi bu durumla karşılaşan varmı
Korkma canim dr degistir baska dr baksin görür bence 4 boyutlu usg olan bir dr a git

X