Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var :)

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
Merhabalar. Arkadaşlar direkt konuya geceyim haftaya benim 3 günlük bi iznim var yakın bir arkadaşımla birlikte şehir dışı planı yapıyoruz ama kararsız kaldık. Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep arasında kararsızlık yaşıyoruz bi şehri seçmek istiyoruz ama ikimizde daha önce bu üç sehre de gitmedik sizin öneriniz nedir hangisine gidelim ya da hangi ikisine? Gönül isterdi ki üçüne de gidelim turlarla gitmeyi düşündük ama turların tarihleri bize uymuyor cok kararsız kaldık ne önerirsiniz?

antepe gitmiş biri olarak ..
antep fıstığı ve baklavaları götürün derim

Mardin görmedim ama Şanlıurfayı gördüm.Gaziantep'de yaşayan birisi olarak size Asla Gaziantep'i elemeyin ve muhakkak gelin görün derim Eleyecekseniz eğer direk Şanlıurfayı eleyin derim

urfa kesinlikle düşünmeyin bence, antep olmazsa mardin derim, Antep mutlaka gidilmesi gereken bir şehir ve çok gezilecek yerler var

Boğazınıza düşkünseniz Antep , gezip görmek maksadındaysanız Mardin:)

3üne de gitmiş biri olarak neresi olursa olsun büyüleneceksiniz :)

Boğazınıza düşkünseniz Antep , gezip görmek maksadındaysanız Mardin:)

3üne de gitmiş biri olarak neresi olursa olsun büyüleneceksiniz :)

Ben Ankarada yaşıyorum şehrin yoğunluğundan gürültüsünden her şeyinden sıkılmış boğazıma düşkünümdür ama gezip görmek maksadındayım açıkçası :) Mardin daha cazip geliyor ama Gaziantep önerdi herkes aklım oraya gitti şimdi de bilemedim yani :)

Üçünden biri dersen Mardin kesinlikle, üçüne de gittim. beni dinle Mardin, Sonrada bi Midyat yaparsanız iyi olur....
Gerçi geziş amacın ne bilemem ama o dizilerin çekildiği yerleri falan da görürsün. biri midyatta çok meşhur

Uçunede gidebilirsiniz hizli olmaniz gerek ama yok derseniz antep sonra yol uzeri halfeti oradan urfa yapabilirsiniz mardin icin basli basina ikigun lazim cunku.antepte gezilecek yer konusunda yardimci olabilirim isterseniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de sizin gibi düşünmüştüm Midyat'ı filan da cok merak ediyorum. Yani şehir havası yaşamak istemiyorum öyle yüksek binalar falan. o yüzden bana da Mardin daha cazip geliyo

Üçüne de gitmek istedik ama arabamız yok ve sıkıştırarakta gezmek istemiyoruz o yüzden

Ben de sizin gibi düşünmüştüm Midyat'ı filan da cok merak ediyorum. Yani şehir havası yaşamak istemiyorum öyle yüksek binalar falan. o yüzden bana da Mardin daha cazip geliyo

Canım Gaziantep büyük şehir zaten, mistik bir ortam havası pek vermiyor... Tabi güzel ama Mardindeki hava orada yok... Öğretmen evinden yer ayırtın , akşam bile çıktığınızda ölüyosunuz güzelliğe.. oraya oraya... Urfa desen küçük bir yer balıklı göl civar dışında öyle pek hayran kalınacak yer görmedim, yine o Mardinin mistik havası yok ordada... Mardini tek geçerim... Gelince de yaz buraya.

bak üç gün kalacaksan sana şöyle bir tarif vereyim. ilk gün git Mardine güzelce gezin yerleşin yerinize, ikinci gün sabahtan atlayın minübuse midyata geçi orayıda güzelce gezin, öğleden sonra yine minübuse atlayıp Hasankeyfe gidin. Bayılacaksın hasankeyfe(batmana bağlı aslında ama midyatla arası 30 dakika falan.... akşama gezmeniz bitrer, tekrar minübüsle Mardine dönersiniz tek arabayla... üçün cü gün takıl artık mardinde yine.. sonra dönüş zaten

Midyatta Mor Gabriel manastırınıda gezin.. Çok güzel yaaa, bak özledim çok..

Son düzenleme:

Ayy cok içime sindi bu yorum tamam kararımı verdim kesin Mardin'e gidiyorum :)) şimdi biz iki kız gidicez oraya bi yer bilmeyiz etmeyiz sorun olmaz dikkat çekmeyiz dimi biraz da çekiniyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…