- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
Merhabalar. Arkadaşlar direkt konuya geceyim haftaya benim 3 günlük bi iznim var yakın bir arkadaşımla birlikte şehir dışı planı yapıyoruz ama kararsız kaldık. Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep arasında kararsızlık yaşıyoruz bi şehri seçmek istiyoruz ama ikimizde daha önce bu üç sehre de gitmedik sizin öneriniz nedir hangisine gidelim ya da hangi ikisine? Gönül isterdi ki üçüne de gidelim turlarla gitmeyi düşündük ama turların tarihleri bize uymuyor cok kararsız kaldık ne önerirsiniz?
Boğazınıza düşkünseniz Antep , gezip görmek maksadındaysanız Mardin:)
3üne de gitmiş biri olarak neresi olursa olsun büyüleneceksiniz :)
Merhabalar. Arkadaşlar direkt konuya geceyim haftaya benim 3 günlük bi iznim var yakın bir arkadaşımla birlikte şehir dışı planı yapıyoruz ama kararsız kaldık. Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep arasında kararsızlık yaşıyoruz bi şehri seçmek istiyoruz ama ikimizde daha önce bu üç sehre de gitmedik sizin öneriniz nedir hangisine gidelim ya da hangi ikisine? Gönül isterdi ki üçüne de gidelim turlarla gitmeyi düşündük ama turların tarihleri bize uymuyor cok kararsız kaldık ne önerirsiniz?
Üçünden biri dersen Mardin kesinlikle, üçüne de gittim. beni dinle Mardin, Sonrada bi Midyat yaparsanız iyi olur....
Gerçi geziş amacın ne bilemem ama o dizilerin çekildiği yerleri falan da görürsün. biri midyatta çok meşhur
Bende Ankara'da yaşıyorum
GAP turunda görmüştüm bütün Doğuyu .
O zaman Mardin derim :) . Öyle mistik , öyle güzel ki
Uçunede gidebilirsiniz hizli olmaniz gerek ama yok derseniz antep sonra yol uzeri halfeti oradan urfa yapabilirsiniz mardin icin basli basina ikigun lazim cunku.antepte gezilecek yer konusunda yardimci olabilirim isterseniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de sizin gibi düşünmüştüm Midyat'ı filan da cok merak ediyorum. Yani şehir havası yaşamak istemiyorum öyle yüksek binalar falan. o yüzden bana da Mardin daha cazip geliyo
Ben de sizin gibi düşünmüştüm Midyat'ı filan da cok merak ediyorum. Yani şehir havası yaşamak istemiyorum öyle yüksek binalar falan. o yüzden bana da Mardin daha cazip geliyo
Canım Gaziantep büyük şehir zaten, mistik bir ortam havası pek vermiyor... Tabi güzel ama Mardindeki hava orada yok... Öğretmen evinden yer ayırtın , akşam bile çıktığınızda ölüyosunuz güzelliğe.. oraya oraya... Urfa desen küçük bir yer balıklı göl civar dışında öyle pek hayran kalınacak yer görmedim, yine o Mardinin mistik havası yok ordada... Mardini tek geçerim... Gelince de yaz buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?