Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var :)

bak üç gün kalacaksan sana şöyle bir tarif vereyim. ilk gün git Mardine güzelce gezin yerleşin yerinize, ikinci gün sabahtan atlayın minübuse midyata geçi orayıda güzelce gezin, öğleden sonra yine minübuse atlayıp Hasankeyfe gidin. Bayılacaksın hasankeyfe(batmana bağlı aslında ama midyatla arası 30 dakika falan.... akşama gezmeniz bitrer, tekrar minübüsle Mardine dönersiniz tek arabayla... üçün cü gün takıl artık mardinde yine.. sonra dönüş zaten

Midyatta Mor Gabriel manastırınıda gezin.. Çok güzel yaaa, bak özledim çok..

Harikasınız yaa cok teşekkür ederim aynen bu söylediğinizi yapmaya calıscamm güzel plan oldu cok sağolun :))

Merhabalar. Arkadaşlar direkt konuya geceyim haftaya benim 3 günlük bi iznim var yakın bir arkadaşımla birlikte şehir dışı planı yapıyoruz ama kararsız kaldık. Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep arasında kararsızlık yaşıyoruz bi şehri seçmek istiyoruz ama ikimizde daha önce bu üç sehre de gitmedik sizin öneriniz nedir hangisine gidelim ya da hangi ikisine? Gönül isterdi ki üçüne de gidelim turlarla gitmeyi düşündük ama turların tarihleri bize uymuyor cok kararsız kaldık ne önerirsiniz?

Tabikide urfaaaa .. Ama yemek konusu olursa antepden gerisi yalan =)))

ben egeliyim eşimin bir tarafı Mardinli zaman zaman gideriz. tam gezmelik bi yer ve turistlere o kadar alışıklar ki sorun yaşamazsınız. mardine karar verirseniz rahat ayakkabılar giyinin abbaralar(tüneller) içiçe geçmiş sokaklar sizi yorar yoksa. iyi eğlenceler.

Mardinli biri olarak tum mezopotamya manzarasinin ayaklarnizin altinda oldugu unlu kilise ve medreselerinin bulundugu tarihi bir gezi dusunuyorsanz kesinlikle Mardin derim.+Lezzet olarak Mardinin de Antepten asagi kalir yani yok:)
Ayrica cevizli sucugumuzu, leblebi sekerimizi ve özel karisimli kahvelerimizi tadmanizi ayrica sabun almanizi mutlaka oneririm:)
Antebi bende cok merak ediyorum orasiyla ilgili bir fikrim yok fakat urfada fena degil ama gezilecek tek bir yeri var oda balikli gol.

Ayy cok içime sindi bu yorum tamam kararımı verdim kesin Mardin'e gidiyorum :)) şimdi biz iki kız gidicez oraya bi yer bilmeyiz etmeyiz sorun olmaz dikkat çekmeyiz dimi biraz da çekiniyoruz :)

yok yok sorun olmaz, turiste alışık herkes , gezerken bile görürsünüz. ama ayağa düz ayakkabı,, şapka(sıcaktı oralar şimdi), rahat kıyafet giyin, minübuste rahat edesiniz.... Mardine kadar gidip Hasankeyfe gitmezseniz çok üzülürsünür ama, mutlaka midyata gittiğinizde sonraki ilçe Hasankeyf zaten, gidin mutlaka...
nerde kalacaksınız ayaladınız mı var mı planınız, uygun olsun diyosanız öğretmeevi dedğim gibi, önceden yer ayırtın ama, gerçi uygun diyorum ama son fiyatları bilmiyorum 35 vardır sanırım memur değilseniz 5- 10 artar heralde.

Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Batman, Mardin hepsinin bir arada olduğu turlar var. onlara katılın :31:

yok yok sorun olmaz, turiste alışık herkes , gezerken bile görürsünüz. ama ayağa düz ayakkabı,, şapka(sıcaktı oralar şimdi), rahat kıyafet giyin, minübuste rahat edesiniz.... Mardine kadar gidip Hasankeyfe gitmezseniz çok üzülürsünür ama, mutlaka midyata gittiğinizde sonraki ilçe Hasankeyf zaten, gidin mutlaka...
nerde kalacaksınız ayaladınız mı var mı planınız, uygun olsun diyosanız öğretmeevi dedğim gibi, önceden yer ayırtın ama, gerçi uygun diyorum ama son fiyatları bilmiyorum 35 vardır sanırım memur değilseniz 5- 10 artar heralde.

milli eğitim çalışanlarına 35 tl
kamudakilere 50 tl
diğer insanlara 70 TL diye biliyorum

kesinlikle turla hepsini görün derim hatta nemrutada götürüyor bunların yanında ama turlarda sizin tatile uymuyormuş ozaman zor olur biraz çünkü turda tüm kültürel yerler gezdiriliyor böyle bi şehre gidip ordan oraya gitmek zor olur gibi geldi bana
ben kesinlikle mardin derdim midyat hasankeyf

milli eğitim çalışanlarına 35 tl
kamudakilere 50 tl
diğer insanlara 70 TL diye biliyorum

Ben de her yerin fiyatı aynı değil diye biliyorum yani her öğretmenevinin; ama en iyisi telefonla arayıp fiyat öğrenmek. Kamu dışındakiler 70 değildir ya, çok pahalı oluyor öyle, onun yerine gider iyice bi otelde kalır yanii dimii

Ben de her yerin fiyatı aynı değil diye biliyorum yani her öğretmenevinin; ama en iyisi telefonla arayıp fiyat öğrenmek. Kamu dışındakiler 70 değildir ya, çok pahalı oluyor öyle, onun yerine gider iyice bi otelde kalır yanii dimii

evet farklı sanırım. memurlar netten baktım 50 TL falan :31: sakarya 70TL dedi diye hatırlıyorum:44:

Back
X