• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırmısınız??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

askiminaskiyim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
4.837
4.067
448
$555876_263039250468475_1722684595_n.webp$563883_263039263801807_1428608184_n.webp$golf25051201-768x430.webp$golf25051202-768x430 (1).webp$koltuğun ovalliği böyle olup berjerli farklı kumas renkleri farklı.webp

merhaba 1aydan biraz fazla günümüz kaldı düğün içn o kadar çok bakındım ki artık midem bulandı yanii.. biz kiraya taşınıcaz ve çok esya istemiyorum ben. sizce bu takımlar nasıl .. :17::17: :17:

Ahh bi ev belli olsa.. hani o an gözümü kapatacam artık hangisi olacaksa.. renklerdede biraz karışığım tatlı kahveyle acı kahve tonlarımı kullanılsa.. billemedim kararsızım işte :(:25::25:

Şimdiden hayırlı olsun :16: Hepsi çok güzel, en çok ikinci takımın uzun koltuklarını ve birinci takımın sehpasını beğendim. Takımların berjererini genel olarak beğenmedim. Ama ikincisinin uzun koltukları süper :16:

berjerler benimde içime sinmedi daha farklı bir model ımmm bi dk $sadece berjer.webp mesela bu mor bir berjer daha güzel geldi bana.. ve evet orta sehpa daha kullanışlı birşey olmalı.. çünkü tek bir takım almayı düşünüyorum . eğer 2+1 evde oturacaksak 3+1 olursada bilemiyorum belki bir köşe takımı eklenebilir.

berjerler benimde içime sinmedi daha farklı bir model ımmm bi dk Eki Görüntüle 472048 mesela bu mor bir berjer daha güzel geldi bana.. ve evet orta sehpa daha kullanışlı birşey olmalı.. çünkü tek bir takım almayı düşünüyorum . eğer 2+1 evde oturacaksak 3+1 olursada bilemiyorum belki bir köşe takımı eklenebilir.

Bu berjer çok daha güzel ama mor beyaz çok iddialı ve keskin bence. Ayrıca yoğun çiçekler de oturma odası koltukları için daha uygun. Ama berjer diğer tiplerden daha iyi.

Mor bir rengi hiç düşünmedim doğrusu o an o takımın fotosunu buldum berjer için kaydetmiştim.. yani yumuşak renkler istiyorum. üsttekiler gibi . o nun dısında bir yaşam ünitesi masa ve sandalyeler. büfe vitrin bilmiyorum pek yanaşmadım onlara. sanırım kiraya gidicez diye ve birazda temzliğinde uğraşacağım içinde olabilir.

Zevklerimiz yakın sanırım, koltuk rengi modeller ve büfe-vitrin konusunda. Biz de yalnızca konsol yaptık.

Şu koltuğu çok beğendim kırlentler hariç.
Hanedan Koltuk Takm - Koltuk Takmlar - Berke Mobilya

Diğer örnekler:

Bonita Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
ASİL KOLTUK TAKIMI - Resital Mobilya
GOYA KOLTUK TAKIMI - Resital Mobilya
Padişah Koltuk Takımı Koltuk Takımları Evgör Mobilya

evet , bu modellerde güzelmiş bak kafam daha bir karıştı sa:119:nki :) yarın iş yerimde bunlarada bi tek tek bakayım. he konsolu evet düşünüyorum o nu yazmayı unutmuuşum oda müsait olursa konsol tabiisii olabilir:) belkide konsolun aynası yerine tv yi üstüne koymak bile aklıma gelmedi değil hani.. diğer odalara gelince de yatak odası takımı beyaz istiyorum.. mutfak banyo belli olmadığı için net değilim :) teşekkür ederim bu arada saat çok geçmiş sabah yine koşarak otobüse yetişeceğim :( öpüyorum iyi geceler :)
:119: :119:

Artık yeni evler küçük oluyor ya 2+1 daireye baktık az önce çok hoşuma gitti ama malum odalar küçük bu takımlar küçük bir odaya olabilir mi ki evin tamamı 85-90 m2.. salonu kare bir salon yatak odası da küçük ve küçük bir odasıda var.. kafam karıştı iyicene.:(

Back
X