- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
evi yeni mi aldınız yoksa yaptırdınız mı???
Köşe takımı en uygun olan seçenek ancak rengin kırmızı olmamasından yanayım.Çok tetikleyici bir renk.Tartışmaları yemeklere sebep olabilir.Ancak kırmızıyı başka renklerle konstrast yapıp dengeyi sağlayabilirsiniz.Turuncu da olmamalı iştah açar : )))Perde konusundada jaluzi kullanabilirsiniz-manzaranın kapanmaması için -jaluzinin uzunluğu yani katı camı kaplamamalı.Sevgiler
görünüme göre cam kenarına, dar tarafı cam kenarına gelecek şekilde köşe takımı almaktan başka çare gözükmüyor bir de masayı oda ile mutfağı ayıracak şekilde yerleştirirsen çift taraflı kullanım alanı olur ama mutfak için o sandalyeler uygun değil.
bu tip sandalyelerin tutacak yeri olmadığı için ele sık sık tutulan kısımları hiç iyi olmuyor ve çok kumaş kaplı olduğu için de bütün kokuyu içine çeker yemek kokusundan kurtulamazsın sunni deri kaplamalı nikelajlı sandalye almanı öneririm.
öncelikle yeni evinizde iyi günlerde oturun size mutluluk ve şans getirsin bu ev bizde yeni taşındık iki ay oldu sizinki gibi geniş bir mutfağım var hatta 6 metrekarelik halı mutfağın ortasında kalıyor ama ben oturma odası olarak düşünmedim yani mutfakta ister istemez koku çok oluyor buda çok sevimli değil bence ama mademki güzel manzaranız var o zaman değerlendirmekte fayda var ama renk kırmızı ne bileyim yeşili düşünseniz açık yeşil mutfağın mobilyasınada uyar
canım biz izmirde oturuyorduk fethiyeye taşındık. ama hala annemler izmirde olduğundan gelip gidiyorum. bornovadayız şutarafagitti kendi evimiz :asigim: dolapları yeni yaptırıldı.Şeniz