Arkadaşlar Fikirlerinizi Bekliyorum ??

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.601
arkadaşlar yeni evimize taşındık. kocaman bir mutfağımız var ve ben ne yapsam bilmiyorum. evlenirken oturma odası yaptırmamıştım. şimdi mutfağımı oturma odası olarak kullanmak istiyorum. başda köşe takımı alayım dedim ama kararsızım. kırmızı bir köşe takımı, kırmızı katlamalı perdeler, zebra desenli bir halı ve aynı desen kırlentler. size fotoğrafları koyayım fikirlerinizi bekliyorum :asigim:

bu kısım dolaplı, halıları öylesine koydum komple onlarıda değiştiricem

bunlarda yemek odası takımımdan ayırdığım yemek masası ve sandalyeleri. diğer odaya sığmadıda :icecream:

işde burasıda boş kalan kısım. ben köşe takımı koyayım dedim ama kararsızım laelaelaelaelae

pencerelerde çok güzel bir deniz manzarası var :asigim: o yüzden kalın bir perde kullanmak istemiyorum naniknanik halı perde mobilya ne koysamki acaba? renk ve model konusunda yardımcı olun bana lütfennn Şeniz

görünüme göre cam kenarına, dar tarafı cam kenarına gelecek şekilde köşe takımı almaktan başka çare gözükmüyor bir de masayı oda ile mutfağı ayıracak şekilde yerleştirirsen çift taraflı kullanım alanı olur ama mutfak için o sandalyeler uygun değil.

bu tip sandalyelerin tutacak yeri olmadığı için ele sık sık tutulan kısımları hiç iyi olmuyor ve çok kumaş kaplı olduğu için de bütün kokuyu içine çeker yemek kokusundan kurtulamazsın sunni deri kaplamalı nikelajlı sandalye almanı öneririm.

öncelikle yeni evinizde iyi günlerde oturun size mutluluk ve şans getirsin bu ev bizde yeni taşındık iki ay oldu sizinki gibi geniş bir mutfağım var hatta 6 metrekarelik halı mutfağın ortasında kalıyor ama ben oturma odası olarak düşünmedim yani mutfakta ister istemez koku çok oluyor buda çok sevimli değil bence ama mademki güzel manzaranız var o zaman değerlendirmekte fayda var ama renk kırmızı ne bileyim yeşili düşünseniz açık yeşil mutfağın mobilyasınada uyar

zaten masa sandalye var köşe takımıda olunca boğmazmı sence
masayı cam kenarına alıp zevkli yemekler yiyebilirsiniz
tıkış tıkış eşya hoş olmuyor
sevgiyle
ağız tadı ile otur

Arkadaşım, bence de kırmızı düşünme, elma yeşili olabilir... Kırmızı mutfak için çok iddialı bir renk. Ama ben senin yerinde olsam, buzdolabuının olduğu tarafa biraz daha dolap ilavesi yaptırır, cam önüne de sadece 2 berjer ve bir sehpa koyarım. Masayı da mutfağın ortasına koyardım ferah ferah yemekler yenirdi. Perdeyi de katlamalı yaptırırsan manzarayı engellememiş olur.

:içelim: gerçekden bu yanını hiç düşünmemiştim. kırmızı konusunda zaten karasızdım şimdi vazgeçtim sırnaşık şey

evet bu sandalyelerden yana çok şikayetçiyim. giydirme aldığım için çok pişman oldum :mymeka:

evet şimdi düşündükçe yeşil daha uygun olacak gibi geliyor.

Dıptısdıptıs selam, bence de sakın kırmızı düşünme. Ayrıca mutfak için jaluzi çok pratik oluyor. Ben de jaluzi kullanıyorum. Manzara için de istediğin kadar çekip indirebilirsin. Kullanımı çok kolay. Benim de dolaplarımın rengi seninkine benziyor. Jaluziyi de benzer tonlarda seçtim herkes beğeniyor. Bir de nacizane fikrim takvimin yerine bir tablo asarsan daha hoş olacak gibi. Meyve ya da çiçek resimleri içeren bir tablo mesela. Güle güle otur evinde.

çok güzel evin gercekten benımde ev hayalim varda ev lafı gectımı soruyorum böyle seyler......
ALLAHım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah....

Canim Masayi Camin Kenarina Alabilrsin O Kisim çok Bos Kalmiş Masanin Yerinede Tv Alabilirsin Ve Bence Yine De Zevk Senin Canim

merhaba evin hayırlı olsun. masayı cam kenarına koyabilirsin. iki tanede kanepe alabilirsin. altı sandıksız olanlarından biri yesil biri mor olabilir mesela. ben mobilyacıda calısmıstım genelde mutfağa bu tarz kanepeleri tercih ediyorlardı. köse takımı önermem cünkü hep aynı sekilde koymak zorunda kalırsın. masanın sandalyelerinide renkli alırsan birbirini tamamlar.

canım biz izmirde oturuyorduk fethiyeye taşındık. ama hala annemler izmirde olduğundan gelip gidiyorum. bornovadayız şutarafagitti kendi evimiz :asigim: dolapları yeni yaptırıldı.Şeniz

OOOO, Hem İzmir, hem Fethiye, hem Bornova.. Kendimi bayağı yakın hissettim size Şeniz.. O köşeyi görünce, bir de deniz manzarası varmış, benim aklıma rattan ya da bambu görünümlü mobilyalar vardır ya onlar geldi. Ortada cam sehpasıyla teras, bahçe vb. için uygun olanlar sanki şık olur diye düşündüm. Böylelikle hem amerikan mutfa, hem manzara seyredilerek sohbet edilen bir alan ortaya çıkıyor. O mobilyalar da hafif ve şık olduğu için mutfakta köşe mobilya kadar ağır durmaz diye düşündüm. Dün İstikbal'de öyle şık bir takım gördüm 750 ytl. den başlıyor takımın fiyatları..Güle güle otur..

yagmur mobilyada var mesela. sitesine gir. sporline kanepeler- polo kanepe . kampanyada köse takımlarıda varmıs. onlarada göz atarsın.

her kezin zevki ayri ama ben olsam somon yesili döserdim mutfagi dah güzel ve cok tatli oluyor benim mutfagimda somon yesili dar oldugu icin masayi salonumda ama senin mutfagin büyük camin önünne düsündügün koltuklarida deriden somon yesili olsa cok tatli olur

benim mutfağımda seninki gibi dıpdıs resmini göndermişimdir onlara bi bak istersen ..ben mutfağa yatak olacak şakilde kanepe aldım masa sandalyede daha küçük bişi aldım televizyonumu koltukta rahatça seyredip gelen bayan arkadaşlarımı mutfakta bile ağırlıyorum çok kullanışlı oluyo .renginide elma yeşili seç mutfak dolaplarına çok uyum sağlar ..bide koltuk alırken kılıfının çıkartılıp yıkanan türden olsun mutfakta daha abuk kirleniyo çünkü ..perdelerinide asansör perde yaptır gündüz denizini seyredersin gecede indirebilirsin ..perdeni bej yaparsan hoş durur bence .halınıda yine içinde yeşil veye bej karışımıda aldınmı harika olur bence .. şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…