Arkadaşlar Fikirlerinizi Bekliyorum ??

ahanda ben tatile giderken geleyimde şu koltuklarda biraz yuvarlanayım...çokta güzel olmuş güle güle kullan canım

ahanda ben tatile giderken geleyimde şu koltuklarda biraz yuvarlanayım...çokta güzel olmuş güle güle kullan canım

sen hele bi gelme :eek:klava:

Ay Ay Ayyy
çok Güzel Canim Güle Güle Kullan
Gerçekten çom Uygun Koltuk Takimi Almişsin
Renkleride Süper
çok Beğendim

çok teşekkür ederim :eek:

bayıldıııııııııııııııııımmmmmmmmm...gız valla kıskandım benim koltumdan güzel mi neyy ...

benimki daha güzel bikerem :roflol:
Dıptısımmmmmmmm csnım çok güzeller güle güle iyi günlerde oturrrrr

saol canım benimmmm

kızzzzzzzzzzzz dıppppppppppp canım benim süper olmus ben bayılırım böle canlı renklere.ama evin içidee cok güzel hele deniz manzaran bayıldım valla.güle güle kulan canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:içelim::içelim: allah nazarlardan saklasın

saol canım yaaa keşke bütün evi böyle rengarenk döşeseydik. içim açılıo odaya girdikçe

Canim Valla Süper Olmuş Güle Güle Kullan Valla.oralara Yolumuz Düşerse Gelip Kahve Içeriz Artik O şipşirin Koltuklarinda.bayildim.mutluluklar Dilerim şekerim.

çok saol canımcım ama senin mutfakda gözüm kaldı. çok hoş yahuu :1rolleyes:

cok güzel olmuş canım.gülegüle kullan.bigün nasip olur inşallah orda kahve içmek

beklerim canım inşallah yolun düşer bu tarafa

canım harika olmuş güle güle kullan oturmaya çağırırsın artık

gelmezsen :eek:klava:

canım güle güle otur çok güzel olmuş yeni evin.a.s.o manzarada kahvaltıya geleceğim haberin ola...

gelgel zaten gelecem deyipde gelmeyenleri döfecem :eek:klava: saolun arkadaşlar pek bi sevindiriğim ben :roflol:

canımcım senin evinin diğer bölümlerinide çok merak ediyorum ben yaa.eminim süperdir.resim ekleyip paylaşsana sende bizimle olmazmıııııı.....öpt.

ne hoş olmuş canım nasıl canlı renk o öyle güle güle kullan
bu arada bayıldım bayıldım evinin manzarası bir harika

bncede çok gzl tasarlamışsıın.futbol sahası gbi mutfak yane :KK70: çok güzel düşünmüşsün ablacm.zevkli bi bayanmışsn :KK70:

çok süper olmuş valla....
insanın içi açılıyor..güle güle kulanın hayatım....eviniziden huzur ve çocuk sesi eksik olmasın inşallah

X