canım erkekler malesef bizim kadar duyarlı olamayabiliyor onların kafalarına dank ettirmek lazım .mesela benim eşimde çok ince düşüncelidir ama inan kendi kıyafetini bile ben alalım derim o şekilde alırız pek ilgi alanına girmiyo cünkü
sen bence araştır ama aldığın para gidicekse çocuğun için üzülürüm ben ,sigortadan falan çok daha önemli çünkü ,22 ay daha 2 yaş bile değil ,evde sakin bir ortamda uyuması ,dinlenmesi bile bir velinimet,benim oğlum evde olduğunda 3,3.5 saat uyur ama kreşte 2 saat uyuyor ,1.5 saat eksik yani ,ama 4 yaşında şimdi yani gece erken yatıyor olup bitiyor ama inan 2 yaş kücük ,belki etkinlikler ,arkadaş onu oyalar ,geliştirir ama işte kreşte bazen o yaş cocukları görüyorum bir tarafları eksik ben üzülüyorum,sabah erkenden uykudan kalkıyor ne bilim en azından kışın verme derim ,kışın sürekli hasta olur ,havalar ısınınca ver canım ,sabret biraz daha .bak 2 aydır kreşe gidiyor yaz tatilinden sonra sürekli birşey,burun akıntısı ,öksürük falan yani bünye ne kadar kaldırabilir ki ,zayıflamasıda cabası,