Kazara derken?Bakin diktirmedim demedim doktorun bana sorun yok dedigini soyledim kazara oldugunu da soyledim diktirip diktirmemek benim tercihim bu konu hakkinda bir fikriniz yoksa bosa konumu mesgul etmeyin.
Senin de fikrin var ama aklın yokOff gercekten yani kanama olup olmayacagj konusunda sorun yok diyor doktor neyini anlamiyorsun benim zarim zaten bana ait bisey kimseyi ilgilendirmez diktirip diktirmemekte bana kalmis bisey ister kin kusun ister yalanci deyin umrumda degil fikrin yoksa bu konuda konuma yazma bisey olsun bitsin yani aa ne yazmis dur bi bakim demek hic his degil
Cok kucukken 5 6 yaslarindayken baski sonucu olan bisey ailemede birsey demedim bilmiyorlar o yuzden yaptirdim bu islemi hani surekli birileriyle beraber olup olup kaybetmedim kizligimi ben yargilamadan once lutfen once bir sorun ondan sonra size ters birseyse yargilarsaniz sonucta burda siz beni tanimiyorsunuz bende sizi tanimiyorumKazara derken?
Tamam mutlaka isterim saolSenin de fikrin var ama aklın yokneyse nisanlindan mehir olarak ne isteyeceğini de sormuşsun bı konunda. Kızlık zarı sponsoru bı doktor iste bence
Yanlışlıkla eli çarpıp kızlık zarı bozulan üye geldi aklıma.Kazara derken?
Nasıl bir baskı bu? Vajina içine bir şey girmesi gerekiyor, baskıyla bozulmaz.Cok kucukken 5 6 yaslarindayken baski sonucu olan bisey
Patates baskıNasıl bir baskı bu? Vajina içine bir şey girmesi gerekiyor, baskıyla bozulmaz.
Evet benim de çocukluğuma dair hatırladığım tek baskı bu ve ip baskısıydı.Patates baskı
Cok kucukken 5 6 yaslarindayken baski sonucu olan bisey ailemede birsey demedim bilmiyorlar o yuzden yaptirdim bu islemi hani surekli birileriyle beraber olup olup kaybetmedim kizligimi ben yargilamadan once lutfen once bir sorun ondan sonra size ters birseyse yargilarsaniz sonucta burda siz beni tanimiyorsunuz bende sizi tanimiyorum
Bakin vajina icerisine illaki penis girerek bozulmuyor bu sey baski derken vajina icerisine giren bir baskidan bahsediyorum 5 6 yaslarindaydim hayal mayal hatirliyorum cok net degil hatirladigim seyler ama disarida oynarken birseyler oldugunu hatirliyorum sadece ama net birsekilde hatirlamiyorum tabiki zaten doktor bir sorun yok ama kanamayadabilir dedigi icin diktirdim o zari ben.Nasıl bir baskı bu? Vajina içine bir şey girmesi gerekiyor, baskıyla bozulmaz.
Buna baskı oldu denmez, içine bir şey girdi denir. Bir yetişkin yapmamıştır umarım.Bakin vajina icerisine illaki penis girerek bozulmuyor bu sey baski derken vajina icerisine giren bir baskidan bahsediyorum 5 6 yaslarindaydim hayal mayal hatirliyorum cok net degil hatirladigim seyler ama disarida oynarken birseyler oldugunu hatirliyorum sadece ama net birsekilde hatirlamiyorum tabiki zaten doktor bir sorun yok ama kanamayadabilir dedigi icin diktirdim o zari ben.
Ya abla şimdi kimseyi yeme cinselliği normal görüyor olman nişanlının konusunu acmamasini garipsemen bile bu konuda az çok tecrüben olduğunu ortaya koyuyor. Seni yargılamıyorum kendi adıma ama dürüst olmak önemli.Bakin vajina icerisine illaki penis girerek bozulmuyor bu sey baski derken vajina icerisine giren bir baskidan bahsediyorum 5 6 yaslarindaydim hayal mayal hatirliyorum cok net degil hatirladigim seyler ama disarida oynarken birseyler oldugunu hatirliyorum sadece ama net birsekilde hatirlamiyorum tabiki zaten doktor bir sorun yok ama kanamayadabilir dedigi icin diktirdim o zari ben.
Hymen 5 6 yaslarinda esnek olmazki tamamen kapali olur hymen dedigimiz yer sonra zamanla regl deligi olusur ve etrafi deri katlansi olarak kalir yani esnek olan hymenler var ama demekki benimki esnek degilmis tutarsizlik degil acik acik herseyi her konuya yazmak zorunda degilim ki5 6 yaşında hymen in en esnek olduğu zamanlarda yırttınız yani baskı sonucu
Sorduk zaten hanımefendi? Tutarsız geldi söyledikleriniz yalan söylemenizi yargıladık. Bakire olmamanızı falan değil
Yok hayir oyle bisey olsa burada isim ne acik acik sormam bile ve tecavuz denen sey cok ciddi bir konu burada yazilip konusulacak bir konu degilBuna baskı oldu denmez, içine bir şey girdi denir. Bir yetişkin yapmamıştır umarım.
Bak cinselligi normal gormem gayet dogal bisey istek sonucta yani ve evlenecegim adamla konusmam dogal bence illa deneyim olmasi gerekmez yalan soyledigim birsey degil bu o yuzden boyle seyleri merak edip sormam dogal degilmi sonucta evlilikte cinsellikte onemliYa abla şimdi kimseyi yeme cinselliği normal görüyor olman nişanlının konusunu acmamasini garipsemen bile bu konuda az çok tecrüben olduğunu ortaya koyuyor. Seni yargılamıyorum kendi adıma ama dürüst olmak önemli.
Tecavüzden ziyade bir yetişkinin sizinle uğraşması durumu geldi aklıma. Böyle şeylere maruz bırakabiliyorlar çocukları. Çok var örneği, neler görüyor okuyoruz.Yok hayir oyle bisey olsa burada isim ne acik acik sormam bile ve tecavuz denen sey cok ciddi bir konu burada yazilip konusulacak bir konu degil
Önceki kızlık zarı konunda önceden hayatında biri olduğunu şimdi ise temiz bir sayfa açmak istediğini yazmışsın zaten neyin savunması bu ? Sokrates bile bu kadar savunma yazmadı be karşimBak cinselligi normal gormem gayet dogal bisey istek sonucta yani ve evlenecegim adamla konusmam dogal bence illa deneyim olmasi gerekmez yalan soyledigim birsey degil bu o yuzden boyle seyleri merak edip sormam dogal degilmi sonucta evlilikte cinsellikte onemli
Haklisiniz ama cok sukur oyle bir durum gelmedi suana kadar basima zaten oyle bisey olsa direk aileme soylerdim ama o yaslarda bozuldugunu bilmedigim icin hicbisey diyemedim ileridede ogrendigim vakit suphelerimden dolayi korkup demedim kimseye biseyTecavüzden ziyade bir yetişkinin sizinle uğraşması durumu geldi aklıma. Böyle şeylere maruz bırakabiliyorlar çocukları. Çok var örneği, neler görüyor okuyoruz.
Benmi yazmisim oyle birsey yazmadim ben eminmisiniz benim oldugumaÖnceki kızlık zarı konunda önceden hayatında biri olduğunu şimdi ise temiz bir sayfa açmak istediğini yazmışsın zaten neyin savunması bu ? Sokrates bile bu kadar savunma yazmadı be karşim