Adam erken boşalıyorsa, libidosu düşükse vs. konuşurken bunlardan mı bahsedecek size? Bu tamamen şans işi sizin için.cunku ileride sorun yasamak istemiyorum
aslinda oyle degil yaa anlatamadim hani evlilikte cinsellik onemli sonucta ben oyuzden sormustumAdam erken boşalıyorsa, libidosu düşükse vs. konuşurken bunlardan mı bahsedecek size? Bu tamamen şans işi sizin için.
E tamam işte söylediği şeyler de cinsellik sorunları. Yaşınız kaç niye görücü usulü?aslinda oyle degil yaa anlatamadim hani evlilikte cinsellik onemli sonucta ben oyuzden sormustum
Cinsel hayatı evlenmeden önce başlamadığı takdirde hiç kimsenin beklentisini bilemezsiniz. Konuştuğunuz insanlar da deneyimlemediği bir şey hakkında konuşamaz.aslinda oyle degil yaa anlatamadim hani evlilikte cinsellik onemli sonucta ben oyuzden sormustum
Yasim 27 niye derken gorucu usulu oldu ama nisanlimi seviyorum sadece bu konu hakkindaki fikirlerini merak ediyorumE tamam işte söylediği şeyler de cinsellik sorunları. Yaşınız kaç niye görücü usulü?
Cinsellik konusundan bu kadar uzak olarak evlenilmez, evliliğin/birlikteliğin %90ı cinselliktir.Merhaba arkadaslar nişanlımla yaklaşık 6 aydır beraberiz ve görücü usulü bir tanışmamız oldu ve nisan ayında düğünüm var. Ama gel gelelim nişanlimla şuana kadar cinsellik adina hicbir sekilde konusmadik ve beklentileri hakkinda hicbir fikrim yok ve sahsen ben libidosu yüksek biriyim onun cinsellik yonunden beklentilerini de haliyle cok merak ediyorum cunku ileride sorun yasamak istemiyorum bu tarz konulari nasil acabilirim ona karsi nasil acmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok bana bu konuda verebileceginiz fikirlerinize ihtiyacim var simdiden tesekkur ederim.
Aa hic bu sekilde dusunmemistim benimde deneyimim olmadi ama illaki istedigim seyler oluyor vsCinsel hayatı evlenmeden önce başlamadığı takdirde hiç kimsenin beklentisini bilemezsiniz. Konuştuğunuz insanlar da deneyimlemediği bir şey hakkında konuşamaz.
nişanlınızın sorunu yoksa zaten kendiliğinden gündeme gelmesi gereken bir konu bu, gündeme gelmiyorsa durup bir düşünmek lazım bu adam neden böyle diye. sağlıklı her insan nişanlısıyla, sevgilisiyle bu konuları yaşar ve konuşur çünkü.aslinda oyle degil yaa anlatamadim hani evlilikte cinsellik onemli sonucta ben oyuzden sormustum
Sonucta bir erkegin uzak kalmasi beni sasirtiyor neden hic acmaz mesela bu konuyuCinsellik konusundan bu kadar uzak olarak evlenilmez, evliliğin/birlikteliğin %90ı cinselliktir.
Mesela neyi öğrenmek istiyorsunuz?aslinda oyle degil yaa anlatamadim hani evlilikte cinsellik onemli sonucta ben oyuzden sormustum
İstediğiniz değil merak ettiğiniz şeyler oluyordur. Sizin için neyin zevk verip vermeyeceğimi şu an bilmiyorsunuz.Aa hic bu sekilde dusunmemistim benimde deneyimim olmadi ama illaki istedigim seyler oluyor vs
Bence de. Konu bir şekilde oraya evriliyor çünkü. Hiç lafını etmemesi beni de şüpheye düşürdü bakSonucta bir erkegin uzak kalmasi beni sasirtiyor neden hic acmaz mesela bu konuyu
Görücü usulü olduğu içindir muhtemelen.Sonucta bir erkegin uzak kalmasi beni sasirtiyor neden hic acmaz mesela bu konuyu
Evet merak ettigim seyler oluyor istemek degil ama onunda vardir illaki ben aslinda onu merak ediyorum ama konuyu acamiyorum sonucta bir kadin olarak illaki cekiniyorum ama ondan da hicbirsekilde adim gelmiyor konu ile ilgiliİstediğiniz değil merak ettiğiniz şeyler oluyordur. Sizin için neyin zevk verip vermeyeceğimi şu an bilmiyorsunuz.
sorunu olmasa illa ki açardı, hiç öpüşmediniz mi?Sonucta bir erkegin uzak kalmasi beni sasirtiyor neden hic acmaz mesela bu konuyu
Görücü usulü de olsa laf arasında bir mevzu geçmez mi bilemedim şimdiGörücü usulü olduğu içindir muhtemelen.
Gorucu usulu olsada erkek sonucta neden yani hicmi merak etmiyor hicmi istemiyorGörücü usulü olduğu içindir muhtemelen.
Hic yakinlasmadik suana kadarsorunu olmasa illa ki açardı, hiç öpüşmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?