- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
Deneyiminiz olmadıysa kızlık zarı dikimi derdine neden düşmüştünüz?Aa hic bu sekilde dusunmemistim benimde deneyimim olmadi ama illaki istedigim seyler oluyor vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyiminiz olmadıysa kızlık zarı dikimi derdine neden düşmüştünüz?Aa hic bu sekilde dusunmemistim benimde deneyimim olmadi ama illaki istedigim seyler oluyor vs
6 aylık görücü usulü bir ilişkim olsa sevgilim birden pat diye en sevdiğin pozisyon ne dese ne diyor bu manyak diye bakarım bir. Bu işler normal ilişkilerde öyle uzun uzun seksting modunda konuşarak olmuyor. Ortamına göre ilerliyor. Uygun ortamı ayarlayıp konuşun çok merak ediyorsanız.Evet merak ettigim seyler oluyor istemek degil ama onunda vardir illaki ben aslinda onu merak ediyorum ama konuyu acamiyorum sonucta bir kadin olarak illaki cekiniyorum ama ondan da hicbirsekilde adim gelmiyor konu ile ilgili
Margaret sen nasıl bir şeysin öyleDeneyiminiz olmadıysa kızlık zarı dikimi derdine neden düşmüştünüz?
Zaten herhangi bir sorunum yoktu o konu ile ilgili gittim muayenemi oldum sorun olmadigini soylendi zaten kazara bisey oldugunu yazmistim illaki deneyimle bozulmuyorki o zar denilen seyDeneyiminiz olmadıysa kızlık zarı dikimi derdine neden düşmüştünüz?
Ağzını yoklayacak herhalde.Margaret sen nasıl bir şeysin öyle
tensel yakınlık olmadan evlilik olması mümkün değil. Ve normal de değil zaten o zaman ev arkadaşı bulup birlikte yaşayın olsun bitsin. ten uyumunuz var mı? ten çekiminiz nasıl? bunlar evliliğin olmazsa olmazlarıdır. sevişmek de cinsel birleşmeden çok daha fazlasıdır. bence karşınızda normal bir insan yok bu konularda ciddi sorunları olan biri var.Hic yakinlasmadik suana kadar
Bilemiyorum o konuda dusunduruyor benitensel yakınlık olmadan evlilik olması mümkün değil. Ve normal de değil zaten o zaman ev arkadaşı bulup birlikte yaşayın olsun bitsin. ten uyumunuz var mı? ten çekiminiz nasıl? bunlar evliliğin olmazsa olmazlarıdır. sevişmek de cinsel birleşmeden çok daha fazlasıdır. bence karşınızda normal bir insan yok bu konularda ciddi sorunları olan biri var.
Yalan söylemeden önce bi durun düşünün bence bu üyeler eski mesajlarımı okuyabiliyor mu diye.Zaten herhangi bir sorunum yoktu o konu ile ilgili gittim muayenemi oldum sorun olmadigini soylendi zaten kazara bisey oldugunu yazmistim illaki deneyimle bozulmuyorki o zar denilen sey
nesini bilemiyorsunuz ya, 6 aydır ciddi olarak evlilik planı yaptığınız kişiyle öpüşmemişsiniz bile. nesini bilmiyorsunuz? normal mi bu durum?Bilemiyorum o konuda dusunduruyor beni
Arkadaslar merhaba bugun kalici kizlik zari diktirdim ama pihti seklinde ve yogun bir sekilde kanamam oluyor sizdede oldumu boyle birsey ne olur yardim edin cok korkuyorum
Yalan soyleme geregi duymam bile ayrica hakkimda ne dusundugunuz pek umrumda degil burda sadece fikir almak icin konu actim yargilayacaksaniz burada yapmayin gidin hangi konuya takildiysaniz orada yargilayin beni sizinde fikrinizi sormustum ama bu konuda yargilamak yerine fikir vermeyecekseniz bosuna nefes tuketmeyin iyi aksamlar.Yalan söylemeden önce bi durun düşünün bence bu üyeler eski mesajlarımı okuyabiliyor mu diye.
nesini bilemiyorsunuz ya, 6 aydır ciddi olarak evlilik planı yaptığınız kişiyle öpüşmemişsiniz bile. nesini bilmiyorsunuz? normal mi bu durum?
Yooo, duymuşsunuz.Yalan soyleme geregi duymam bile
Sorun olmadığı söylendi derken? Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptirmissiniz, hatta dikisleriniz açılmış ikinci bir dikim yapılmışZaten herhangi bir sorunum yoktu o konu ile ilgili gittim muayenemi oldum sorun olmadigini soylendi zaten kazara bisey oldugunu yazmistim illaki deneyimle bozulmuyorki o zar denilen sey
Bakin diktirmedim demedim doktorun bana sorun yok dedigini soyledim kazara oldugunu da soyledim diktirip diktirmemek benim tercihim bu konu hakkinda bir fikriniz yoksa bosa konumu mesgul etmeyin.Yooo, duymuşsunuz.
Doktorun sorun var demesi için ne olması lazım onu anlayamadik. Adamın işi o zaten neden senin zarın onun için sorun olsunBakin diktirmedim demedim doktorun bana sorun yok dedigini soyledim kazara oldugunu da soyledim diktirip diktirmemek benim tercihim bu konu hakkinda bir fikriniz yoksa bosa konumu mesgul etmeyin.
Bakin diktirmedim demedim
Zaten herhangi bir sorunum yoktu o konu ile ilgili gittim muayenemi oldum sorun olmadigini soylendi
Off gercekten yani kanama olup olmayacagj konusunda sorun yok diyor doktor neyini anlamiyorsun benim zarim zaten bana ait bisey kimseyi ilgilendirmez diktirip diktirmemekte bana kalmis bisey ister kin kusun ister yalanci deyin umrumda degil fikrin yoksa bu konuda konuma yazma bisey olsun bitsin yani aa ne yazmis dur bi bakim demek hic his degilDoktorun sorun var demesi için ne olması lazım onu anlayamadik. Adamın işi o zaten neden senin zarın onun için sorun olsun
Şey küçükken nasıl bir kaza yaşadınız da zarınız bozuldu?Off gercekten yani kanama olup olmayacagj konusunda sorun yok diyor doktor neyini anlamiyorsun benim zarim zaten bana ait bisey kimseyi ilgilendirmez diktirip diktirmemekte bana kalmis bisey ister kin kusun ister yalanci deyin umrumda degil fikrin yoksa bu konuda konuma yazma bisey olsun bitsin yani aa ne yazmis dur bi bakim demek hic his degil