- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 38
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Aylık kredinin aylık gelirinin bir bölü üçünü geçmemesi gerekmiyormu peki?
Ben de anlamadım.Bilmıyorum nasıl yaptılarsa kızı var babası var onlarıda söylemiş olabılır nasıl cıktı okadar kredı anlamadım zaten
Aylık kredinin aylık gelirinin bir bölü üçünü geçmemesi gerekmiyormu peki?
Ay ne biliyim 400 000 bu yani.Ben mi çok fakirim acaba bana çok abartı geldi.İhtiyaç kredisi ve konut kredisi durumu farklı olabilir belki
Amaan taa 9 ay önce atılan nişan sonrasında hala uzattığınız şeyler; neredeyse nişanlı kalmanızın yarı süresi kadardır "eski" bu adam, bi kendinize gelin, ders çalışmaya falan başlayın.
kizi var derken ben mi kaçirdim orayi canimBilmıyorum nasıl yaptılarsa kızı var babası var onlarıda söylemiş olabılır nasıl cıktı okadar kredı anlamadım zaten
Fakirseniz yalnız değilsiniz merak etmeyin. Tabiki de çoooookkkk uçuk bir rakam. 400.000'den bahsediyoruz. Ben de fasfakirim bu durumdaAy ne biliyim 400 000 bu yani.Ben mi çok fakirim acaba bana çok abartı geldi.
Ay ne biliyim 400 000 bu yani. Ben mi çok fakirim acaba bana çok abartı geldi.
yanı kızkardesı demek ıstedım çalışıyor:)Ben de anlamadım.
İki gun sonra ölcekler ne evi size ev alacaklarina kendilerine aliyolar insaff iyi ki ayrilmissiniz kendilerini zeki sizi enayi mi saniyo bunlar cok sinir oldumKendi evımız yok düşünsene babası çalışıyor kızı öğretmen çalışıyor kımsenın destegı yok 2 sene beklemısım bu adamı işe girince adamın maaşını bağladılar birde bekledılerkı bende calısayım yardım edeyim..Sonra annes dediki sen bir bardak su bile vermezsın sırf borcu kabul etmedim diye kötü gelin oldum.Nişanlımada neler yaptılar 2 ay üstüne gittiler zorla kabul ettirdiler bu borca girdi oda
İki gun sonra ölcekler ne evi size ev alacaklarina kendilerine aliyolar insaff iyi ki ayrilmissiniz kendilerini zeki sizi enayi mi saniyo bunlar cok sinir oldum
Yalniz iyiki eski ve devam etmemissiniz.Cunku adamliktan nasibini alamamış. Bir sekile olayi halledin ve adamdan kurtuldugunuza sukredin benceismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu varilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?
Uuuu daha simdi okudum ne demek ciplak fotografalari dagitmak nasi bi insan sonucta sevdigin kizdi yani bence hemen hemen dava ac ama ailen biliyo mu ?
Nasi soyliceksin yani savciliga vericeksen ailenin haberi olmasi lazim eger ailen bilirse daha karisir diye korkma soyle cunku ortada senin namusun var yanibu fotolardan haberleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?