• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ NİŞANLIM BENDEN İNTİKAN ALACAK SANIRIM?

Bizim beyle hic opusmeli sevismeli fotoğrafımiz yok. Kendimi eksik hissettim simdi.

Korkmayın sevgiliniz ya da esinize "yav insan opusurken nasıl fotograf çeksin allasen. Bu montaj bu" dersiniz o da inanir size. Emin olun inanır. photoshop olma ihtimali daha normal çünkü ahshsj.

Canim hic korkma birswy yapamaz ne kadar ayip ya ayrica Kimseyi bulamadi da sana mi sariyor. Cok cok ayipppp :KK20:

Bizim beyle hic opusmeli sevismeli fotoğrafımiz yok. Kendimi eksik hissettim simdi.

Korkmayın sevgiliniz ya da esinize "yav insan opusurken nasıl fotograf çeksin allasen. Bu montaj bu" dersiniz o da inanir size. Emin olun inanır. photoshop olma ihtimali daha normal çünkü ahshsj.
demek ole fotoların yokkk aaaaaaaaaaa ne ayıp:KK70::KK70::KK70::KK70: yorumune ne guldum ama

onun bende videosu ve fotoğrafları var en özel sureklı ceker gönderirdi bu normalmı?

Valla nisan evliliğe alısma süresdir bi nevi.. evleneceğin kisiden bi şey saklama zaten... gecmiş tozdur üfle gitsin. Kaalede alma bosver. Kuyruk acısı onunki...
Konunu hatırlyorum isabetli bi karar olmuş..

Siz nişanlıymışsınız.

Evleneceğin insana başından bir nişan geçtiğini söylersen bu gerizekalının hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum.

El değil sonuçta nişanlı, evleneceğini düşündüğünüz insandı bu. Ne diyecek kocana? "Biz nişanlıydık evlenecektik haliyle yakındık birbirimize ona göre ha!" mı diyecek?

Moloz herif, yol ver gitsin...

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Böylesi insanlarla karşılaştırmasın Allah kimseyi. Korktuğunuzu belli etmeyin. Tehditlerini saklayın. Yalnız benim merak ettiğim insanlar nişanlanınca neden rahatlarlar ki? Olur mu olmaz mı bilinmezken, sanki o zaman helâlmiş gibi neden yakınlaşırlar anlayamamışımdır. Keşke dikkatli olsaydınız ama yine de onun böyle yapması yanlış. Şöyle yapın diyemem ama sizi korkutmasına izin vermeyin. Sizi de mutsuz etmek istiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Katılıyorum. Bu arada avatarında çok güzelmiş :KK19:...

Siz nişanlıymışsınız.

Evleneceğin insana başından bir nişan geçtiğini söylersen bu gerizekalının hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum.

El değil sonuçta nişanlı, evleneceğini düşündüğünüz insandı bu. Ne diyecek kocana? "Biz nişanlıydık evlenecektik haliyle yakındık birbirimize ona göre ha!" mı diyecek?

Moloz herif, yol ver gitsin...

Birde ne dıyor bılıyormusun hala küçükte olsa bır umudu varmış belkı dıyormus ben herseyı mahvetmısım nişanı ben attım:) sankı o atmış .. benı kımse evının hanımı yapmazmış o konusursa

Ömrüne bereket arkadaşım :KK70:...

Birde ne dıyor bılıyormusun hala küçükte olsa bır umudu varmış belkı dıyormus ben herseyı mahvetmısım nişanı ben attım:) sankı o atmış .. benı kımse evının hanımı yapmazmış o konusursa
Bence sen tehdit et. Bende ses kayıtların var de, mesajlarını evleneceğin kıza birbir okutacağım de :KK53:...

bu tehdıtlerını yazılı olarak ıspatlamaya calıs, sonra da savcılığa suc duyurusunda bulun, en kabadayısı bıle, savcılık lafını duyunca kuyruğunu kıstırıyor.. hele devlet memuru ıse zaten o sana yalvarmaya baslar sonrasında, tecrübeyle sabıt ;)
genelde boylelerı sen bırıyle evlılık yoluna gıdene kadar, o çoktan coluk çocuğa karışmış oluyor , sen yoluna o yoluna... şimdilik size sarıyor işte.

Back
X