• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar eski nişanlımı savcılıga versemmi?

benı kızdırma bunlarıda atarım

Bu "beni kızdırma" dediği nedir ? Ne yaparsan özel fotoları atacakmış ?
Eğer onun arkasından konuşmansa ve susarsan olay bitecekse sus tabii.

Ama eğer biteceğine güvenmiyorsan bir an önce savcılığa ver.İleride başkasıyla birlikte olursan başına iş açmasın.
Şimdiden önlemini alıp gözünü korkutmuş olursun.

Savcılıga ver ama acayip insanlarsınız ikinizde

Okadar cok ısrar ederdiki cekmedıgımde günlerce konuşmazdı bır gün dayanamadım ozaman bitsin artık çekip yollamayacam dedim .. yalvardı özür diledi sonra yine başladı kendi hep ceker yollardı cok cok düşkün

benı kızdırma bunlarıda atarım

Bu "beni kızdırma" dediği nedir ? Ne yaparsan özel fotoları atacakmış ?
Eğer onun arkasından konuşmansa ve susarsan olay bitecekse sus tabii.

Ama eğer biteceğine güvenmiyorsan bir an önce savcılığa ver.İleride başkasıyla birlikte olursan başına iş açmasın.
Şimdiden önlemini alıp gözünü korkutmuş olursun.

Hayır asla güvenmiyorum ona geçenlerde cinsel icerıklı sorular sordu bağırdım cagırdım o aradada kavga edıyorduk yine soranlara anlatmıştım birden sapıklaştı öpüşelim gel dıye yalvardı sonra cınsel ıcerıklı sorular sordu bagırıncada cevap ver yoksa resımlerı atarım dedı

Nasıl insanlarla birlikte oluyorsunuz anlamıyorum ki nasıl kişiliksiz bir erkek bu böyle erkeğim diye de dolaşıyor herhalde ortalıkta. Allah kurtarsın ne deyim

Hayır asla güvenmiyorum ona geçenlerde cinsel icerıklı sorular sordu bağırdım cagırdım o aradada kavga edıyorduk yine soranlara anlatmıştım birden sapıklaştı öpüşelim gel dıye yalvardı sonra cınsel ıcerıklı sorular sordu bagırıncada cevap ver yoksa resımlerı atarım dedı
Bu adam bunu sıkıştırmadığın sürece rahatsız eder seni.Git polise alsın cezasını daha ne kadar böyle sürecek?

Ben hep diyorum ne yaşarsan yaşa özel fotoğraflarını vermeyin çektirmeyin erkeklere isterse yarın evlencem de erkek bu . :KK51: Yarın git ve hiç bir şeyden utanma ve dava aç onada sakın eziklenme deki istersen ve istediine dağıt bölöf yap .

Okadar cok ısrar ederdiki cekmedıgımde günlerce konuşmazdı bır gün dayanamadım ozaman bitsin artık çekip yollamayacam dedim .. yalvardı özür diledi sonra yine başladı kendi hep ceker yollardı cok cok düşkün

Yok artık bide kendimi yollardı ... Bende Sadece iç Çamaşırlı foto attığını düsundüm Oranızı buranızı mı yolluyordunuz pes Valla

yahu herkesin fantezisi kendine. foto yollamak, asansörde sevişmek ya da kelepçelenmek falan yargılamamızı gerektiren şeyler değil. bizi ilgilendirmemeli.

bizi ilgilendiren, tüm kadınların huzuru adına bu tip heriflere sessiz kalmamak gerektiği.
tecavüze, dayağa, tehdide ses çıkarmak lazım.
nasıl hayvan bir adammış bu yaa.

dünyanın bütün duygusal- fiziksel şiddet gören kadınları; birleşin

böyle adamları çok mu arıyorsunuz :KK14:
yani adam resimlerini sosyal paylaşım sitesine bile koyabiliyorsa , belki sen o resimleri gönderdiğinde arkadaşlarına felan da göndermiştir , adam sapık besbelli

aranızda fantazi yapmak doğaldır ama sonrasında faceye koyması sapık olduğunun kanıtı

ama siz de sataşmayın, o tehdit ediyor, siz gidip herşeyi herkese anlatıyorsunuz.
yok birbirimizden farkımız diye bir söz vardır.

Beni insanlara arkadaşlarımıza yanlış anlatıyor gerçek nedenını herkeze söyledım bende
mesela ne diyor kusura bakmayın da arkadaşlarına o fotolarınızı göstermesi yetiyor zaten sizi kötülemesi için ki kesin göstermiştir o fotoğraflarınızı arkadaşlarına, sizde susun bence hakkında konuşmayın rezil olmayın daha fazla

böyle adamları çok mu arıyorsunuz :KK14:
yani adam resimlerini sosyal paylaşım sitesine bile koyabiliyorsa , belki sen o resimleri gönderdiğinde arkadaşlarına felan da göndermiştir , adam sapık besbelli

aranızda fantazi yapmak doğaldır ama sonrasında faceye koyması sapık olduğunun kanıtı
[

koymadı koyarım dıye tehdit etti ilerde kocana sevgılınede atıcam dedı sen herkeze herseyi anlatıyorsun dedı

mesela ne diyor kusura bakmayın da arkadaşlarına o fotolarınızı göstermesi yetiyor zaten sizi kötülemesi için ki kesin göstermiştir o fotoğraflarınızı arkadaşlarına, sizde susun bence hakkında konuşmayın rezil olmayın daha fazla

Göstermemiş sadece tehdıt edıyor atarım dıye ama bır resım attı faceye normal bır resım üstünede yatarım gıbı seyler ..sımdı kapadı ama ilerde evlenirsem ve o bırını bulamazsa yıne yapar bunu cunku tanıyorum

Göstermemiş sadece tehdıt edıyor atarım dıye ama bır resım attı faceye normal bır resım üstünede yatarım gıbı seyler ..sımdı kapadı ama ilerde evlenirsem ve o bırını bulamazsa yıne yapar bunu cunku tanıyorum
yaparsa cezasını çeker zaten yüzün görülmüyormuş e onlarda her kadında olduğuna göre nasıl kanıtlıycak ya bence paik yapmaya gerek yok tabi yüzün görünmese bile bariz sen olduğun anlaşılıyor mu fotoda? dekordan falan.

ismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu var :KK43: ilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?

yaparsa cezasını çeker zaten yüzün görülmüyormuş e onlarda her kadında olduğuna göre nasıl kanıtlıycak ya bence paik yapmaya gerek yok tabi yüzün görünmese bile bariz sen olduğun anlaşılıyor mu fotoda? dekordan falan.

Evin eşyalarından anlasılabılir susarsam karışmaz ama ilerde ne yapacağını bilmem manyagın

Back
X