- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi hayalkenti
iyi ki vicidum cıplak foto cektşrmeye misait değil ahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi anlıyorum çok da haklısınız. Benim eleştirdiğim gönderen kişinin eleştirilmesi zaten. Yoksa siz bunu anormal bulursunuz yapmazsınız ama bir başkası normal bulur yapar. Kimsenin kimseyi "aman çok ayıp cık cık cık" diye eleştirme hakkı yok maalesef.Neden ki, ben göndermedim şahsen hiç bir sevgilime ve hatta eşime de, ne nişanlıyken ne sevgiliyken ne de evliyken
Onun da böyle bir talebi olmadı. Bir anormallik renksizlik de yok.
Karşındaki adamın garantisi mi var?İyi niyetli de olunsa 3. kişilerin eline geçme ihtimali var
Bunu normal gibi herkesin yaptığı birşey gibi gösterilmesini anlamıyorum ben de çıplak resim istemek, göndermek hiç normal değil ve de çok renkli bir hayatın göstergesi de değil bana göre.
Ahlak çerçevesinde yargılama yapmak değil amacım ama bu konuda hepp kadınlar mağdur oluyor maalesef..
Uygulamanın güzelliği de orda zaten ekran fotosu çekmeye izin vermiyor.Telefonuyla ekrandan fotosunu cekerse nolacak :)
Cep teliyle diyorum dikkatini cektiyse.Uygulamanın güzelliği de orda zaten ekran fotosu çekmeye izin vermiyor.
Evet cep telf u uygulaması zaten ve izin vermiyor ekran görüntüsü almaya. Uygulama kendini kapatıyor ve foto gitmiş oluyor.Cep teliyle diyorum dikkatini cektiyse.
Benim cep telefonumu da mi donduracak :)
Ben anlatamadim, diyorum ki goruntu ekrandayken baska bi telefonla ceksen uygulama bunu nereden anlayacak?Evet cep telf u uygulaması zaten ve izin vermiyor ekran görüntüsü almaya. Uygulama kendini kapatıyor ve foto gitmiş oluyor.
Şimdi anladım demek istediğinizi. Bu kadar çakallığa yapacak birşeyleri yok tabi adamlarınBen anlatamadim, diyorum ki goruntu ekrandayken baska bi telefonla ceksen uygulama bunu nereden anlayacak?
Herneyse :) kullanmiyorum bu saatten sonra isim olmaz zaten
Sanılıyor ki nişanlanınca herşey bitti her şey mübah; nişanlı olmanız helaliniz olmanız analamına gelmiyor; dolayısıyla nikaha kadar halen yabancı... mahreminizi yabancı biriyle paylaşırsanız olacağı bu...
gerci ne caiz ne değil ; at izi it izine karışmış...
aylar öncesinin konusunu bulup cıkarmıssınız, bir de hakaret ediyorsunuz.
kocası fotograf-video çekse ve ayrılmak istedigi zaman böyle seyler yapsa, tehdit etse o zaman ne yazacaktınız?
sizin görüsünüze göre mübah olması konudaki erkegin karaktersizligini mi ortadan kaldırıyor?
ayrıca adı üstünde mahrem... bizlere ne oluyor? 3.kişilere mi düşmüş derdi?
aylar öncesinin konusunu bulup cıkarmıssınız, bir de hakaret ediyorsunuz.
kocası fotograf-video çekse ve ayrılmak istedigi zaman böyle seyler yapsa, tehdit etse o zaman ne yazacaktınız?
sizin görüsünüze göre mübah olması konudaki erkegin karaktersizligini mi ortadan kaldırıyor?
ayrıca adı üstünde mahrem... bizlere ne oluyor? 3.kişilere mi düşmüş derdi?
YÜzün görünmüyorsa boşver ben değilim yalan söylüyo dersin olmaz mı olur benceNişanlımla beraber olmadım ama okadar yalvarıyorduki nikahada cok az bır zaman kalmıştı aptal kafam göderdim yüzüm görünmüyor ama
Evet ailesine ev aldı sıfırdan kredı cektı .Kendı evı yoktu