Arkadaslar eski nişanlımı savcılıga versemmi?

Ben hep derim o enerji bi sure sonra basa vuruyo diye insanlar patliyo diye. Hala o enerjiyi atamamis terbiyesiz herif ya. Baskasinin borcunu sen ne odiycekmissin kaynanaya bak kendi calissin odesin allah allah tepenize cikmislar

Arkadaşlar fotoğraflar bi şekilde geri gelir unutmayın whatsapptan atıldıysa iki taraftada usb yle bilgisayara bağlandığında çıkıyor kimseye güvenmeyin

ya nasıl bir fantazidir bu insanlar nişanlıyken kendilerine hakim olamayıp yatarlar siz resimler çekmişsiniz bu daha zor değilmi. İyiki evlenmemişisin evlensen film çekerdi bu adamm :)

Ben hep derim o enerji bi sure sonra basa vuruyo diye insanlar patliyo diye. Hala o enerjiyi atamamis terbiyesiz herif ya. Baskasinin borcunu sen ne odiycekmissin kaynanaya bak kendi calissin odesin allah allah tepenize cikmislar

Kendi evımız yok düşünsene babası çalışıyor kızı öğretmen çalışıyor kımsenın destegı yok 2 sene beklemısım bu adamı işe girince adamın maaşını bağladılar birde bekledılerkı bende calısayım yardım edeyim..Sonra annes dediki sen bir bardak su bile vermezsın sırf borcu kabul etmedim diye kötü gelin oldum.Nişanlımada neler yaptılar 2 ay üstüne gittiler zorla kabul ettirdiler bu borca girdi oda

Yuzun gorunmuyorsa kim ne bilsin ben oldugumu, istersen bilboardlara koy fotolari umrumda degil de. Sonra da savciliga git.

savcılığa ver tabi ki savcının polisin huzuruna çıksın bir. haysiyetsiz aşağılık.
sadece borçlar yüzünden rezil olduğunu düşünüyor ama öyle bir rezil kepaze olur ki arar bu günlerini
adamın bir taraflarından kan alırlar...
savcı böyle konularda affetmiyor eşim şubede çalışıyor polis memuru
bu şekilde resim vs malzemelerle eski sevgililerini tehdit eden kişilere ciddi cezalar veriliyor

Reactions: anu

bu adami basinizdan atmak istiyorsaniz bidefa ne gizlisi saklisi varsa birakin onda kalsin,milleti uyarmak foyasini meydana cikarmak size kalmadi..ikincisi neden nefes tuketip kavga ediyorsunuz,muhattap almayin,ustunuze geliyorsa kavga etmek yerine seninle resmi makamlar araciligiyla goruscem diyin ve gercekten gidin sikayet edin.yazismalarinizi silmeyin konusmalarini,tehditlerini imkaniniz varsa ses kayit cihazina alin.ailenizden guvendiginiz birine durumu kesinlikle acin,tehdit edildiginizi bilen biri olsun..
birdaha da boyle tiplerle ayni karede yer almayin,insallah tez zamanda cozulur bu durum..

Ya yok nite fotoğraf yolladın aaa ne ayıp falan filan burada kız derdine çare aramak için gelmiş ahlak dersi almak için değil.
İnsanları pişman ediyorsunuz. Başında bela var paylaşmak istiyor. Yapmış işte bir hata size ne kime ne?
Git arkadaşım savcılığa git hiç bir şeyden korkma git.

Belki blöf yapıyordur ama bilmiyorum.. Aslında kısa yoldan fabrika ayarlarına geri dönseniz?

Fabrika ayarlarına gönderse bişey değişmez ki hafıza kartında yedekler direk kartı formatlamalı da karaktersiz adam pc vs atmışta olabilir.

Nişanlıyken yalvarıyordu zorluyordu özel yerlerını cek gönder diyordu nasıl kandım anlamadım

işte dilimizde tüyy bitiyor burada bir sürü kadın da aynı şeyi söylüyor
nişanlılık sevgililik zamanında cinsel talepleri olan ısrar eden kişilerden adam olmaz uzak durun diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…