- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Ben hep derim o enerji bi sure sonra basa vuruyo diye insanlar patliyo diye. Hala o enerjiyi atamamis terbiyesiz herif ya. Baskasinin borcunu sen ne odiycekmissin kaynanaya bak kendi calissin odesin allah allah tepenize cikmislarcok haklısın ama o adam 34 yasında ve kimseyle yatmamış nişanlanınca delirdi..Biz sevgılıyken hiç böyle seyler yoktu okadar masum ve iyi niyetli duruyordukiona kandım nişanlandım sonra çıldırdı sevıyordum oda üztüme aşırı gelınce nasılsa evlenıcez diyerekten yaptım böyle yanlış işler ..beraber olmadım ama bırseylere ızin verdim çünkü kimseyle yatmamış 34 yasında artık çıldırma noktasına gelmıstı
Aynen oto yedekleme açıksa geri getirilebiliyorArkadaşlar fotoğraflar bi şekilde geri gelir unutmayın whatsapptan atıldıysa iki taraftada usb yle bilgisayara bağlandığında çıkıyor kimseye güvenmeyin
Ben hep derim o enerji bi sure sonra basa vuruyo diye insanlar patliyo diye. Hala o enerjiyi atamamis terbiyesiz herif ya. Baskasinin borcunu sen ne odiycekmissin kaynanaya bak kendi calissin odesin allah allah tepenize cikmislar
Evet canım :)Aynen oto yedekleme açıksa geri getirilebiliyor
Arkadaşlar fotoğraflar bi şekilde geri gelir unutmayın whatsapptan atıldıysa iki taraftada usb yle bilgisayara bağlandığında çıkıyor kimseye güvenmeyin
ismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu varilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?
Hayır asla güvenmiyorum ona geçenlerde cinsel icerıklı sorular sordu bağırdım cagırdım o aradada kavga edıyorduk yine soranlara anlatmıştım birden sapıklaştı öpüşelim gel dıye yalvardı sonra cınsel ıcerıklı sorular sordu bagırıncada cevap ver yoksa resımlerı atarım dedı
Belki blöf yapıyordur ama bilmiyorum.. Aslında kısa yoldan fabrika ayarlarına geri dönseniz?Oda öyle söyledi istediğimde geri getiriyorum dedı
400 000 kredi nasil çekiliyo neyi gelir gösterdi
Belki blöf yapıyordur ama bilmiyorum.. Aslında kısa yoldan fabrika ayarlarına geri dönseniz?
Doğru aklıma gelmezdi oFabrika ayarlarına gönderse bişey değişmez ki hafıza kartında yedekler direk kartı formatlamalı da karaktersiz adam pc vs atmışta olabilir.
Kaç aylık aldı?Sorma hiç anlamadım iyi bir yerde işe girdi adam aylık geliride 4.500 yakın olunca verdıler ama 1 sene sonra işi bitiyo yıne iş bulabılırmı bılmem
Nişanlıyken yalvarıyordu zorluyordu özel yerlerını cek gönder diyordu nasıl kandım anlamadım
Kaç aylık aldı?
Aylık kredinin aylık gelirinin bir bölü üçünü geçmemesi gerekmiyormu peki?10 sene ödeyecek her ay 3 milyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?