• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar eski nişanlımı savcılıga versemmi?

adamın sadee borcu sorun değil ki kendi de sorunmuş iyi yırtmışsınız.

Evin eşyalarından anlasılabılir susarsam karışmaz ama ilerde ne yapacağını bilmem manyagın
ayy bari düz duvarın orada çekinseydin ya anlaşılmasaydı, yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar diye boşuna dememişler , o fotoları nerde saklıyor acaba telindedir ya ulaşıp yok etme gibi durumun yok mu çağırsan konuşmak için o arada yok etsen.

Boyle resimlet vs ne kadar gereksiz seyler. Insan esine bile guvenmemeli. Bir davada adam on yillik karisiyla bosaninca mahrem fotolariyla tehdit etmisti

ayy bari düz duvarın orada çekinseydin ya anlaşılmasaydı, yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar diye boşuna dememişler , o fotoları nerde saklıyor acaba telindedir ya ulaşıp yok etme gibi durumun yok mu çağırsan konuşmak için o arada yok etsen.

onu düşündüm ama sildiği resımleri geri getirebiliyormuş yalanmı gercekmı bılmıyorum :( ıstesem bulurum telınıde elınden alıp resımlerı sılebılırım

onu düşündüm ama sildiği resımleri geri getirebiliyormuş yalanmı gercekmı bılmıyorum :KK43: ıstesem bulurum telınıde elınden alıp resımlerı sılebılırım
Sen niye çaresiz gibi davranıyosun arkadaşlarıma göstermedim diye göstermedi mi diye sanıyosu ,bu kadar saflık da olmaz ki ama..

400 bin borcu ben okumaktan sıkıldım, siz hala anlatmaktan sıkılmadınız demek ki.

Savcılığa verin ama şu başkasını da kandırır vs. işlerine girmeyin, bir dahaki sefere duyduğunuz gibi ayrılın borç mevzusunda, bakın sakız gibi uzatınca bu sefer iş nerelere varıyor.

Hayır asla güvenmiyorum ona geçenlerde cinsel icerıklı sorular sordu bağırdım cagırdım o aradada kavga edıyorduk yine soranlara anlatmıştım birden sapıklaştı öpüşelim gel dıye yalvardı sonra cınsel ıcerıklı sorular sordu bagırıncada cevap ver yoksa resımlerı atarım dedı

Ve sen bu adamla sadece 400bin borcu var diye mi ayrildin? :KK57::KK57:
Sebep sadece buydu yani? :KK57:

bu özel fotoğraflar neden dikkat çekmiş anlamadım.yabancı ünlülerin bile boy boy fotoğrafları çıktı ne var bu kadar şaşırılcak.
nişanlınız güvenmişsiniz bişeyler paylaşmışsınız.ama adam değilmiş.verin savcılığa ömür boyu tutmasın elinde o fotoğrafları.

Sorun krediden once bence karakteri olmaliydi... daha erken biterdi hic olmazsa ve boyle seylerle ugrasmazdiniz demek istiyorum yani.

cok haklısın ama o adam 34 yasında ve kimseyle yatmamış nişanlanınca delirdi..Biz sevgılıyken hiç böyle seyler yoktu okadar masum ve iyi niyetli duruyorduki :( ona kandım nişanlandım sonra çıldırdı sevıyordum oda üztüme aşırı gelınce nasılsa evlenıcez diyerekten yaptım böyle yanlış işler ..beraber olmadım ama bırseylere ızin verdim çünkü kimseyle yatmamış 34 yasında artık çıldırma noktasına gelmıstı

cok haklısın ama o adam 34 yasında ve kimseyle yatmamış nişanlanınca delirdi..Biz sevgılıyken hiç böyle seyler yoktu okadar masum ve iyi niyetli duruyorduki :KK43: ona kandım nişanlandım sonra çıldırdı sevıyordum oda üztüme aşırı gelınce nasılsa evlenıcez diyerekten yaptım böyle yanlış işler ..beraber olmadım ama bırseylere ızin verdim çünkü kimseyle yatmamış 34 yasında artık çıldırma noktasına gelmıstı
400 000 kredi nasil çekiliyo neyi gelir gösterdi

Back
X