• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ NİŞANLIM BENDEN İNTİKAN ALACAK SANIRIM?

bu tehdıtlerını yazılı olarak ıspatlamaya calıs, sonra da savcılığa suc duyurusunda bulun, en kabadayısı bıle, savcılık lafını duyunca kuyruğunu kıstırıyor.. hele devlet memuru ıse zaten o sana yalvarmaya baslar sonrasında, tecrübeyle sabıt :KK66:
genelde boylelerı sen bırıyle evlılık yoluna gıdene kadar, o çoktan coluk çocuğa karışmış oluyor , sen yoluna o yoluna... şimdilik size sarıyor işte.

o ailesi ıcın 400 milyar borca gırdı 34 yasında üstelik evlenebılecegını sanmıyorum:) o yüzden basıma bela olacak

Nisanlanmissin nisan atmissin .
Ilerde evlenecegin insanda bikir herhalde yakinlastigini ..

Seni tehtit etmesine izin verme , sende ustune git .

Ama fazlada takma kafana cunku ortada suan bir Koca yok.

o ailesi ıcın 400 milyar borca gırdı 34 yasında üstelik evlenebılecegını sanmıyorum:) o yüzden basıma bela olacak

yaptığı suc ve bır cezai yaptırımı var, savcılık konusunda hala aynı fikirdeyim, en azından fotoğraflarının silinmesini ve sana yaklaşırken br kez daha dusunmesını sağlarsın....

"Burda" değil, "burada" olacak o :D

Hehe. Aman hemen atarlanma. Şaka yaptım :D

Haklısın valla. Katılıyorum. Cümle bitişi, başlangıcı nerde derken konudan kopuyor insan :D

Burda bazı arkadaşlara kurs verilsin.
Noktalama işaretlerinin kullanımı hakkında...

Madem ailesinin borcunu ödetecek birini arıyor illaki onunda karşısına çıkacaktır bir saf. O zaman sende seninde karşına çıkan her kıza ne mal olduğunu anlatırım de olsun bitsin. :KK14:

Erkek adına bi facebook al bugünden, bi ay sonra onu arkadaş olarak ekle ondan sonraki bi iki ay sonra herkese görünür şekilde ilişkisi var yap erkek profilinle, akrabalarına falan engellersin ilişki durumunu
Ama hemen yapma biraz olaylar soğusun, biraz unutulsun, iki-üç ay sonra ilişkisi var yaparsın
Bakalım erkek facebook adresine falan göndermeye kalkacak mı fotoğrafları.??

Erkek adına bi facebook al bugünden, bi ay sonra onu arkadaş olarak ekle ondan sonraki bi iki ay sonra herkese görünür şekilde ilişkisi var yap erkek profilinle, akrabalarına falan engellersin ilişki durumunu
Ama hemen yapma biraz olaylar soğusun, biraz unutulsun, iki-üç ay sonra ilişkisi var yaparsın
Bakalım erkek facebook adresine falan göndermeye kalkacak mı fotoğrafları.??

zekice

Ayrıldık bende herkeze gerçek sebebını söyledim 220 milyara sıfırdan kredı cekıp 400 milyara borca gırmıstı eski nişanlım bende asıl sebebını herkeze anlattım o yüzden nişan attım dedım bunu soyledıgım ıcın kıyametler kopardı öpüştüğümüz resimler var bazı yasadıgımız yakınlaşmaları evlendiğimde kocama söyleyecekmıs herkeze rezil edecekmiş cunku nıyetı karsısına çıkan kızları benım gıbı kandırmak son anda söyleyecek hatta çalıştırıp aılesının borcunu odetmeye çalışacak bunun yanında sürekli evden kovulurdu amcası yetıstırmıs ona bile ev alma planı var annesı soyledı sonra ben kızarmışım çocuklarımın rızkını yedırıyor dıye bu adam basıma bela olurmu? öpüşme resımlerı ayrıca yakınlaşma oldu benden öcunu alacak Allahtan tehdit mesajı var senı rezıl edıcem* dıye bende savcılığa gıdıcem dıyınce sustu ..İlerde evlenirsem kocama söyleyecekmiş ne yapmalıyım ?
Öpüşme resimleri nedir.Öpüşme annda resim mi çektirdiniz.

yaptığının arkasında duramayan insanlar iş kötüye dönünce işte böyle tutuşurlar :KK14:
ya kardeşim madem bu kadar korkaksın ne demeye öpüşürsün hadi öpüştün ne diye resimlendirirsin belgelersin :KK14:
allah çoluk çocuğumuza akıl fikir versin

Akıl var mantık var nişanlanmış ayrılmışsın eşin olacak insan sanki bunun farkında olmayacak mı ? Konuşturuyorsunuz böyle insan müsvettelerini ver savcılığa gitsin görsün gününü

Ayrıldık bende herkeze gerçek sebebını söyledim 220 milyara sıfırdan kredı cekıp 400 milyara borca gırmıstı eski nişanlım bende asıl sebebını herkeze anlattım o yüzden nişan attım dedım bunu soyledıgım ıcın kıyametler kopardı öpüştüğümüz resimler var bazı yasadıgımız yakınlaşmaları evlendiğimde kocama söyleyecekmıs herkeze rezil edecekmiş cunku nıyetı karsısına çıkan kızları benım gıbı kandırmak son anda söyleyecek hatta çalıştırıp aılesının borcunu odetmeye çalışacak bunun yanında sürekli evden kovulurdu amcası yetıstırmıs ona bile ev alma planı var annesı soyledı sonra ben kızarmışım çocuklarımın rızkını yedırıyor dıye bu adam basıma bela olurmu? öpüşme resımlerı ayrıca yakınlaşma oldu benden öcunu alacak Allahtan tehdit mesajı var senı rezıl edıcem* dıye bende savcılığa gıdıcem dıyınce sustu ..İlerde evlenirsem kocama söyleyecekmiş ne yapmalıyım ?

Konunuzu hatırladım. Ayrılmakla ne kadar iyi ettiğinizi anlamış oldunuzn böylelike. Hem yalancı hem de bu kadar çirkin şeyleri yapabilecek tuynette bir adammış demek ki. Sakin olun korkmayın, hiç bi şey yapamaz. Böyle şeylerin cezası ağırdır. Savcılığa gideceğinizi söylemekle iyi etmişsiniz. Hem daha ortada koca adayı bile yok korkmayın yahu. Böyleleri bir halt edemez. İletişime geçmeyin bir daha bu pislikle.
Ayrıca nişan atma sebebini de herkese söylemekle iyi etmişsiniz, malum millet fesat düşünür... kimsenin aklında soru işareti kalmaz sorunun ondan kaynaklandığını herkes bilsin. Millet duyunca utanacağı şeyleri yapmaya utanmıyor beyefendi...

Kurtulduğuna şüküret. ya ayıkmasaydın... eşşek gibi kullanacaktı adam seni
Yakınlaşma resimlerinizi.. göstereceğini sanmam..
Hele siz bir başkasıyla evlenme arifesine gelin onu o zaman düşünürsünüz.
Ohooo ben ne tehdit vari konuşanlar gördüm..
Sıkar biraz.. yiyosa yap derdim ben...
Yapmazsan şerefsizsin, sen benim arkamı boşmu sandın... dedimde :KK14:
Yani canım döt ister bunu yapmak için...

Back
X