arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım eşimle yine kavga ettik bu sefer çok kötü kavga ettik bu gün tatildi ve ben evde temizlik yaptım camları sildim dipten temizlik yaptım ve çok yoruldum kaç günden beri 1 rer oda temizlik yapıyorum ama bugün fazla yüklendim kendime çok yoruldum. hadi bitsin artık temizlik dedim nasıl olsa tatil .neyse eşim kvmle konuşcaktı dğer konudada bahsetmiştim işte kvme benim işim varsa gelemem işim yoksa gelirim tafra yapmamasını annesine söyleyecekti. yani söyledimi bilmiyorum çünkü ogünden sonra eşim bana karşı soğukve benmle konuşmuyor.. bu gün kandil diye kvme uğradım 5 dk kayınpederim yoktu evde neyse anne yorgunum babamada söylersin kutlarım dedim kvm tamam dedi soğuk davranmadı bana karşı neyse çıktım evime gittim . akşam oldu tabi eşim hadi kalk giyin anneler gidiyoruz kandil bu akşam gezicez dedi ben annemi aradım kvmede gittim kandilini kutladım dedim . eşime dedimki çok yorgunum onlarada söyledim neden bu kadar bana karşı anlayışsızsın dedim . bana hadi senlemi uğraşcam giyin kandil bu akşam hem benmkilere hem seninkilere gidicez dedi . eşime bağırarak dedimki ben kutladım sende açıver telofonu kutla dedim .kızdı üzerime yürüdü beni dövcek gbi gözlerini patlattı bu gün kandil elimden bir kaza çıkıcak dedi . kapıyı vurdu çekti gitti..oysa ben hep kandillerde gittim. bu gün beraber gidemedik neolucak bidahakine gideriz dedim ama bu tavrını anlayamadım..