• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar eşim üzerime yürüdü...

maje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
206
6
38
Balıkesir
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım eşimle yine kavga ettik bu sefer çok kötü kavga ettik bu gün tatildi ve ben evde temizlik yaptım camları sildim dipten temizlik yaptım ve çok yoruldum kaç günden beri 1 rer oda temizlik yapıyorum ama bugün fazla yüklendim kendime çok yoruldum. hadi bitsin artık temizlik dedim nasıl olsa tatil .neyse eşim kvmle konuşcaktı dğer konudada bahsetmiştim işte kvme benim işim varsa gelemem işim yoksa gelirim tafra yapmamasını annesine söyleyecekti. yani söyledimi bilmiyorum çünkü ogünden sonra eşim bana karşı soğukve benmle konuşmuyor.. bu gün kandil diye kvme uğradım 5 dk kayınpederim yoktu evde neyse anne yorgunum babamada söylersin kutlarım dedim kvm tamam dedi soğuk davranmadı bana karşı neyse çıktım evime gittim . akşam oldu tabi eşim hadi kalk giyin anneler gidiyoruz kandil bu akşam gezicez dedi ben annemi aradım kvmede gittim kandilini kutladım dedim . eşime dedimki çok yorgunum onlarada söyledim neden bu kadar bana karşı anlayışsızsın dedim . bana hadi senlemi uğraşcam giyin kandil bu akşam hem benmkilere hem seninkilere gidicez dedi . eşime bağırarak dedimki ben kutladım sende açıver telofonu kutla dedim .kızdı üzerime yürüdü beni dövcek gbi gözlerini patlattı bu gün kandil elimden bir kaza çıkıcak dedi . kapıyı vurdu çekti gitti..oysa ben hep kandillerde gittim. bu gün beraber gidemedik neolucak bidahakine gideriz dedim ama bu tavrını anlayamadım.. :ssz: :ssz:

eşin öfkelenince ani tepkiler verebilen biri galiba. bu durumda olayın üzerinden zaman geçince pişmanlık hissedebilir.

eve geldiğinde birşey söyleme konuyu sen açma. kendisi konuşmaya çalıştığında cevap verme onun eline koz geçmesin sen konuşmak zorunda olduğunda sakin konuşmaya çalış.

Kalbinin kırık olduğunu anlasın. o sana yaklaşmaya çalışacaktır pişman olup diye düşünüyorum.

Kendinizde ki hatayi düşünün bence .. Esiniz sizdn cok bir sey istememis bu gun kandil bugun onemine aileleri gezmek istemis. Bence sizin tepkiniz yalnis olmus. Bu tür ailevi seylere daha çok onem vermek her zaman huzur getirir. 5 dk kayinvalidnize gitmek de bor seyi telafi etmez. Bence biraz empati kurun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle iyi akşamlar evet eşiniz olayı baya bır abartmıs üstünüze yürümekle lakın sızde gıtseydınız keske hergun kandıl olmuyor..

Kendinizde ki hatayi düşünün bence .. Esiniz sizdn cok bir sey istememis bu gun kandil bugun onemine aileleri gezmek istemis. Bence sizin tepkiniz yalnis olmus. Bu tür ailevi seylere daha çok onem vermek her zaman huzur getirir. 5 dk kayinvalidnize gitmek de bor seyi telafi etmez. Bence biraz empati kurun.

empati sizde kurabilirmisniz ben burda bilerek gitmemek için bşi yapmadımki ben hep gittim hiç bir kandillede bayramda gtmemezlik yapmadım yorgun olduğumu söyledim ha eşimde yorgun olabilirdi kendisi ozaman telofon açardı kutlardı . yorgunm dediğimde anlayış göstermesini bekleyemem çünkü geçenki konumdada anlatmıştım . eşime bana karşı çok soğuk şuan ..hayır hiç gitmesem kvme tamam 5 dakikada olsa sonuçta gittim . cnm sizde empati kurun şimdi bana karşı...:ssz:

öncelikle iyi akşamlar evet eşiniz olayı baya bır abartmıs üstünüze yürümekle lakın sızde gıtseydınız keske hergun kandıl olmuyor..

evt ama ben gittim zaten kvme braz oturup geldim.. kendi annemlede ve babamlada telofonda görüştüm. bu seferlik böyle oldu :ssz: hayır hiç kutlamasam tamam diyeceğim haksızm ben ...:ssz:

eşin öfkelenince ani tepkiler verebilen biri galiba. bu durumda olayın üzerinden zaman geçince pişmanlık hissedebilir.

eve geldiğinde birşey söyleme konuyu sen açma. kendisi konuşmaya çalıştığında cevap verme onun eline koz geçmesin sen konuşmak zorunda olduğunda sakin konuşmaya çalış.

Kalbinin kırık olduğunu anlasın. o sana yaklaşmaya çalışacaktır pişman olup diye düşünüyorum.

evt cnm ani tepkiler veriyor siniri geçince özür diler ama geçenki konumda yazdım kavga ettik sonra siniri geçince ben annemle konuşcam dedi sonra yne tavır yaptı ogünden beri konuşmuyorduk zaten...:ssz:

empati sizde kurabilirmisniz ben burda bilerek gitmemek için bşi yapmadımki ben hep gittim hiç bir kandillede bayramda gtmemezlik yapmadım yorgun olduğumu söyledim ha eşimde yorgun olabilirdi kendisi ozaman telofon açardı kutlardı . yorgunm dediğimde anlayış göstermesini bekleyemem çünkü geçenki konumdada anlatmıştım . eşime bana karşı çok soğuk şuan ..hayır hiç gitmesem kvme tamam 5 dakikada olsa sonuçta gittim . cnm sizde empati kurun şimdi bana karşı...:ssz:

Geçen olayinizi bilmiyorum. Ayrica size bir tavsiyem esinizi bu kadar elestirirken kendinizi doldurmaktan baska bir sey yapmiyorssnuz. Alin karisiniza acikca konusun. size soğuk neden soğuk. Hataniz var mi ? Yada esiniz de hata varsa yüzüne söyleyin . Esinizi bu kadar elestiryorsunuz acaba adamin hakli olduğu bir yer var diye empati kurmayi denediz mi ? Hep ben hakliyim düşünürseniz evliliginizi yipratirsiniz. Bir Sosyal hizmet uzmani olarak konusuyorum

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım eşimle yine kavga ettik bu sefer çok kötü kavga ettik bu gün tatildi ve ben evde temizlik yaptım camları sildim dipten temizlik yaptım ve çok yoruldum kaç günden beri 1 rer oda temizlik yapıyorum ama bugün fazla yüklendim kendime çok yoruldum. hadi bitsin artık temizlik dedim nasıl olsa tatil .neyse eşim kvmle konuşcaktı dğer konudada bahsetmiştim işte kvme benim işim varsa gelemem işim yoksa gelirim tafra yapmamasını annesine söyleyecekti. yani söyledimi bilmiyorum çünkü ogünden sonra eşim bana karşı soğukve benmle konuşmuyor.. bu gün kandil diye kvme uğradım 5 dk kayınpederim yoktu evde neyse anne yorgunum babamada söylersin kutlarım dedim kvm tamam dedi soğuk davranmadı bana karşı neyse çıktım evime gittim . akşam oldu tabi eşim hadi kalk giyin anneler gidiyoruz kandil bu akşam gezicez dedi ben annemi aradım kvmede gittim kandilini kutladım dedim . eşime dedimki çok yorgunum onlarada söyledim neden bu kadar bana karşı anlayışsızsın dedim . bana hadi senlemi uğraşcam giyin kandil bu akşam hem benmkilere hem seninkilere gidicez dedi . eşime bağırarak dedimki ben kutladım sende açıver telofonu kutla dedim .kızdı üzerime yürüdü beni dövcek gbi gözlerini patlattı bu gün kandil elimden bir kaza çıkıcak dedi . kapıyı vurdu çekti gitti..oysa ben hep kandillerde gittim. bu gün beraber gidemedik neolucak bidahakine gideriz dedim ama bu tavrını anlayamadım.. :ssz: :ssz:

keşke gitseymişsiniz ama yorgun olunca bişey diyemiyorum insanın hali olmuyor. bide zaten gidip 5 dkda olsa kutlamışsınız. eşiniz belkide annesini arayıp biz geliyoruz dediyse ve sizinde gelmeyeceğinizi öğrenince ondan kızmış olabilir. geldiğinde konuyu büyütmeyin bence biranlık olan şey sonuçta :)

erkek mılletı yaplan temızlıkten ve yorgunluk bağlantsından anlayabılecek yetenekde değller malesef ya temızlıgı o varken yapacaksın yada yorgunum dıye tafra yapmayacaksın.bi< kadınız çalışıp maaş getırcez ev temız olcak envaı çeşit yemek olcak bakımlı ve fıt olacaksın ışven cılvende eksık olmayacakooofff sayarken yoruldum nolcek bu halmz bılmem:52:

Kandil gunu bir insanin ustune yurumek cok masumane zaten. Su an empati kurdum da. Kandil bu kandil. Peace... Little peace...

Temizliği berabermi yaptınız gezmeyi beraber yapacaksınız
Bugün çok yorulma kandil günü gezeriz deseymiş hem kapı çerçeve indir hemde ailelerin gönlünü yap oldu....

Cnm sana haklisin yada haksizsin diyemiycem. Esinin ustune yurumesi tabiki kabuledilebilir bisey degil.
Ama su var hic bir kadin aksamlara kadar dip bucak temizledi diye aferin almaz. Aksama kadar yan gelip yatsan aksamda e hadi nereye istiyosan gidelim desen bin kat daha aferin alirdin.
Ev isiyle kendini cok yorup yorgunlugunun anlasilmasini beklemek ne yazikki hayal kurmak oluyor sadece.
Ev isi yapcaksanda ayda yilda bir yapip uygun sekilde esinin gozune sokacaksin iyice :)

Cnm sana haklisin yada haksizsin diyemiycem. Esinin ustune yurumesi tabiki kabuledilebilir bisey degil.
Ama su var hic bir kadin aksamlara kadar dip bucak temizledi diye aferin almaz. Aksama kadar yan gelip yatsan aksamda e hadi nereye istiyosan gidelim desen bin kat daha aferin alirdin.
Ev isiyle kendini cok yorup yorgunlugunun anlasilmasini beklemek ne yazikki hayal kurmak oluyor sadece.
Ev isi yapcaksanda ayda yilda bir yapip uygun sekilde esinin gozune sokacaksin iyice :)

Ne kadar güzel söylemişsiniz kesinlikle size katılıyorum! hiçbir kadın temizlik yaptı iş yaptı diye aferin almıyor üstüne ne var bu senin görevin gözüyle bakılıyor çünkü yetişme şekilleri bu kadınlara verilen önem de buradan gösteriliyor. Erkeklerimiz çok anlayışsız ayrıca hem aynı şeyi nişanlım bana söyleseydi ve ben gidemem yorgunum deseydi o da surat asardı ama sizinkinin üstüne yürümesi çok kötü bir şey hatasını farketmesi lazım. Son olarak da şunu söylemeden geçemeyeceğim erkekleri her durumda idare etmek biz kadınlara düşer ve biz bunu beceremediğimiz zaman sorun oluyor :44:

Kandil gunu bir insanin ustune yurumek cok masumane zaten. Su an empati kurdum da. Kandil bu kandil. Peace... Little peace...

Muhatabim sen değilsin. .

Siz çalışıyormusunuz?

kandillerde aileler ziyaret edilir diye bir şey mi var.Hiç böyle bir adet bilmiyorum.Eşimlerde de bizim sülalede de görmedim kandillerde ziyaret edildiğini.İlginç.Telefonda kutlarsınız,yeter.

Keşke eşinize bağırarak cevap vermek yerine daha sakince dile getirseydiniz .
Ama üzerinize yürümek , gereksiz güç gösterileri nedir ya ? Eşinizin yapısını bilmiyorum , şiddete meyilli biri galiba . Umarım hatasının farkına varır .

Son düzenleme:

O kadar işin arasında kaynanaya gitmeyi nasıl akıl edebildin.işin bitince keşke yatıp dinleneydin:34:

Eşin senden çok bir şey istememiş ki zaten 5 dk uğrayabildiğinize göre demek ki oldukça yakın yerde oturuyorlar. Siz çalışıyor musunuz peki yani bir o gün mü vardı temizlik yapacağınız. Dip köşe kaldıracağınız. Öyle bile olsa eşinin gönlünü yapabilirdin sadece onun değil senin ailene de gidecekmişsiniz oturarakta dinlenirdiniz orada size iş yaptıracak değiller sonuçta gidelim ama çok oturmayalım diyebilirdiniz. Üstüne yürümek derken de dövecekmiş gibi mi yürüdü yani. Bilemiyorum yani her iki tarafta da suç var. Ancak daha önce gidemeyebiliriz tafra yapmasın demekte iyi bir üslup değil eşinize karşı kandil yani sonuçta ama siz zaten önceden yolunu yapmışsınız. O kadar iş arasında kaynanıza 5 dk nasıl gidebildiniz ki. Çok mu yakın.

Back