- 30 Aralık 2009
- 23.305
- 92.183
- 1.123
- Konu Sahibi zorunlualann
Vallahi sevmiyorum.kızsak da seviyoruz bu kadını itiraf edinnn![]()
Fazlaca itici.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi sevmiyorum.kızsak da seviyoruz bu kadını itiraf edinnn![]()
benim sevmediğim tek bir üye vardı sitede iki oldu.bu zorunlu onlardan değil.anlatsın dinleriz alıştıkkVallahi sevmiyorum.
Fazlaca itici.
Ne iticiligini gördün kız, dünya sukelasi bı insanVallahi sevmiyorum.
Fazlaca itici.
metres olmayan her üyenin ilişkisine saygım vardır.bu ilişki de böyle kör topal gidiyor işte aylardır.kendinden başka kimseye zararı yok kızınNe iticiligini gördün kız, dünya sukelasi bı insan![]()
Vay şerefsiz ben bunları bilmiyordum iyiki söyledin CherrycimAdam bir o.ç. maalesef.
Konu sahibesinin psikolojisinin normal olmadığının, da kendine olan zaafının da farkında bunu bir güzel kullanıyor. Konu sahibesine sevdiği kızı falan anlatıyor, yatıyor kalkıyor (onu da adam gibi yapamıyormuş zaten) sonra da konu sahibesindne para isteyip gidiyor. İçtiği sigarayı dahi bu kıza aldırıyor. Tonla da borcu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Nerden baksam 5 para etmez.
daha fragmanı yazdı miss.sen asıl filmi görmedinVay şerefsiz ben bunları bilmiyordum iyiki söyledin Cherrycimsonuna kadar arkasındayım zorunlunun burnundan fitil fitil getirsin o pis zamparanın
![]()
Sizi engellerdim ben direkAynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Bununla o kişi abla kardeşler benceKonusahibi kişisel gelişim kitapları okumanızı öneririm bol bol.
Ve ekliyorum siz neden laftan, sözden, uyarıdan anlamıyorsunuz? Umutsuz, siz biri daha vardı Bdv nin demirbaşı.
yüreğine mi indireceksin gece gece?Sizi engellerdim ben direk![]()
Her sey bi’ sac oksamaya ve ardından oral’a bakar….Arkadaşlar ben nasıl kendimi toplarım nasıl unuturum . Tamam suçluyum ama geçen ben aramıştım bu sefer ben arayamam yeter artık
Di mi ?Beni çok şaşırttın zorunlu, buradaki en sert yorumlara bile o kadar sakin cevap veriyorsun ki ben senin bu kadar küfürlü konuşacağını düşünmezdim, tüm olumsuz huylarına rağmen öfke kontrolü olan biri gibiydin. Ben artık senin kesin troll olduğunu düşünüyorum, yoksa bu kadar küfürlü konuşan birisi buradaki yorumlara sakin sakin hahaha yapamaz.
Sevmiyorum net hiç içim almıyorkızsak da seviyoruz bu kadını itiraf edinnn![]()
adam da sakin sinsi ilerliyor.sonunda çıldırtmış olabilir bak.Sebmiyorum net hiç içim almıyorgerçek yüzü ekran görüntulerinde mevcut zaten