• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bırakın kadınları, erkeklerin bile bu şekil küfür etmesine tahammül edemem de cidden hiç terbiye, seviye, sınır yok mu bu şekilde küfür edenlerde merak ediyorum. Bu şekilde küfür ettiğiniz insana saygı duyabiliyor musunuz, kendisine saygısı olan bir adam böyle bir kızın yanında bir dakika durmaz. Bir de ettiğiniz küfürler o kadar normalmiş gibi buraya koyuyorsunuz. Cidden değişik kafalar. Adamın aklı varsa dönmez. Dönerse tam birbirinize göresiniz demektir. Okuyunca ben bile sinirlendim. Sokakta bu şekilde küfreden kızları görüyorum ve inanılmaz üzülüyorum. Cool olduklarını sanıyorlar. Her cümlesinin sonunda şu malum üç harfi koyanlar bir de. Bitin artık

Adam bir o.ç. maalesef.
Konu sahibesinin psikolojisinin normal olmadığının, da kendine olan zaafının da farkında bunu bir güzel kullanıyor. Konu sahibesine sevdiği kızı falan anlatıyor, yatıyor kalkıyor (onu da adam gibi yapamıyormuş zaten) sonra da konu sahibesindne para isteyip gidiyor. İçtiği sigarayı dahi bu kıza aldırıyor. Tonla da borcu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Nerden baksam 5 para etmez.
Vay şerefsiz ben bunları bilmiyordum iyiki söyledin Cherrycim 🤗 sonuna kadar arkasındayım zorunlunun burnundan fitil fitil getirsin o pis zamparanın 😂

Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Sizi engellerdim ben direk :D

Konusahibi kişisel gelişim kitapları okumanızı öneririm bol bol.
Ve ekliyorum siz neden laftan, sözden, uyarıdan anlamıyorsunuz? Umutsuz, siz biri daha vardı Bdv nin demirbaşı.
Bununla o kişi abla kardeşler bence 😒ne söylesek ne anlatsak boş, boşş. Ama zorunlunun adamın gönlünü hoş etmeye çalıştığını düşünmüştüm eski anlattıklarından ama adam asalagin teki bu küfürleri bana edecek bende ona bu cevabı yazicam ,cevaba bile gerek yok . Birde adamda anormal aynı kurumda hatta aynu bolumde çalışıyorlar ama bir daha karşına çıkmam demiş 🤔

Beni çok şaşırttın zorunlu, buradaki en sert yorumlara bile o kadar sakin cevap veriyorsun ki ben senin bu kadar küfürlü konuşacağını düşünmezdim, tüm olumsuz huylarına rağmen öfke kontrolü olan biri gibiydin. Ben artık senin kesin troll olduğunu düşünüyorum, yoksa bu kadar küfürlü konuşan birisi buradaki yorumlara sakin sakin hahaha yapamaz.

Beni çok şaşırttın zorunlu, buradaki en sert yorumlara bile o kadar sakin cevap veriyorsun ki ben senin bu kadar küfürlü konuşacağını düşünmezdim, tüm olumsuz huylarına rağmen öfke kontrolü olan biri gibiydin. Ben artık senin kesin troll olduğunu düşünüyorum, yoksa bu kadar küfürlü konuşan birisi buradaki yorumlara sakin sakin hahaha yapamaz.
Di mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X