Anket arkadaşlar en zevkli ev işi hangisi sizce?....

• Konu Sahibi Konu Sahibi monii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşlar sizce en zevkli ev işi hangisi?.......

• Ankete Katılan
    289
hepsine itirazim var mecvur olmasam elimi surmem ama illaki birini sececeksem bulasik olurdu suyu seviyorum cunku :)

şaşırmayında ütü yapmayı severim ben
ama onuda iki ayda bi yaptıgımdandır kesin
heveslendigimde hepsini çok iyi yaparım ama özenmem lazım

bazen yemek yapmak, bazen tv açıkken ütü, bazen sıcak suyla bulaşık, bazen müzikle toz almak bazen hiçbiri..

sıklarda hiçbiri yazmıyo ama ben en cok ütü yapmayı seviyorum hele o kırısıklar böle dümdüz oluyo bayılıyorum simetri sorunum var galiba kafayı yedim sanırım :)

Ev islerini severim ne olursa yaparim(isçiler gibi oldu ne olursa yaparim abi) sadece su makinada yikanan bulasiklari geri yerlerine yerlestirmek yokmu hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum iskence gibi geliyor bana dünyanin isini versinler ama bulasik yerlestirmiyim

Yaptımmı tam yaparım yarım yamalak yapmayı sevmiyorum..Bir eksik varsa yaptım saymıyorum.. böyle garip bişi işte.. o yüzden zor geliyo bazen... Seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum.. dönem dönem ruh halime göre değişiyor :bbo:

çaliştigim Için Sadece Pazar Günleri Evde Oluyom Tabii Dişari çikmadigim Zaman Mutfaya Giriyom Ve Yemek Yapmaya Başliyom Ve çok Zevk Aliyom Ama Eşim Mutfakta Uzun Süre Kalinca Kiziyo Gel Otur Dinlen Diye Ama Ben Dinlemiyom Yine Yapmaya Devam Ediyomm..:))

:içelim: çaliştigim Için Sadece Pazar Günleri Evde Oluyom Tabii Dişari çikmadigim Zaman Mutfaya Giriyom Ve Yemek Yapmaya Başliyom Ve çok Zevk Aliyom Ama Eşim Mutfakta Uzun Süre Kalinca Kiziyo Gel Otur Dinlen Diye Ama Ben Dinlemiyom Yine Yapmaya Devam Ediyomm..:))

hic biride hos degil.keske her isi yapan bir robot ciksa.borc harc bulur alirim vallahi

evlenmeden önce en zor iş yemek yapmak gibi gelirdi ve hiç mutfaga girmezdim yemek yapmakdan zevk alan kuzenıme uzaylıymış gibi bakardım annem yemek yapar ben temilikçiydim ama sonra anladım kı en kolay ve zevkli olanı yemek yapmakmış en azindan karın doyuruyor :)

benim sevdigim ev isi yok, neden olsun ki?

Yemek yaparsin 1 saatte, yemegin yenilme zamani 15 dakika...
Toz alirsin, iki gün sonra yine toz...
Saatlerce ütü yaparsin, bir hafta sonra yine ütü...
Bulasik, camasir, cok sükür yikamiyorum,ama camasirlari katla katla bitmez, her gün bir posta yika, üff....

Bunun neresi sevilecek bir sey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…