• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket arkadaşlar en zevkli ev işi hangisi sizce?....

• Konu Sahibi Konu Sahibi monii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşlar sizce en zevkli ev işi hangisi?.......

• Ankete Katılan
    289
yemek işini çok severim ama ütüde severim çamaşırlar mis gibi olur oh şaşmayın valla çok severim:):)

Temizilik Miiii!!!!!! Hepsi Iğrenç Ve Hiç Biri Bana Göre Değil Desem Cuk Oturur Vallaa..!!! Tamam Tembel Ve Pisim Kabul Ediyorum...

ütüyü bende sevmiyorum yaaa..ama yapmak zorundayım malesef..şıklardan en sevdiğim bulaşık yıkamak...

yemek yapmak bunlarin arasinda en zevklisi ;)

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: inanamiyoruuuummm =))
patates kızartırkene patatesleri bile yamuk yumuk doğrayan yemek yapmaktan bi haber bi insan en zevklisi yemek yapmak yazmış:1shok: :1shok:
laa sen ben görmeyeli nekadder çok değişmişsin =)))

nese ben kendi cevabımı veriyim hiç biri ev işini hiç sevmem =)) gerçi ben hiç bi işi sevmem yaa neyse:Roflol: :Roflol:

Ruh halime göre değişir ama galiba yine en iyisi süpürmek. Tabi makineniz güzelse..

evde çok temizlik yapmıorum çalıştıgım için annem yapıyo temizliği ama ütü yapmayı kçüklüğümden beri severim halada seviorum yemek yapmasını daha bilmiorum:(ama kek,börek,pasta salatalar uzmanlık alanım severekte yapıorum:))

Ben ne hikmetse toz almayı severlerdenim nedenini bilmiyorum ama o mis kokulu cilalarla toz alırken değmeyin keyfime ama küçükken en zevkli iş bulaşık yıkamaktı benim için boyumda yetmezdi tabureye çıkıp bacaklarıma kadar sırılsıklam olana kadar yıkardım annemde sesini çıkarmazdı herhalde öğrensin oyalansında neyaparsa yapsın diyordu.

bulaşık yıkamak,çünkü pek elimde yıkamıyom makinaya atıyom kaynanama gidice elimde yıkıom özlemiş olduğumdan galiba

cevap veriyorum e şıkkı . hiçbiri

tembelim ben tembelim :Roflol: :Roflol: :Roflol:

EMEZCİM BU FİKRE BENDE KATILIYORUM ŞEKER:1yes2: AMA HAKKATEN YEMEK YAPMAYIDA YEMEYİDE ÇOK SEVERİM BEN, BENİ TANIYANLAR HEMEN DİYECEKLERDİR YANİİ GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ:1yes2:

hiç birini sevmiyom hele toz almak nefretim
bulaşık yıkarken hayallere dalmayı seviyorum sadece tencere tava yıkamaktan nefret ediyorum ama

@ilonam
aa sekerim artik pattisleri dusgun dograyabiliyorum biras biras yemekte yapabiliyorum hatta inanmicaksin belkimmm ama sofra dergisi biriktiriyorum
cook haamarat oldumm cookk
saka bi yana burda yazan isler arasinda gercekten en zevklisi yemek yapmak ;)

bilasik camasir utu cam silmek fln hic zevkli gelmio bana :bbo: :bbo: :bbo:

@ilonam
aa sekerim artik pattisleri dusgun dograyabiliyorum biras biras yemekte yapabiliyorum hatta inanmicaksin belkimmm ama sofra dergisi biriktiriyorum
cook haamarat oldumm cookk
saka bi yana burda yazan isler arasinda gercekten en zevklisi yemek yapmak ;)

bilasik camasir utu cam silmek fln hic zevkli gelmio bana :bbo: :bbo: :bbo:

eyyyyyyyy aaşşşkk sen nelere kadirsin:Roflol: :Roflol:

Tabii ki yemek yapmak sonra da yaptiklarimi yedirmek ve yemek..

toz almaktan nefret ediyorum
yemek yapmayı sevemedim
ütü eh işte
ne kalıyosa geriye o olsun :))

yaşasın yemek yemeeek :D tabi bunun için yapmak da gerekio dolayısıyla sevrim yemek yapmayı... bide temzilik yapmayı severim, benim içim ferahlıyo ortalık temizlendikçe :D

Back