• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket arkadaşlar en zevkli ev işi hangisi sizce?....

• Konu Sahibi Konu Sahibi monii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşlar sizce en zevkli ev işi hangisi?.......

• Ankete Katılan
    289

monii

mutluluk gülü..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2007
195
0
116
39
yemek yapmak
bulaşık yıkamak
ütü yapmak
cam silmek
.
.
.
.

cevap veriyorum e şıkkı . hiçbiri

tembelim ben tembelim :Roflol: :Roflol: :Roflol:

yemek yapmak....
bulaşık yıkamak...
SEVİYOM YAPMAYIDA...(ALAN KOCA YAŞADI PENİİİ :Roflol: )

hepsi dermişim ...beni vururmuşsunuz.....ama ben gerçekten ev işi yapmayıda yemek yapmayıda çok seviyorum arkadaşlar.ne yapım.....

Yemek yapmak. Bırakın beni mutfağımda, kaçın kurtarın kendinizi. Ben başımın çaresine bakarım:Roflol:

ben yemek yapmayı lezzetli şeyler hazırlamayı severim,

Az biraz yemek yapmayı severim.Onun dışındakileri mecburiyetten yapıyorum.Bende tembeller grubundanım galiba.

belki biraz yemek yapmak ama mecbur olmasam hiç birini yapmam

yemek yapmaya bayiliyorum..hele ki degisik tarifleri denemeye yeni yemekler ogrenmek herzaman heyacanlandirir beni..sonuc olumsuz bile olsa...inatla en iyi en lezzetli hale getirinceye kadar bikmadan usunmadan yemek, kek vb. tarifleri yapmaya calisirim..size bir sir vereyim mi..offf.ben yemek yemeyi cok seviyorummmmmmm :))

bu gün temizlik yaptım ,hani aylık derizya ,sonra bu yazıyı gördüm, hiç düşünmeden cevap veriyorum .hemde üstüne basa basa hiç biri diyorum nereye gitsem iş iş iş ayyyyyyyyyyyyy yeter.üstüme gelmeyin.

anket oynamasının cogunluguna ben de uyuyorum ve bencede yemek yapmak!!!
temizlik işlerinden daha gusel bence

arkadaşlar benim en sevdiğim ev işi biras tuhaf gelecek ama yerleri silmek böle viledayla her yeri silsem misgibii koksa heryer..onun dişında bütün işleri severim ama cam silmek hariçç...

Back