Arkadaşlar eltim neden böyle demiş olabilir?

Nasıl partnere bıraktınız ne dediniz eşinize. Benim eltimi anlattınız aynı oda o zamanlar nişanlıydık kötülemeye başladı nişanlımı yani suanki esimi
ayrıldık

zaten aile apartmanına beni sokan

beni onlara muhtaç eden sürekli görüşmek zorunda bırakan oydu

birde üstüne madde bağımlısı olunca bıraktım partneri

Aslında çok istiyorum bunu ancak su şekilde yapabilirim heralde ay anne eltimi duydun mu Bana ne diyor diyip gülsem kv ne diyor diyip guldugunde yada geldiğinde söyle bakalım elticim gibi mi ay batırdım mi yoksa yine

ben eltinizin söylediğinde laf iğneleyici bir şey görmedim, yani kahkaha atıyorsa sizde atın siz de konuşun. ayrıca kayınvalidenize duyurmanıza gerek yok ki bunu? ay anne eltimi duydun mu denecek ne var ve evet doğru bulaşık makinesi olduğu için elde yıkamayı unuttum bulaşıkları, buna da katılın ayol. dünya böyle geçmez

Görüşme. Aile apartmanıda olsa o varsa kayınvalidene cıkmamak için bahane üret.
Bende eltimi çok takardım o konustukca susardım içime atar üzülürdüm son zamanlarda artık iyice sinirimi bozmustu görüşmüyorum. Zaten kadın sırf bana karsı degıl genel olarak problemli. Hani küs falan degılız ama bir mesafem var artık oh hayat mis :) yok gibi varsayıyorum. Korona falan derken varlıgını unuttum resmen

Aslında çok istiyorum bunu ancak su şekilde yapabilirim heralde ay anne eltimi duydun mu Bana ne diyor diyip gülsem kv ne diyor diyip guldugunde yada geldiğinde söyle bakalım elticim gibi mi ay batırdım mi yoksa yine
Batırdın
Hala iyimsersin anacim sen akfjdkfk
Bak boyle diyeceksin;
Elti-lafsoktu yine blablabla
Sen-(mutfaktasiniz mesela) ABLA SENİN SORUNUN NE SÜREKLİ LAF SOKUP DURUYORSUN YETER YEAAA diyeceksin..duyacak herkes sonra iceri gidip devam et dök icini.
HAHAHA YA gerek yok ama gülme...

Senin gibi arkadaşım olsun çok isterdim

Nasıl hatirlaticam peki evet psikolojim bozuldu doğru takıntı haline getirdim
Ben kendi eltime neler yapıyordumahh ahh küstüde bana hayatımın heycanı gitti,bende bol miktarda var çinli eltim bile varhatta bir anımı anlatıyım,bir kere hiç sevemdiğim sinsi ,yılanlıkta benimle yarışacak olan eltim,bir yere davet etti bende kadını hiç sevmedim eşimde ısrar etti git git diye tamam dedim daha yeni evliyim,kocama gösteriş yapacak ya gezdirdim ilgileniyorum diyecek eşimden korkarlar ,kocaları benim eşimin yanında çalışıyor. gittim diğer eltimide çağırmış üçümüz ,bu ikisi önden gidiyor ben arkadayım aklınca bana sen kimsin yapıyo hani kuyruğum sanki ben,diğeri iyidir eltimin yazık o yanıma geliyo bi şekilde kadını yanına çekiyo.bende o dönem yurtdışına yeni geldim .yol bilmem iz bilmem .böyle süpermarket gibi bir yerdeyiz. Onlar önden giderken yanlarından ayrıldım görmediler gittim güzellik reyonlarında gezdim baktım telden arıyor,açmadımmesajlar atıyo nerdesin canım zart zurt.cevap vermedim. Baktım eşim arıyor açtım,kocamı aramış işte yanımızdaydıda bulamadık kaybettik karını filan diyeben kahkaha attım ay aşkım olurmu hiç cahilmiyim ben kayboluyum, önden önden gidiyordu benim, defalarca bağırdım ama bakmadılar arkalarına diğer eltimle sohbet ediyorlardı defalarca seslendim duymadı,bende dalmışım makyaj malzemelrine duymadım telefonu şimdi şimdi bir bakıyım tele dedim o an sen aradın,geri ararım onları dedim.o ders oldu onlara ne kadar tehlikeli olabileceğimi anladılar.buluşunca nerdeydin korktuk dediler bende ne olacak ki sohbete dalmıştınız gözünüz beni görmedi,kuyruk gibi peşinizden dolaşacağıma bende makyaj malzemesi aldım ,gerçi ihtiyacım yokta dedim kahkaha attım.ben gidip çocuk gibi evde eşimede şikayet edebilirdim,eşim yanlış anladığımı söylerdi kesin ama kendi ağzıyla söylettim . Eşim fırçalamış bunu, bir daha onunla bir yere gitmem için baskı yapmadı.demem o ki ya susup lafı,yiyeceksin yada o sana yalnızken yapıyorsa sen kalabalıkta az önce şunu şunu dedin ben kafama taktım ne demek istedin diye soracaksın.ozaman yalnızken laf söylemekten korkar.elti ile anlaşan birini görmedim ben sen kavga istemesen karşındaki istiyor. Aman bulaşmayım desen ya aynı apartmanda yaşıyorsun ya eş durumundan bir şekilde görüşüyorsun. O söylerken sende söyle seninde ağzın var ,aç gitsin

Sürekli istemeden de olsa görüşüyoruz aile apartmanı eşim kiraya çıkmıyor. Yazın memlekete yazlığa gidiyoruz komple
Neden istemeden de olsa sürekli görüşüyorsunuz?
Sülale boyu yazlığa gitmeyi neden kabul ediyorsunuz?
Tamam belki mecburen aile apartmanında oturuyorsunuz ama sabah akşam kayınvalideyle eltiyle iç içe olmak zorunda değilsiniz.
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama daha flört ederken eş ailesiyle görüşmeye başlayan, sınır koymayan kadınlar evlenince eş ailesinden yana sorun yaşıyor çoğunlukla.

Kafanıza takmamayı nasıl başarırsınız bilemem de her gün bir araya gelmeyin, kendi eviniz var, kayınvalide evinde yiyip içip hepsiyle dipdibe olmak yerine en fazla haftada bir bir araya gelin, eltiniz neşeli mi yoksa espri yapıyorum adı altında laf sokan biri mi tanımadan bir şey demek güç ama her an birlikte olduğunuzdan gerçekten espri de yapıyorsa gözünüze batmaya başlamış, işte buna eskiler çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler, böyle giderse hiç olmadık bir sebeple patlarsınız eltinizle kavga edersiniz ve eltiniz neşeli, espri yapan biri bilindiğinden eşiniz dahil herkes sizi suçlar.
Görüşmeleri azaltın.

Hayır aksine tartışma ile geçer eşi herkesle aramı actin diye bağırır eltime bu tarz sorunları vardır
O zaman siz de eltinize gülerek , ayyy vallahi abla senin yerinde olmak isterdim , kocan sana şunları söyledi sen kafana bir gram takmadın , cennetle müjdelenmiş gibi gülüp duruyorsun , bu keyifli hallerine bayılıyorum de . Acıyorum sana deyin kendi eşinizle kuramadığınız muhabbeti benim eşimle kurmaya çalışıyorsun vs vs . Azıcık sert çıkın .

Sen niye elinde yikiyosun bulasiklari makinemi yok o yuzden demis olablir bende bazen herkesin icinde diyorum yani su bulasik makinesi iuiki yapilmis elde yikamayi unuttuk rahata erdik diye. Gercekten oyle artik 10 dakikada bir bardagi yikiyorum bazen elimde yikayinca. Esini ariyorsa sende gul gec. Yengesi tabiki arayacak yani. Benim yengem babami ariyo 10 dakika guluyolar ediolar sonra annem aliyo telefonu amcamla yengemle hep brabare samata. Bazi oynak eltilerden dgilse bence abartilcak bisey yok.

Seni kızdırmak için yapıyor sanki, bilerek yaptığı için ben olsam tepki vermezdim kendinkendine konuşsun derdim. Eşinle onun arasında kaç yaş var, yaşları nasıl. Böyle samimi olmaları bana normal gelmedi

5 yaş var canım eltim 5 yaş büyük ama 2 çocuğu var eşimle aralarında bir şey olmasi mümkün değil. Eşim.beni çok seviyor ve abisinin karisina göz dikecek kadar adi bir insan değil. Eltim için aynı şeyi söyleyemeyecegim tabi.

Bu güzel ve mantıklıydı doğru söze ne hacet. Ben böyle diyince belki kocasına sıkı sıkı sarılır. Deneyeceğim bunu.

Ay ben laf sokuslarina sürekli karsi atak yapip yıldırırdim onu. Hani bilirsiniz ya tatli tatli giydirmece.. en sevdigim seyler ama tabii doz yapmayin hayat kısa bosver elti melti he he de geç senin taktigini anlamis bilerek ugrasiyor bence

Benim ne yapmam gerek peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…