- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 63
- 26
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
ayrıldıkNasıl partnere bıraktınız ne dediniz eşinize. Benim eltimi anlattınız aynı oda o zamanlar nişanlıydık kötülemeye başladı nişanlımı yani suanki esimi
Aslında çok istiyorum bunu ancak su şekilde yapabilirim heralde ay anne eltimi duydun mu Bana ne diyor diyip gülsem kv ne diyor diyip guldugunde yada geldiğinde söyle bakalım elticim gibi mi ay batırdım mi yoksa yine
Yolunuz açık olsunayrıldık
zaten aile apartmanına beni sokan
beni onlara muhtaç eden sürekli görüşmek zorunda bırakan oydu
birde üstüne madde bağımlısı olunca bıraktım partneri
BatırdınAslında çok istiyorum bunu ancak su şekilde yapabilirim heralde ay anne eltimi duydun mu Bana ne diyor diyip gülsem kv ne diyor diyip guldugunde yada geldiğinde söyle bakalım elticim gibi mi ay batırdım mi yoksa yine
Senin gibi arkadaşım olsun çok isterdimBatırdın
Hala iyimsersin anacim sen akfjdkfk
Bak boyle diyeceksin;
Elti-lafsoktu yine blablabla
Sen-(mutfaktasiniz mesela) ABLA SENİN SORUNUN NE SÜREKLİ LAF SOKUP DURUYORSUN YETER YEAAA diyeceksin..duyacak herkes sonra iceri gidip devam et dök icini.
HAHAHA YA gerek yok ama gülme...
Senin gibi arkadaşım olsun çok isterdim
Ben kendi eltime neler yapıyordumahh ahh küstüde bana hayatımın heycanı gitti,bende bol miktarda var çinli eltim bile varNasıl hatirlaticam peki evet psikolojim bozuldu doğru takıntı haline getirdim
Neden istemeden de olsa sürekli görüşüyorsunuz?Sürekli istemeden de olsa görüşüyoruz aile apartmanı eşim kiraya çıkmıyor. Yazın memlekete yazlığa gidiyoruz komple
O zaman siz de eltinize gülerek , ayyy vallahi abla senin yerinde olmak isterdim , kocan sana şunları söyledi sen kafana bir gram takmadın , cennetle müjdelenmiş gibi gülüp duruyorsun , bu keyifli hallerine bayılıyorum de . Acıyorum sana deyin kendi eşinizle kuramadığınız muhabbeti benim eşimle kurmaya çalışıyorsun vs vs . Azıcık sert çıkın .Hayır aksine tartışma ile geçer eşi herkesle aramı actin diye bağırır eltime bu tarz sorunları vardır
Sen niye elinde yikiyosun bulasiklari makinemi yok o yuzden demis olablir bende bazen herkesin icinde diyorum yani su bulasik makinesi iuiki yapilmis elde yikamayi unuttuk rahata erdik diye. Gercekten oyle artik 10 dakikada bir bardagi yikiyorum bazen elimde yikayinca. Esini ariyorsa sende gul gec. Yengesi tabiki arayacak yani. Benim yengem babami ariyo 10 dakika guluyolar ediolar sonra annem aliyo telefonu amcamla yengemle hep brabare samata. Bazi oynak eltilerden dgilse bence abartilcak bisey yok.Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil
Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil
5 yaş var canım eltim 5 yaş büyük ama 2 çocuğu var eşimle aralarında bir şey olmasi mümkün değil. Eşim.beni çok seviyor ve abisinin karisina göz dikecek kadar adi bir insan değil. Eltim için aynı şeyi söyleyemeyecegim tabi.Seni kızdırmak için yapıyor sanki, bilerek yaptığı için ben olsam tepki vermezdim kendinkendine konuşsun derdim. Eşinle onun arasında kaç yaş var, yaşları nasıl. Böyle samimi olmaları bana normal gelmedi
Bu güzel ve mantıklıydı doğru söze ne hacet. Ben böyle diyince belki kocasına sıkı sıkı sarılır. Deneyeceğim bunu.O zaman siz de eltinize gülerek , ayyy vallahi abla senin yerinde olmak isterdim , kocan sana şunları söyledi sen kafana bir gram takmadın , cennetle müjdelenmiş gibi gülüp duruyorsun , bu keyifli hallerine bayılıyorum de . Acıyorum sana deyin kendi eşinizle kuramadığınız muhabbeti benim eşimle kurmaya çalışıyorsun vs vs . Azıcık sert çıkın .
Çok mantıklı ama yahuDeli olmaz deli ederdin nett
Benim ne yapmam gerek pekiAy ben laf sokuslarina sürekli karsi atak yapip yıldırırdim onu. Hani bilirsiniz ya tatli tatli giydirmece.. en sevdigim seyler ama tabii doz yapmayinhayat kısa bosver elti melti he he de geç senin taktigini anlamis bilerek ugrasiyor bence
Takmamaniz gerekli.Benim ne yapmam gerek peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?