• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar eltim neden böyle demiş olabilir?

Ben kendi eltime neler yapıyordumahh ahh küstüde bana hayatımın heycanı gitti,bende bol miktarda var çinli eltim bile var😂😂hatta bir anımı anlatıyım,bir kere hiç sevemdiğim sinsi ,yılanlıkta benimle yarışacak olan eltim,bir yere davet etti bende kadını hiç sevmedim eşimde ısrar etti git git diye tamam dedim daha yeni evliyim,kocama gösteriş yapacak ya gezdirdim ilgileniyorum diyecek eşimden korkarlar ,kocaları benim eşimin yanında çalışıyor. gittim diğer eltimide çağırmış üçümüz ,bu ikisi önden gidiyor ben arkadayım aklınca bana sen kimsin yapıyo hani kuyruğum sanki ben,diğeri iyidir eltimin yazık o yanıma geliyo bi şekilde kadını yanına çekiyo.bende o dönem yurtdışına yeni geldim .yol bilmem iz bilmem .böyle süpermarket gibi bir yerdeyiz. Onlar önden giderken yanlarından ayrıldım görmediler gittim güzellik reyonlarında gezdim baktım telden arıyor,açmadım😂mesajlar atıyo nerdesin canım zart zurt.cevap vermedim. Baktım eşim arıyor açtım,kocamı aramış işte yanımızdaydıda bulamadık kaybettik karını filan diye😂ben kahkaha attım ay aşkım olurmu hiç cahilmiyim ben kayboluyum, önden önden gidiyordu benim, defalarca bağırdım ama bakmadılar arkalarına diğer eltimle sohbet ediyorlardı defalarca seslendim duymadı,bende dalmışım makyaj malzemelrine duymadım telefonu şimdi şimdi bir bakıyım tele dedim o an sen aradın,geri ararım onları dedim.o ders oldu onlara ne kadar tehlikeli olabileceğimi anladılar.buluşunca nerdeydin korktuk dediler bende ne olacak ki sohbete dalmıştınız gözünüz beni görmedi,kuyruk gibi peşinizden dolaşacağıma bende makyaj malzemesi aldım ,gerçi ihtiyacım yokta dedim kahkaha attım.ben gidip çocuk gibi evde eşimede şikayet edebilirdim,eşim yanlış anladığımı söylerdi kesin ama kendi ağzıyla söylettim . Eşim fırçalamış bunu, bir daha onunla bir yere gitmem için baskı yapmadı.demem o ki ya susup lafı,yiyeceksin yada o sana yalnızken yapıyorsa sen kalabalıkta az önce şunu şunu dedin ben kafama taktım ne demek istedin diye soracaksın.ozaman yalnızken laf söylemekten korkar.elti ile anlaşan birini görmedim ben sen kavga istemesen karşındaki istiyor. Aman bulaşmayım desen ya aynı apartmanda yaşıyorsun ya eş durumundan bir şekilde görüşüyorsun. O söylerken sende söyle seninde ağzın var ,aç gitsin😂😂
Ayyy çok akıllıca canım iyi yapmışsın oh valla. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi vallahi 🤣🤣🤣 bende öyle derim dur çok zoruma giden bir şey derse herkesin içinde sen böyle dedin kafama takıldı ne dmeek istedin diye sorarim🤣🤣

Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil
Sizi oyalayacak, zihninizi mesgul edecek bir amac, bir uğraş bulun. Boşluktan oluyor bunlar. Yoksa kim takar dengesiz eltinin saçmalıklarını.
Onunla didistikce insanlarin size bakis acisi dq ona baktiklari gibi olacak. Çünkü bir farkiniz kalmayacak.

Ayyy çok akıllıca canım iyi yapmışsın oh valla. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi vallahi 🤣🤣🤣 bende öyle derim dur çok zoruma giden bir şey derse herkesin içinde sen böyle dedin kafama takıldı ne dmeek istedin diye sorarim🤣🤣
Sor bencede özellikle onun eşinin yanında sor. Madem adam buna herkesle kavgalısın vsvs muhabbeti yapıyor😂en azından bir daha köşede tenhada seni sıkıştırıp moralini bozamaz . Söyleyeceksin diye😂

En bastan aile aparymaninda oturmayi kabul etmek hata.
Hadi kabul ettin hergun icli disli olmak hata.
Siz diye hitap etmek varken ya da sen, abla demek hata.
Kadini takarak kadina fazla deger veriyorsun, hata
Hayat srnin hayatin ama kendi hayatini yonlendiremiyorsun. Kim nereye cekerse oraya gidiyorsun. Herkesle her saniye icli dışlı olmak zorunda degilsin. Senin de bir evin var. Senin de kendine gore cevren arkadaslarin olmali. Kabugunu kır, su ortamdan cik. Sen gitmedigin halde eltin gelirse acma kapiyi. Duymadim de, uyuyordum de, isim vardi banyodaydim de. Zamanla gelmelerini azaltir yuz bulamayinca. Eltini gozunde buyutme. Tek care onun oldugu ortamda mumkun mertebe olma, uzak durmaya calis, sohbet etme.

En bastan aile aparymaninda oturmayi kabul etmek hata.
Hadi kabul ettin hergun icli disli olmak hata.
Siz diye hitap etmek varken ya da sen, abla demek hata.
Kadini takarak kadina fazla deger veriyorsun, hata
Hayat srnin hayatin ama kendi hayatini yonlendiremiyorsun. Kim nereye cekerse oraya gidiyorsun. Herkesle her saniye icli dışlı olmak zorunda degilsin. Senin de bir evin var. Senin de kendine gore cevren arkadaslarin olmali. Kabugunu kır, su ortamdan cik. Sen gitmedigin halde eltin gelirse acma kapiyi. Duymadim de, uyuyordum de, isim vardi banyodaydim de. Zamanla gelmelerini azaltir yuz bulamayinca. Eltini gozunde buyutme. Tek care onun oldugu ortamda mumkun mertebe olma, uzak durmaya calis, sohbet etme.
Eşimi arıyor eşim bazen açmıyor telini mesaj çekiyor bu durumda ne yapmalıyım peki

Eşimi arıyor eşim bazen açmıyor telini mesaj çekiyor bu durumda ne yapmalıyım peki
Bak birseyi ne kadar takinti edersen cekim kanunu geregi o olay seni daha cok bulur. Bu hep boyledir. Esine bu durumdan rahatsiz oldugunu soylesen seni ruh hastasi, kiskanclik hastasi ilan ederler. Birsey yapma. Sadece uzaktan izle. Birak yazsin pislik kadin. Bazilari ruh hastasidir, ortalik karistirmaya bayilir. Boyleletibden uzak durmak gerekir. Esin yazarsa yazsin, konusursa konussun. Sen uzak dur. Gitmek istemezsen esine sen git benim isim var de ya da sen git ben gitmek istemiyorum de. Onu kısıtlama. Kisitlarsan insan kisitlandigi seyi daha cok yapar. Bu kadin seni sinir etmek icin yapiyor da olabilir. Muhatap alma onu. Bir insana verilecek en buyuk ceza onu umursamamaktir.

Bitsin istiyorum çünkü çok yorulduğunu ve üzüldüğümü hissediyorum. Defalarca laflar soktu cevap vermedim göz teması kurmadım görmezden geldim ben bunu yaptıkça daha da çok üstüme geliyor. Kv ve eşimin yanında çok iyi ama baş basayken laf sokuşturuyor.
ay varya yaşamadan sinir oldum. eğer anlattığınız gibiyse tam saçını başını yolmalık tip.
yani sürekli karşılaştığınız için tek yapacağın şey görmemezlikten gelmek. ağzının payını versen sana terbiyesiz agresif derler. alttan sen de laf sokmaya kalksan o sinir harbi insanı zaten sinir hastası eder.
gerçekten Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın beni.

5 yaş var canım eltim 5 yaş büyük ama 2 çocuğu var eşimle aralarında bir şey olmasi mümkün değil. Eşim.beni çok seviyor ve abisinin karisina göz dikecek kadar adi bir insan değil. Eltim için aynı şeyi söyleyemeyecegim tabi.
Eltinizle aranızda sorunlar olabilir ama böyle şeyler demeyin, benim de kayınbiraderimle aramda 5 yaş kadar fark var çocuktu nişanlandığımda, hiç evlenmedi ama evlense eltim içinden dahi kayınbiraderime yan gözle baktığımı geçirse çok kötü yaparım.
Eşiniz yengesi evlendiğinde 14 yaşında çocukmuş, eltinizde 19 yaşında gencecik bir kız, kardeşi gibi görüp sahiplenmiştir, eşiniz şu an 25-30 yaş aralığında olsa en az 10-15 yıllık bağları var üstelik hep bir arada geçen yıllar.

Eltinize kızın, sinirlenin ama aklınızdan kalbinizden böyle düşünceler geçirmeyin iftiraya girer.

Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil 😢
Benim elti de böyleydi sevgililer gününde eşim çiçek almıştı siz hiristiyan mısınız bile dedi en son içimde ne varsa söyledim artı yazdım onunda açıklarını yüzüne vurup engelledim sizinkide zamanla kavgaya dönüşecek gibi

Neden her dediğine takılıyorsunuz ki? Onun bul.mak var sizin yok diye laf sokuyorsa gülerek görmemişin oğlu olmuş deyin geçin. Ya hepten kafaya takmayın ya da daha kötü laflar sokun ağzını kapatsın

Eltinizle aranızda sorunlar olabilir ama böyle şeyler demeyin, benim de kayınbiraderimle aramda 5 yaş kadar fark var çocuktu nişanlandığımda, hiç evlenmedi ama evlense eltim içinden dahi kayınbiraderime yan gözle baktığımı geçirse çok kötü yaparım.
Eşiniz yengesi evlendiğinde 14 yaşında çocukmuş, eltinizde 19 yaşında gencecik bir kız, kardeşi gibi görüp sahiplenmiştir, eşiniz şu an 25-30 yaş aralığında olsa en az 10-15 yıllık bağları var üstelik hep bir arada geçen yıllar.

Eltinize kızın, sinirlenin ama aklınızdan kalbinizden böyle düşünceler geçirmeyin iftiraya girer.
Benim de kaynımla aramda 3 yaş var. Ablasıyla yaşıtım. Görümcemden bir yıl sonra evlendik. Bana kaynım hep "Ablam gitti, sen geldin yerini doldurdun" derdi. Birlikte çok da eğlenirdik. Eltim de konu sahibi gibiydi biraz. Biz şakalaşırken surat asardı. Zaten birçok nedenden dolayı artık eltiyle görüşmüyorum.

Konu sahibi eltiye yaptığınız ima eltinin bütün laf sokmalarından çok daha kötü.

Benim de kaynımla aramda 3 yaş var. Ablasıyla yaşıtım. Görümcemden bir yıl sonra evlendik. Bana kaynım hep "Ablam gitti, sen geldin yerini doldurdun" derdi. Birlikte çok da eğlenirdik. Eltim de konu sahibi gibiydi biraz. Biz şakalaşırken surat asardı. Zaten birçok nedenden dolayı artık eltiyle görüşmüyorum.

Konu sahibi eltiye yaptığınız ima eltinin bütün laf sokmalarından çok daha kötü.
Yakın çevremde eltilerle hiç kötü örnek görmedim, annem dahil herkes eltisiyle iyi anlaşırdı ama burada okudukça iyi anlaşanlar müstesna, eltiyle samimi olmamak gerektiğini anladım, eltim yok ama olsaydı baştan itibaren samimi olmazdım, hatta beni yok bil senin için böylesi daha iyi olur derdim.

Konuya denk geldim yazmak istedim.. allah yardımcın olsun canım zor bu şekildesi... Biraz sen konu üzerinde durduğun için artık kuş tutsa ağzıyla eltin yine sana batacaktır.. insan bir yerde huylanınca sürekli devam eder. Benim eltim en yakın dostumdur. 8 senedir kardeş arkadaş gibiyz 2 güne bir mutlaka görüşürüz özleriz de birbirimizi çok severim kendisini.. arkadaşça davransan? Yani o fesatlık etse bile sen kaçınmak susmak göz teması yapmamak yerine ona altan alarak farklı bir davranış sergilesen? Senin stres olduğunu fark etmiş üstüne gelmeye çalışıyor sanırsam hoşuna gidiyor seni kızdırmak.. belki bu şekilde içindeki bazı duyguları bastırıyor veya gideriyor olabilir, kıskançlık gibi. Ama sen o anlarda kızmak sinirlenmek yerine ona bir arkadaşınmış gibi davransan o emin ol vaz geçer bu huyundan. Mesela bulaşık meselesinde ona desen : "evet abla yaa eskiden ne zormuş çok şanslıyız" ve gülüp geçsen olmaz mı? Hem kendi gönlün hafifler hem oda sana takılmaktan vaz geçer. Her laftan mana çıkartırsan kendin çok yorulursun güzelim

Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil 😢
Ya böyle konuları görünce hayrete düşüyorum. Biz mi fazla sivri dilliyiz, sinsi miyiz neyiz de biri bize laf edince ağzına tıkıp fıtı fıtı geri gönderiyoruz:KK16: Biri size ters laf ederse, laf sokmaya çalışırsa aynen iade edersiniz, bunun çekinilecek üzerinde düşünülecek tarafı yok ki. Ayrıca yazdığınız kadarıyla öyle şirret biri gibi de durmuyor. Keşkem benim de eltilerim iki lafı bi araya getirebilse de atışsak :KK48:

Böyle bir eltim olsa genel yapısına bakarım. Herkesle muhabbeti böyle mi diye. Bazı insanlar vardır kendisi ile bile dalga geçer, güler insanlara takılır. Bazılarıda normalde sıradan bir tiptir ama, bazı kişilerle alay eder. 1. Seçenekse hiç takmam kafaya muhabbeti sarmıyorsa mesafe koyarım, kasıt düşünmem. Elti diye öküzün altında buzağı aramam.

Eltim, yine 1. Seçenek gibiyse eşimle haddini aşmadıktan sonra konuşabilir ne var bunda? Kayını sonuçta bel altı, seviyesiz bir muhabbet yoksa ama halen takıyorsam sorunu kendimde ararım. Kişi kendinden bilir işi çünkü.

Siz sonuçta bir aile oluyorsunuz. Esimin agabeyi/kardeşi ile farklı bir durum benim aklıma asla gelmez yine eltim açısından da öyle düşünmem. Düşünüyorsam da ya onlar da ya ben de bir sıkıntı vardır görüşmem, görüştükce laçkalaşır.

Birisi ya dostumdur, ya düşmanım.

Ablacım çok güzel yapm
Konuya denk geldim yazmak istedim.. allah yardımcın olsun canım zor bu şekildesi... Biraz sen konu üzerinde durduğun için artık kuş tutsa ağzıyla eltin yine sana batacaktır.. insan bir yerde huylanınca sürekli devam eder. Benim eltim en yakın dostumdur. 8 senedir kardeş arkadaş gibiyz 2 güne bir mutlaka görüşürüz özleriz de birbirimizi çok severim kendisini.. arkadaşça davransan? Yani o fesatlık etse bile sen kaçınmak susmak göz teması yapmamak yerine ona altan alarak farklı bir davranış sergilesen? Senin stres olduğunu fark etmiş üstüne gelmeye çalışıyor sanırsam hoşuna gidiyor seni kızdırmak.. belki bu şekilde içindeki bazı duyguları bastırıyor veya gideriyor olabilir, kıskançlık gibi. Ama sen o anlarda kızmak sinirlenme
Bak birseyi ne kadar takinti edersen cekim kanunu geregi o olay seni daha cok bulur. Bu hep boyledir. Esine bu durumdan rahatsiz oldugunu soylesen seni ruh hastasi, kiskanclik hastasi ilan ederler. Birsey yapma. Sadece uzaktan izle. Birak yazsin pislik kadin. Bazilari ruh hastasidir, ortalik karistirmaya bayilir. Boyleletibden uzak durmak gerekir. Esin yazarsa yazsin, konusursa konussun. Sen uzak dur. Gitmek istemezsen esine sen git benim isim var de ya da sen git ben gitmek istemiyorum de. Onu kısıtlama. Kisitlarsan insan kisitlandigi seyi daha cok yapar. Bu kadin seni sinir etmek icin yapiyor da olabilir. Muhatap alma onu. Bir insana verilecek en buyuk ceza onu umursamamaktir.
k yerine ona bir arkadaşınmış gibi davransan o emin ol vaz geçer bu huyundan. Mesela bulaşık meselesinde ona desen : "evet abla yaa eskiden ne zormuş çok şanslıyız" ve gülüp geçsen olmaz mı? Hem kendi gönlün hafifler hem oda sana takılmaktan vaz geçer. Her laftan mana çıkartırsan kendin çok yorulursun güzelim
[/QUOTE
Ablacım çok güzel yazmışsın öncelikle teşekkür ederim fakat ben elimle hep iyi geçindim nisanliyken hep laf sokardı hatta ben whatsappimda kendi resmimi paylaştım ay kız bu ne ne tuhaf çıkmışsın deyip güldü neden abla dedim bilmem çirkin geldin gözüme deyip güldü güzellik göreceli bir kavramdır yine de sağol abla dedim nişanlım için oooo bu kızlarla çok gezer tek gezmez benden söylemesi boş birakma diyip güldü yok ben nişanlıma güveniyorum abla yinede tavsiyen için sağol dedim akşamında ahmet evde yok sen bilirsin nerde dedi evdeydi abla uyuyordu dedim yoo evde d3gil dedi nişanlımı görüntülü aradım uyuyor... bana çok kızdı nişanlım kimin lafina bakıyorsun güvenmiyor musun vs eltime de abla neden böyle yapıyorsun dedim. Hani güveniyordun noldu şimdi.. ben sana şaka yaptim kiz sende şakadan anlamiyorsun hiç dedi bunlar güven sarsıcı şeylerdir şaka olarak adlandırılmaz abla dedim. Kaynanamı itip kakmış siz ona elma gönderiyorsunuz daha evin içine bile girmedi diye daha neler neler.. o yüzden senin kadar iyimser olamıyorum. Ablacim

Benden 9 yaş falan büyük eşim yenge diyor annem sende yenge de dedi.
Ben olsam hiçbir şey demezdim .Siz diye hitap ederdim .Bence onunla başla .Niye yenge diycemki.Cok saçmaaa.Ayrica muhattap olma .Aynı ortamda bulunmamaya çalış bir iki laf şok.Sen de onun zayıf noktasını belirle ve ordan vur .Acıma .Bir şey derse de sakalasiyorduk .Senin bana olan samimiyetinden yüz buldum .Sen de bana ağzına geleni söylüyorsunya de.Amaan de işte bir şeyler .Boş durma.Sustum .Gerisi gelmez sana.Sustukca tepene biner böylesi .

Back