Ben kendi eltime neler yapıyordumahh ahh küstüde bana hayatımın heycanı gitti,bende bol miktarda var çinli eltim bile var

hatta bir anımı anlatıyım,bir kere hiç sevemdiğim sinsi ,yılanlıkta benimle yarışacak olan eltim,bir yere davet etti bende kadını hiç sevmedim eşimde ısrar etti git git diye tamam dedim daha yeni evliyim,kocama gösteriş yapacak ya gezdirdim ilgileniyorum diyecek eşimden korkarlar ,kocaları benim eşimin yanında çalışıyor. gittim diğer eltimide çağırmış üçümüz ,bu ikisi önden gidiyor ben arkadayım aklınca bana sen kimsin yapıyo hani kuyruğum sanki ben,diğeri iyidir eltimin yazık o yanıma geliyo bi şekilde kadını yanına çekiyo.bende o dönem yurtdışına yeni geldim .yol bilmem iz bilmem .böyle süpermarket gibi bir yerdeyiz. Onlar önden giderken yanlarından ayrıldım görmediler gittim güzellik reyonlarında gezdim baktım telden arıyor,açmadım

mesajlar atıyo nerdesin canım zart zurt.cevap vermedim. Baktım eşim arıyor açtım,kocamı aramış işte yanımızdaydıda bulamadık kaybettik karını filan diye

ben kahkaha attım ay aşkım olurmu hiç cahilmiyim ben kayboluyum, önden önden gidiyordu benim, defalarca bağırdım ama bakmadılar arkalarına diğer eltimle sohbet ediyorlardı defalarca seslendim duymadı,bende dalmışım makyaj malzemelrine duymadım telefonu şimdi şimdi bir bakıyım tele dedim o an sen aradın,geri ararım onları dedim.o ders oldu onlara ne kadar tehlikeli olabileceğimi anladılar.buluşunca nerdeydin korktuk dediler bende ne olacak ki sohbete dalmıştınız gözünüz beni görmedi,kuyruk gibi peşinizden dolaşacağıma bende makyaj malzemesi aldım ,gerçi ihtiyacım yokta dedim kahkaha attım.ben gidip çocuk gibi evde eşimede şikayet edebilirdim,eşim yanlış anladığımı söylerdi kesin ama kendi ağzıyla söylettim . Eşim fırçalamış bunu, bir daha onunla bir yere gitmem için baskı yapmadı.demem o ki ya susup lafı,yiyeceksin yada o sana yalnızken yapıyorsa sen kalabalıkta az önce şunu şunu dedin ben kafama taktım ne demek istedin diye soracaksın.ozaman yalnızken laf söylemekten korkar.elti ile anlaşan birini görmedim ben sen kavga istemesen karşındaki istiyor. Aman bulaşmayım desen ya aynı apartmanda yaşıyorsun ya eş durumundan bir şekilde görüşüyorsun. O söylerken sende söyle seninde ağzın var ,aç gitsin