• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar eltim neden böyle demiş olabilir?

Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil 😢
Benimki böyle alenen laf sokmaz ama kendini överek sende olmayan bişeyi eksik bişeyi yanlışını (ona göre yanlış olan bişeyi)ortada herkes duysun diye söyler acır gibi konuşur falan ne bileyim lafını soktuğunu sanar ya duymazdan gelirim ya dalga geçerim ya da bende onun bana konuştuğu gibi konuşurum, daha aynı evde uzun saatler geçirmişliğimiz yok ama nasıl biri olduğunu kendi belli ettiği için tak diye mesafemi koydum kıskanç her zaman her yerde olmak isteyen kv kp ile hiç bi zaman yalnız bırakmayan aldığım şeyleri bile aynısını alan aldıran parayla kıyafetle kıyas yarış yapan boş bi insan olduğunu anladığım günden beri mesafeli duruyorum , sana nasılsa öyle ol asla laf altında kalma mesela sana gelip eşin aradı lafladık dedi ya sende telefona bakıp görmüşsün ki o eşini aramış bunu gidip yüzle ben olsam öyle yapardım neden yalan söyledin ki çocuk gibisin gerçekten der güler geçerdim nasıl oluyomuş görsün

Ben de eltimden pek hazzetmiyorum açıkçası, -ki kendisi bana bu konuda geçen olaylardan kat kat daha fazla saygisızlık yapmıştır. Kendisiyle asla görüşmüyorum, belli günler denk gelirsek de merhaba merhaba dışında bir muhabbetimiz olmuyor. Size de aynısını tavsiye ederim, böyle her şeyin altında anlam arayarak ömür geçmiyor.

Madem abla yenge demişsin şey de o zaman ....bir laf ettiğinde sende gençliğinde yapmışsındir abla de mesela kahkaha at bende beceremem laf sokusturmali şeyleri bodazlama dalmaktan yanayım hayırdır benimle ne derdin var deyip umugune çökmek gibi eskiden böyle değildim tabi susardim ama bir iki yıldır boyleyim

Ya normalde kadın fesat falan derim de özellikle kocanız üzerinden sizi huzursuz etmeye çalışması cidden mide bulandırıcı ve art niyetli. Yerinizde olsam minimum düzeyde muhatap olup laf sokarsa cevabını verirdim.

Haddini bildirmeden duracak gibi görünmüyor
Ah bana denk gelecek ki şöyle haddini bilmeyen biri nasıl stres atardım

Bak şimdi bir defa olsun eşini ya da başka birini arayıp konuştuğuna dair bir cümle kurarsa sana dedi ki gülerek Yok vallahi sen yanlış hatırlıyorsun çünkü ben bakıyorum beni aradı dediğin tüm konuşmalarda o aramamis sen aramışsın de ve Gül geç

Sürekli ince ince alaya al unuttuğu her şeyde erken bunama olsa gerek falan de hiçbir fırsatı kacirma ama dozu asma cevabını anında ver aklına cevap mi gelmedi gül ve canım ya kıyamam de kendini kötü hissetsin

Benimki böyle alenen laf sokmaz ama kendini överek sende olmayan bişeyi eksik bişeyi yanlışını (ona göre yanlış olan bişeyi)ortada herkes duysun diye söyler acır gibi konuşur falan ne bileyim lafını soktuğunu sanar ya duymazdan gelirim ya dalga geçerim ya da bende onun bana konuştuğu gibi konuşurum, daha aynı evde uzun saatler geçirmişliğimiz yok ama nasıl biri olduğunu kendi belli ettiği için tak diye mesafemi koydum kıskanç her zaman her yerde olmak isteyen kv kp ile hiç bi zaman yalnız bırakmayan aldığım şeyleri bile aynısını alan aldıran parayla kıyafetle kıyas yarış yapan boş bi insan olduğunu anladığım günden beri mesafeli duruyorum , sana nasılsa öyle ol asla laf altında kalma mesela sana gelip eşin aradı lafladık dedi ya sende telefona bakıp görmüşsün ki o eşini aramış bunu gidip yüzle ben olsam öyle yapardım neden yalan söyledin ki çocuk gibisin gerçekten der güler geçerdim nasıl oluyomuş görsün
Bunu son zamanlarda çok yaptım yani o laf soktuysa tak bende laf soktum
Yada abla ya laf mi soktun sen şimdi o küçük aklında
Ben olsam hiçbir şey demezdim .Siz diye hitap ederdim .Bence onunla başla .Niye yenge diycemki.Cok saçmaaa.Ayrica muhattap olma .Aynı ortamda bulunmamaya çalış bir iki laf şok.Sen de onun zayıf noktasını belirle ve ordan vur .Acıma .Bir şey derse de sakalasiyorduk .Senin bana olan samimiyetinden yüz buldum .Sen de bana ağzına geleni söylüyorsunya de.Amaan de işte bir şeyler .Boş durma.Sustum .Gerisi gelmez sana.Sustukca tepene biner böylesi .
Doğru sustukça tepeme biniyor.

Ben de eltimden pek hazzetmiyorum açıkçası, -ki kendisi bana bu konuda geçen olaylardan kat kat daha fazla saygisızlık yapmıştır. Kendisiyle asla görüşmüyorum, belli günler denk gelirsek de merhaba merhaba dışında bir muhabbetimiz olmuyor. Size de aynısını tavsiye ederim, böyle her şeyin altında anlam arayarak ömür geçmiyor.
Beni eşim den vuruyor o sinirlendiriyor eşimi çaya çağırıyor camdan ahmet Napiyosun bizede iki ekmek al yaaa eve girmeden falan diyip gülüyor eşim bazen görmezden geliyor direk eve giriyor bazen beni alıyor öyle gidiyoruz çaya bozuluyor tabi ama kadın vazgeçmiyor bu durumdan eşimi de bunaltmak istemiyorum.ne yapabilirim

Al birini vur ötekini... Benim başımdaki de aynı ilk başlarda ben hiç takmazdım yani daha doğrusu anlamadığım zamanlardı... Sonradan bende senin gibi kafaya takar oldum ama artık karşılık veriyorum gülerek salak birşey mi söylüyor çok komikmiş gibi aynı salaklıkta karşılık veriyorum... Bana yaptığını birebir yapıyorum mesela kv zemin katta oturuyor balkonda bizim geldiğimizi görüp selam felan veriyor dakikasında içeri geçiyor ama kapıyı açmıyor 40 defa zile basıyoruz kv eli işte olduğu için ona seslendiğini duyuyoruz dılardan eşimde deli oluyor görüp açmadığı için bende aynısını kendisine yapıyorum dişe diş öğreneceksin 🤷🏻‍♀️ Şuan hamileyim daha bi kudurgan döneminde farkediyorum 😂

Beni eşim den vuruyor o sinirlendiriyor eşimi çaya çağırıyor camdan ahmet Napiyosun bizede iki ekmek al yaaa eve girmeden falan diyip gülüyor eşim bazen görmezden geliyor direk eve giriyor bazen beni alıyor öyle gidiyoruz çaya bozuluyor tabi ama kadın vazgeçmiyor bu durumdan eşimi de bunaltmak istemiyorum.ne yapabilirim

Görüşmek istemiyorum bu kadar deyin eşinize. Sizi daha çok önemsemesi lazım, eşiniz gitmek istiyorsa bir şey diyemem.

Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil 😢
E sende laf sok canım. Senden tepki görünce zaten bir sonraki laf sokmayı kendi kendine düşünür acaba şunu dersem o ne cevap verir diye. Valla kim sana nasıl geliyorsa sende öyle git. Hazır cevap ol. Yoksa laf soktukça kendini bişey zanneder. Ha bu arada sanırım sana bulaşık yıkamayı beceremiyorsun demek istemiş yanlış anlamadıysam.

Seni cok iyi anlıyorum. Benimde var bitanea ama eltim degil. Hep saygıdan aman sus kelebekk diye diye icimde kocaman büyüttüm her cümlesi artik mih gibi beynimde ilk zamanlar he diyip geçiyordum ama durdurak bilmiyor bide oyle saçma sapan şeyler ki akıl almaz. Git gide doz artıyor arttı içime atıp kendimi patlatmaktan vücudumda sinir sıkışmalari yasamaya basladim 5 ay kolum tutmaz oldu oradan ayrılınca evime gelince düzelmeye basladi.
Önceden Allaha havale edip bosver diyebiliyordum simdi bosver diyemiyorum kendimi yemeye başladım oyuzden terapi almaya başladım cok iyi geldi. Allah yardımcımız olsun bu insanlarida Allaha havale ediyorum.

Ya böyle konuları görünce hayrete düşüyorum. Biz mi fazla sivri dilliyiz, sinsi miyiz neyiz de biri bize laf edince ağzına tıkıp fıtı fıtı geri gönderiyoruz:KK16: Biri size ters laf ederse, laf sokmaya çalışırsa aynen iade edersiniz, bunun çekinilecek üzerinde düşünülecek tarafı yok ki. Ayrıca yazdığınız kadarıyla öyle şirret biri gibi de durmuyor. Keşkem benim de eltilerim iki lafı bi araya getirebilse de atışsak :KK48:

Ben de sinsilik yapamiyorum. Gorumcemin biri de gelir gider laf soylerdi şakayla karisik sallamazdim cevap vermezdim cunku eften puften seylerdi.

En son sinirime dokunmayi başarinca baya saglam kavga ettim, ortamda kalabalikti misafir filan vardi rezil ettim bir guzel, gorusmeyi de kestik eşim bile neredeyse 2 senedir onun yuzunu gormuyor dogru durust. Şok olmustu...

Atışma işleri hiç benlik değil. Ben agzimi acinca boyle oluyor. 😂

Yani benim eltim olsa ve bana kudurdun mu dese, abla resit olur olmaz evlenen sensin ben degil derim. Sonra zaten agzini acamaz.

Sen de abla ben geldim bulaşık yıkamaktan kurtuldun deseydin. Ne tuhaf insanlar var ya

Eşimle kardeşinin arasında 11 yaş var.Çocuğun ergenliğini falan biliyorum Yani.Üniversiteyi bitirdi bu sene.Artık elticiğimi bekliyorum.Konuyu takip edeyim de laflarımı hazırlayım😂Başta ergenliğini biliyorum seninkinin🤭😬

He deyip geçin.Siz de gülün,lafınızı esirgemeyin.

Yapabilir misin bilmem.Ama ben o gizli saklı laf sokusturuyormusya hani herkesin duyabileceği sekilde rezil ederdim onu.
Herkesin duymasini saglardim.Bende erken sıkılma sorunu var da :KK70: pislikse pislik? dert olurum basına herkimse sldjkffj
aynen👍
konu sahibi huzursuz edeni huzursuz et sen kafana takacağına herkes taksın çeki düzen versin kendine

Gerçekten çok gıcık bir elti sezdim.

Mesela aradık konuştuk dediği zaman " niye aradın ki?" Diye bir soru sorabilirsiniz.
Bazı durumlarda insanlara cevap vermeniz gerek, bazı durumlarda soru sormanız gerek.

Konuştuğu zaman hareketlerinden rahatsız olduğunuzu bir sekilde belirtmedıgınjz, sürece daha çok siniriniz bozulur.

Aman sakın takmayın patavatsız ne söylediğini bilmez bir tip . He he deyin geçin duymamazlıktan gelin görmemezlikten gelin o kadını . Baktınız bir şey söylüyor ha ne ? Ne dedin duymadım falan yapın bozulsun kalsın 😂

Ben olsam, o laf soktukça onun gözünün önünde kocamla cilveleşirim. Sonra da yenge biz erken kaçalım, kocamla evde olmak istiyoruz da ahahaha derim

Back