- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi Caresizzzz
Benimki böyle alenen laf sokmaz ama kendini överek sende olmayan bişeyi eksik bişeyi yanlışını (ona göre yanlış olan bişeyi)ortada herkes duysun diye söyler acır gibi konuşur falan ne bileyim lafını soktuğunu sanar ya duymazdan gelirim ya dalga geçerim ya da bende onun bana konuştuğu gibi konuşurum, daha aynı evde uzun saatler geçirmişliğimiz yok ama nasıl biri olduğunu kendi belli ettiği için tak diye mesafemi koydum kıskanç her zaman her yerde olmak isteyen kv kp ile hiç bi zaman yalnız bırakmayan aldığım şeyleri bile aynısını alan aldıran parayla kıyafetle kıyas yarış yapan boş bi insan olduğunu anladığım günden beri mesafeli duruyorum , sana nasılsa öyle ol asla laf altında kalma mesela sana gelip eşin aradı lafladık dedi ya sende telefona bakıp görmüşsün ki o eşini aramış bunu gidip yüzle ben olsam öyle yapardım neden yalan söyledin ki çocuk gibisin gerçekten der güler geçerdim nasıl oluyomuş görsünArkadaşlar daha önce bir çok konu açtım ve çoğunluk kısım evet altın da problem var fakat sende ondan aşağı değilsin dedi ilk başlarda kabullenemedim. Çünkü ben nisanliyken eşimin ailesinde olan herkesle iyi anlaşırdım herkes severdi. Sadece eltim laf sokuştururdu ben eşofman giysem bile senin ki kızar kocam kızmaz o kızar falan derdi şaşırırdım ama bir şey demezdim. Seninkiyle biz coook gezdik tozduk bütün ergenliği benim elimden geçti derdi. Sonra kendisi 19 yasinda evlenmiş ben 25 ve gelinlik için heyecan yaptım son dakika bırakmayalım diye bana kudurdun mu kiz ne acelen var diyip gülmüştü Gorumcem de o ne bicim söz terbiyesizlik etme demisti bu tarz cok sorunlar yasadim ama en sonundw patladim bende eltimle çekişmeye basladim doğru. Sizlerden gelen yorumlardan Sonra da objektif bakmak istedim çoğunluk kısım bunu diyorsa bende de sıkıntı vardır diye. Çok takıntılıyım çok dusunceliyim eltimin yaptiklarini hazmedemiyorum. Ama çok istiyorum umursamamayi düşünmeyi ne yapabilirim ? Tam Her seferinde birdaha takilmicam diyorum aşağı geliyor kız Napiyosun seninkiyle konuştuk baya muhabbet ettik ya havadan sudan evlendi ama sağolsun yine arar modum yükseliyor espiri kahkaha şamata dedi. Öyle mi abla yengesisin tabi arasın iyi olmuştur dedim geçtim. Eşim geldiğin de baktım eltim aramış ve 2 dk 23 saniye konuşmuşlar. Eşime de bir şey demedim. Sonra kv lere gittik yemek çay derken bulaşıkları yıkıyordum yanıma geldi ay dur yardım edeyim dedi sağol abla dedim bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi diyip kahkaha attı cevap vermedim burda ne demek istemiş? Işte bunları düşünmek istemiyorum. Moralim bozuluyor üzülüyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diğer üyeler gibi güzel bilinçli şeyler sormak istiyorum artık psikolojik sorunlarimi takintiligimi değil![]()