Allah razı olsun kardeşim inşallahRabbım evladınizi size bağışlasın, şifa nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kardeşim inşallahRabbım evladınizi size bağışlasın, şifa nasip etsin insallah
Amin canım, cümlemizdenAllah razı olsun canım benim
500 aldim kalan 36.500 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah1000 aldım kalan 37.000 Allah acil şifalar versin miniğe
1.500 aldım kalan 35.000500 aldim kalan 36.500 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
1000 aldım1.500 aldım kalan 35.000
Allah razı olsun kardeşim inşallah Amin
Allah razı olsun kardeşim inşallah1000 aldım kalan 37.000 Allah acil şifalar versin miniğe
Rabbim sağlıkla sıhhatle koşup oynadığı,yediği içtiği günleri görmeyi nasip etsinArkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha
Allah ne muradiniz varsa versin inşallah,ne derdiniz varsa Allah sizinde yardımcınız olsun inşallahBen de 1000 aldım
Kalan 32.000
Kıyamam ona yaa Rabbimm acil şifalar versin bi an önce iyileşsin sağlıklı büyüsün her zaman
Amin canım Allah razı olsun, sondayla besleniyor inşallah kurtulur miniğim ,biberona alışır inşallah dua edin ne olurRabbim sağlıkla sıhhatle koşup oynadığı,yediği içtiği günleri görmeyi nasip etsin
Allah razı olsun canım benimRabbim sağlıkla sıhhatle koşup oynadığı,yediği içtiği günleri görmeyi nasip etsin
Amin canım benim Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın evlatlarımızı korusun bize bağışlasın inşaAllah aminAllah ne muradiniz varsa versin inşallah,ne derdiniz varsa Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah
Allah razı olsun canım benim Allah sizinde dertlerinize deva versin inşallahBen de 1000 aldım
Kalan 32.000
Kıyamam ona yaa Rabbimm acil şifalar versin bi an önce iyileşsin sağlıklı büyüsün her zaman
Amin canım inşallahAmin canım benim Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın evlatlarımızı korusun bize bağışlasın inşaAllah amin
Amin canım inşallahAmin canım benim Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın evlatlarımızı korusun bize bağışlasın inşaAllah amin