Arkadaşlar dua edermisiniz?:(

arkadaşlar size güzel haberlerim var, arefe günü oğlumuzu hastaneden çıkardık, şu an yatıyor ama ayaklarını falan hareket ettirebiliyor, fizik tedaviye başlamadık daha, konuşmuyor, doktorlar en az 5-6 ay kadar tedavinin devam edeceğini söyledi beyin testleri falan yapılcak , dua eden etmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.

Daha simdi basini okudum üzülmüstüm ki simdi yazdiklarini okudum.Insallah güzel yavrumuz iyice sagligina kavusur.Hic kiyamam.

Daha simdi basini okudum üzülmüstüm ki simdi yazdiklarini okudum.Insallah güzel yavrumuz iyice sagligina kavusur.Hic kiyamam.

amin tatlım inşallah.doktorlar zaten ölür gözüyle bakıyorlardı çocuğa, ama allahı dediği olur , inşallah tamamen düzeldiği günleri görürüz.

ayyy canım çok sevindim gözünüz aydın .en azından hayati tehlikeyi atlatmış gerisi zamanla olur inş.eski sağlığına kavuşur hep aklımda inan dualarım sizinle hep böyle güzel haberler bekliyoruz

canım cok gecmıs olsun.
sanırım şimdi tehlıkeyı atlattı ve iyi değil mi,?
allahım nerde varsa şifa versin inş.yavrularımızı korusun rabbim..

şuan iyi arkadaşlar zamanla düzelcek kırıkları var beyindede hasar var biraz inşallah tamamen düzelicek

Çok geçmiş olsun.. Dualarımız sizinle, Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmasını nasip etsin..

çok geçmiş olsun yeni üyeyim başlığı yeni gördüm.umarım allahın izniyle çok iyi olur :)

sağol tatlım her geçen gün daha iyiye gidiyoruz fizikisel sıkıntılar var ama inşallah hepsi geçecek

iyi haberlerinizi okudukça çok seviniyorum canım allah birdaha yaşatmasın böyle kazalar son olsun inş. konuşamadığını yazmıştınız peki şimdi nasıl konuşuyormu yürüyormu

iyi haberlerinizi okudukça çok seviniyorum canım allah birdaha yaşatmasın böyle kazalar son olsun inş. konuşamadığını yazmıştınız peki şimdi nasıl konuşuyormu yürüyormu

yok tatlım malesef daha konuşmuyor. doktoru zamanla düzelir inşallah diyor.zaten yürümeye falan başlamadı daha geçireceği ameliyatlar var.

canım yeğeninin durumu nasıl oldu acaba uzun zamandır bir şey yazmamışsın merak ettim inş sağlığına kavuşmuştur

duyarlı arkadaşlarım ilginize çok tşkr ederim ,allahım gönlünüze göre versin,kötülüklerden korusun, yeğenimin durumu maşallah çok iyi.bir çok operasyon geçirdi.yavaş yavaş konuşmaya başladı,ama ayağından bir operasyon daha geçiircek yürümesi için biz onun bunun da üstesinden gelceğine inanıyoruz,çok güçlü bir çocuk,ve dualar sayesinde büyük bir hızla iyileşme gösterdi. allahım tüm hastalara şifalar versin kimseye acılar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…