Arkadaşlar dua edermisiniz?:(

sanırım hala bir gelişme yok umarım güzel haberler verirsin bize Allah yardımcınız olsun ve acil şifalar versin

durumu aynı cnm, beyinde hasar olduğu için ,bilinci kapalı, durum ne zaman düzelir belli değilgelişme olursa yazarım. ilginiz için tşkr ederim.

allah yardımcısı olsun yeğeninin canım
şafi adıyla şifa versin inşallahhhh

Allah hepimizi görünmez kazalardadan korusun canım En kısa zamanda düzelir inşallah Allah acil şifalar versin...

çok üzüldüm ya inşllah çok iyi olur allahım sağlık versin uzun ömür versin çok üzüldm iyimi şimdi

canım Rabbim tez zamanda göndersin şifasını inşallah. her gece duamdır Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve nerde varsa evladının başında bekleyen dermanını göndersin diye. yavrucak bu kadar tutunmuşken bundan sonra daha çabuk iyileşecektir. bizi gelişmelerden haberdar et olur mu canım?

umarım durumu daha iyi olmuştur.Allah'tan acil şifalar diliyorum..

durumu aynı cnm bir gelişme olursa yazıcam inşallah güzel haberlerini veririm

cnm yoğun bakımdan ilgili servise çıktı ama malesef beyinde hasar olduğu için tedavi ediliyor hayati tehlikeyi atlattı çok şükür bir iki gündür serviste tabi bu hasar öyle hemen düzelcek gibi değimiş ,düzelmeye bilir de diyor doktorlar ,5-6 ayı bulabilirmiş şimdi kırıkların tedavisine başlandı öyle yani cnm,umudumuz eski günlerine geri dönmesi inşallah..

Çok sükür, inşallah aşama, aşama diğer sorunları da atlatsın, bu günler sadece akıllar da kötü bir anı olarak kalsın.

hayati tehlikeyi atlatmış ya gerisi çabucak gelecektir. Rabbimin sınavı bununla kalsın. onlar çok küçük hemen toparlayacaktır kemikleri de beynindeki hasar da geçecektir. dualarımız onunla. Allah yardımcısı, yardımcınız olsun...

amin. arkadaşlar hayati tehlikemiz yok allaha şükürler olsun.inşallah tamamen eski günlerindeki gibi olur..

canım çok sevindim yoğun bakımdan çıkmasına gözünüz aydın gözümüz aydın rabbim eski günlerine geri dönnmeyide nasip etsin inşallah duallarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…