- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Evet çok haklısınız bu gece konuşacağım neden söylediğim hicbirseyi dikkate almıyorsun senin için hiçbir onemi yok mu diye ciddi bir konuşma yapacağım ve asla dönmeyeceğim tavrimi koruyacağım . Seninle düzgün bir şekilde konusmamdan anlamıyorsan eğer artık bende senin gibi olacağım belki o zaman anlarsın diye . Eğer beni hala arayıp sormaz soğuk yapar kötü davranırsa ben ayrılacağım .adam sizi tabiri caizse tınlamıyor. sizi zayıf ve etkisiz eleman olarak görüyor.
çünkü üste çıkmayı başarmış her seferinde,sizi ezmeyi alışkanlık haline getirmiş. daha ne?
dik durun ve vazgeçmeyin. sizdeki değişimi görmesini sağlayın.
daha 22 yaşındasınız çok gençsiniz,böyle bir hödük için heba etmeyin ömrünüzü.
fedakarlık bir yere kadar, kimsenin bu kadar sınırsız ve karşılıksız kredisi olmamalı bence.
kendinizi sevin ve sayın ki karşınızdaki de saymak zorunda kalsın.
tek başınıza büyümeniz,okumanız,babasız yetişmeninizin hüznüyle yaşamışsınız,o da bundan dolayı sizi zayıf görüp istediğini yapmış.
ezdirmeyin kendinizi.
bravo :)Evet çok haklısınız bu gece konuşacağım neden söylediğim hicbirseyi dikkate almıyorsun senin için hiçbir onemi yok mu diye ciddi bir konuşma yapacağım ve asla dönmeyeceğim tavrimi koruyacağım . Seninle düzgün bir şekilde konusmamdan anlamıyorsan eğer artık bende senin gibi olacağım belki o zaman anlarsın diye . Eğer beni hala arayıp sormaz soğuk yapar kötü davranırsa ben ayrılacağım .
Konuş ozaman bunları anlat ona insan manevi destegede ihtiyacı var olmadı zaman ver bir süre ayrı kalabilirsin annene git meselaEksi yönleri romantik değil benimle ilgilenmiyor işyerinde beni aramıyor ben onun herşeyinde yanındayken o benim yanımda değil alıngan vs
Evet ben çok temiz kalpli biriyim kimseye kin tutamıyorum bir el uzansa hemen herşeyi unutuveriyorum . Ama bu msjlari hep okuyacağım sizden de ricam şudur ki lütfen birşey paylaştığım zaman bana hatırlatın ve yardımcı olun . Çünkü kimseye anlatamıyorum ve kimse benimle bu şekilde güzel konuşmuyorbravo :)
bakın dik durun,içimden bir ses diyor ki içinizdeki bu ateş kısa süreli,sönecek ve siz yine zayıf hissedeceksiniz...
ne zaman böyle hissederseniz açın burayı ve yazdıklarımızı okuyun,kendinize devamlı hatırlatın.
yaşadığınız hayat normal değil çünkü,çekmek zorunda da değilsiniz. güçlü durun
Anneme gitsem anne evine çekmiş gitmiş diye biter öyle cahil değişik insanlar.Konuş ozaman bunları anlat ona insan manevi destegede ihtiyacı var olmadı zaman ver bir süre ayrı kalabilirsin annene git mesela
Belki de bitmesi daha iyi olabilir böyle cahillerle ömrünü tuketmektenseAnneme gitsem anne evine çekmiş gitmiş diye biter öyle cahil değişik insanlar.
Çok geri kafalı bağnaz cahil birisi kendisi padişah değil ona söyleSaygı erkeğe olurmuş . Ses dahi yukseltilmezmiş. Kendisi her türlü saygisizligi yapar ama.
Dış görünüşüne çok güveniyorÇok geri kafalı bağnaz cahil birisi kendisi padişah değil ona söyle
Bence de illa ki laf etmiştir anlamak istememiştir belki de konusahibi .Ben yine de ofke kontrolü olmayan biri ile beraber yaşadığı için çok tedirgin oldum.Keşke genç kizlar evlenmeden forumu birazcık okusa belki bir faydamız dokunur .Garip yani,kosa kosa evlenmeye gidiyorlar, gozu kapali sekilde. Sasiriyorum. Simdi bu adam son saniye boyle olmamistir illa ki laf etmistir evlenmeden once.
Dış gorunusle vakitmi geçer salak yaDış görünüşüne çok güveniyor
100 bini kumarda kaybedecek kadar salak ve kendini akıllı saniyorDış gorunusle vakitmi geçer salak ya
Ozaman duzelirae düzelir diğer türlü kendi bilir kuanr bir hastalık kolay kolay geçmez oda uğraşsın evliliği yuvası icin100 bini kumarda kaybedecek kadar salak ve kendini akıllı saniyor
siz yeter ki kararınızın arkasında durun :) mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman da :)Evet ben çok temiz kalpli biriyim kimseye kin tutamıyorum bir el uzansa hemen herşeyi unutuveriyorum . Ama bu msjlari hep okuyacağım sizden de ricam şudur ki lütfen birşey paylaştığım zaman bana hatırlatın ve yardımcı olun . Çünkü kimseye anlatamıyorum ve kimse benimle bu şekilde güzel konuşmuyor
Canim anneme söz soylemiyorum bekarlikta olan şeyler şimdi anneme evlattan çok tabiricaizse kul olmuş durumdayim. Hergun arayip soruyorumda.Eşim dün gece geldi normal davrandım bana niye durgunsun deyip sarıldı yakın davrandi hicbirsey konuşmadım yoo dedim gectim. Onu takmiyorum naparsa yapsin o bana nasılsa bende ona öyleyim artik.siz yeter ki kararınızın arkasında durun :) mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman da :)
eski konunuz neymiş diye baktım da annenize kötü davrandığınız için üzülüyormuşsunuz...
bakın canınız annenize laf söyleyebiliyorsunuz ama eşiniz olacak kişiye söyleyemiyorsunuz.
anneniz bunu hak etmiyor. annenizle ilgilenin,sık sık arayın,hatrını sorun. inanın içiniz rahatlayacak :)
hak edene iyi hak etmeyene kötü davranın,eşinizin yaptıklarının öfkesini annenizden çıkarmayın,direkt korkmadan eşinizden çıkarın,tamam mı ? :)
Bu kadar ince ruhlu sevgili anlayışlı tarzınız sizin ezik oldugunuzu düşündürmüş eşinize.normal cogu erkek böyle düsunuyor. Ezdikçe ezmeye çalışıyor. 22 yaş nedir ki...sakın çocuk falan yapmayın en önemlisi bu. elinizde mesleğiniz var mutlaka bitirin. Hatta isteseniz bir üniv.daha okursunuz çok gençsiniz.hayatin baharı yeni başlamış daha. Ona da Diyeceksiniz ki...sen benim işimi beğenmiyorsun ama kumarda yediğin 100binim olsaydı 10 öğrencilik küçük bir kreş açabilirdim. Ağzınızı asla korkak alıştırmayın.Ailesi çok yaşlı koronalardi onlara baktım. Kumar oynamış bana demeden tüm altınlarım gitti hepsini verdim ailesinin kalbine inmesin diye anlatmadım eşim kötüydü ona destek oldum alışkanlığını bıraksın diye bir çift kötü söz söylemedim ama goruyorumki insanoğlu çok nankör. Ben ayrılsam yine en azından bekarligimdaki gibi markette dahi calisirim çok şükür . İnsanlar bana bulunmaz Hint kumaşı derdi eşimse bulunmaz Hint kumaşı mısın dedi bana. Hiçbirini unutmayacağım ve bu gece konuşup tavrimi koyacağım . Benim kaybedecek bir şeyim yok ama aksine onun var.
21 yaşında erkenden neden evlendiniz üzüldüm adınızaAyrılmak o kadar kolay değil . İyi yönleride var yalan söyleyemem ama kendimi sevgisiz hissediyorum birşeyim olduğu zaman bana destek olabilecek biri olarak görmüyorum. O kadar büyük hatalarında dahi yanında oldum ama o benim en ufak şeylerimi dahi büyüten birisi nasıl anlatsam bilemiyorum
Ben onun en büyük hatalarında bile yanında oldum
Okulu bitirmeden kucuk yasta evlenemyin diyenlere kiziyorsunuz 22 yas cok kucuksun be guzelim22 yaşında 6 aylık evliyim. Üniversite son sınıfta dersim ve stajım kaldı . Çocuk gelişim okudum üniversitede. İş bulamıyorum büyük bir şehirde olmama rağmen . Heryer bedavaya çalıştırıyor bugün biryere gittim tüm hevesim gitti. Eşim destek degil moralimi yerine getirmek yerine yok boşuna okudun öyle böyle söyle . Ben onun en büyük hatalarında dahi yanında olurken o benim hicbirseyimde yanımda değil . Şuan işte ve ağlamaktan başım ağrıyor. Annemi çok özlüyorum annem yalnız başına . Babamı kaybedeli 7 sene oldu . Her kötü şey yaşadığımda aklıma geçmişteki şeyler geliyor ve hicbirsey duzelmeyecek hissi . Kayınvalidemler üst katta onlarida gram sevmiyorum cahil kendini surekli öven tipler. Çok mutsuzum hayata karşı inancım vs hicbirseyim kalmadı . Çok yoruldum neyi napacagim bilmiyorum .
Neden en büyük hatalarinda yaninda oldunuz bu dogru degilki altinlarinizi car cur etmeside cabasi yazik ayol neden katlaniyorsunuzki onca yaptigi seyeBen onun en büyük hatalarında bile yanında oldum tüm altinlarimi çar cur etti yeterki kendini kötü hissetmesin diye ağzımı acmadim pozitif konuştum dertlerini dinledim . Ama onun bana verdiği sevgi yetmiyor . Kendimi yapayalnız hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?