Arkadaşlar çok kötüyüm ?

Evet çok haklısınız bu gece konuşacağım neden söylediğim hicbirseyi dikkate almıyorsun senin için hiçbir onemi yok mu diye ciddi bir konuşma yapacağım ve asla dönmeyeceğim tavrimi koruyacağım . Seninle düzgün bir şekilde konusmamdan anlamıyorsan eğer artık bende senin gibi olacağım belki o zaman anlarsın diye . Eğer beni hala arayıp sormaz soğuk yapar kötü davranırsa ben ayrılacağım .

Ailesi çok yaşlı koronalardi onlara baktım. Kumar oynamış bana demeden tüm altınlarım gitti hepsini verdim ailesinin kalbine inmesin diye anlatmadım eşim kötüydü ona destek oldum alışkanlığını bıraksın diye bir çift kötü söz söylemedim ama goruyorumki insanoğlu çok nankör. Ben ayrılsam yine en azından bekarligimdaki gibi markette dahi calisirim çok şükür . İnsanlar bana bulunmaz Hint kumaşı derdi eşimse bulunmaz Hint kumaşı mısın dedi bana. Hiçbirini unutmayacağım ve bu gece konuşup tavrimi koyacağım . Benim kaybedecek bir şeyim yok ama aksine onun var.

bravo :)

bakın dik durun,içimden bir ses diyor ki içinizdeki bu ateş kısa süreli,sönecek ve siz yine zayıf hissedeceksiniz...

ne zaman böyle hissederseniz açın burayı ve yazdıklarımızı okuyun,kendinize devamlı hatırlatın.

yaşadığınız hayat normal değil çünkü,çekmek zorunda da değilsiniz. güçlü durun

Eksi yönleri romantik değil benimle ilgilenmiyor işyerinde beni aramıyor ben onun herşeyinde yanındayken o benim yanımda değil alıngan vs
Konuş ozaman bunları anlat ona insan manevi destegede ihtiyacı var olmadı zaman ver bir süre ayrı kalabilirsin annene git mesela

Evet ben çok temiz kalpli biriyim kimseye kin tutamıyorum bir el uzansa hemen herşeyi unutuveriyorum . Ama bu msjlari hep okuyacağım sizden de ricam şudur ki lütfen birşey paylaştığım zaman bana hatırlatın ve yardımcı olun . Çünkü kimseye anlatamıyorum ve kimse benimle bu şekilde güzel konuşmuyor

Garip yani,kosa kosa evlenmeye gidiyorlar, gozu kapali sekilde. Sasiriyorum. Simdi bu adam son saniye boyle olmamistir illa ki laf etmistir evlenmeden once.
Bence de illa ki laf etmiştir anlamak istememiştir belki de konusahibi .Ben yine de ofke kontrolü olmayan biri ile beraber yaşadığı için çok tedirgin oldum.Keşke genç kizlar evlenmeden forumu birazcık okusa belki bir faydamız dokunur .

siz yeter ki kararınızın arkasında durun :) mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman da :)

eski konunuz neymiş diye baktım da annenize kötü davrandığınız için üzülüyormuşsunuz...

bakın canınız annenize laf söyleyebiliyorsunuz ama eşiniz olacak kişiye söyleyemiyorsunuz.

anneniz bunu hak etmiyor. annenizle ilgilenin,sık sık arayın,hatrını sorun. inanın içiniz rahatlayacak :)

hak edene iyi hak etmeyene kötü davranın,eşinizin yaptıklarının öfkesini annenizden çıkarmayın,direkt korkmadan eşinizden çıkarın,tamam mı ? :)

Canim anneme söz soylemiyorum bekarlikta olan şeyler şimdi anneme evlattan çok tabiricaizse kul olmuş durumdayim. Hergun arayip soruyorumda.Eşim dün gece geldi normal davrandım bana niye durgunsun deyip sarıldı yakın davrandi hicbirsey konuşmadım yoo dedim gectim. Onu takmiyorum naparsa yapsin o bana nasılsa bende ona öyleyim artik.

Bu kadar ince ruhlu sevgili anlayışlı tarzınız sizin ezik oldugunuzu düşündürmüş eşinize.normal cogu erkek böyle düsunuyor. Ezdikçe ezmeye çalışıyor. 22 yaş nedir ki...sakın çocuk falan yapmayın en önemlisi bu. elinizde mesleğiniz var mutlaka bitirin. Hatta isteseniz bir üniv.daha okursunuz çok gençsiniz.hayatin baharı yeni başlamış daha. Ona da Diyeceksiniz ki...sen benim işimi beğenmiyorsun ama kumarda yediğin 100binim olsaydı 10 öğrencilik küçük bir kreş açabilirdim. Ağzınızı asla korkak alıştırmayın.

21 yaşında erkenden neden evlendiniz üzüldüm adınıza

Okulu bitirmeden kucuk yasta evlenemyin diyenlere kiziyorsunuz 22 yas cok kucuksun be guzelim

Neden en büyük hatalarinda yaninda oldunuz bu dogru degilki altinlarinizi car cur etmeside cabasi yazik ayol neden katlaniyorsunuzki onca yaptigi seye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…