- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Alttan dersim kalmıştı sadece . Kimse kimsenin psikolojisini yaşadıklarını bilemez. Hayatta çok büyük konuştumOkulu dahi bitirmeden böyle koşa koşa evlenecek ne vardı?
Haklısınız ama ben bu şekilde hissediyorumEvlendin kendi evin yuvan oldu niye terk edeceksiniz
Çok haklısınız ama keskeler bitiriyor insanı işte .Keşke evlilik için bukadar acele etmeseydin maddi manevi donanım kazanmak en önemlisi buradan evlilik düşünenlere sesleniyorum
Peki ya eşimi napacagimYaş 22, önünde uzun yol var. Geçmiş kötü ise de geleceğinin mimarı da sensin. Geçmiş kötüydü bugünü, yarını heba etmene gerek yok
Neden aynı binayı kabul ettın ki. Bölümün ne bilmiyorum ama yasın cok ufak. Sakın hemen cocuk yapma22 yaşında 6 aylık evliyim. Üniversite son sınıfta dersim ve stajım kaldı . Çocuk gelişim okudum üniversitede. İş bulamıyorum büyük bir şehirde olmama rağmen . Heryer bedavaya çalıştırıyor bugün biryere gittim tüm hevesim gitti. Eşim destek degil moralimi yerine getirmek yerine yok boşuna okudun öyle böyle söyle . Ben onun en büyük hatalarında dahi yanında olurken o benim hicbirseyimde yanımda değil . Şuan işte ve ağlamaktan başım ağrıyor. Annemi çok özlüyorum annem yalnız başına . Babamı kaybedeli 7 sene oldu . Her kötü şey yaşadığımda aklıma geçmişteki şeyler geliyor ve hicbirsey duzelmeyecek hissi . Kayınvalidemler üst katta onlarida gram sevmiyorum cahil kendini surekli öven tipler. Çok mutsuzum hayata karşı inancım vs hicbirseyim kalmadı . Çok yoruldum neyi napacagim bilmiyorum .
Onun fikrini kendin vermelisin ekşi ve artılarına bak ona göre karar verPeki ya eşimi napacagim
İnanın çoğu insanın şartları daha iyi olmasına rağmen reddettim konuşmadım. Çoğu arkadaşıma akıl verip kötü evliliklerde caydirdim ama bir anda başıma nasıl geldi bunlar bilmiyorum .Siz lise mezunusunuz henüz üniversite değil o yüzden iş bulamamaniz normal.
Evlenmeden burada konu acsaydiniz biz çok erken, yaşınız küçük, önce okulu bitirip iş bulun, aynı apartmanı kabul etmeyin diyecektik, siz dinlemeyecektiniz. Malesef bazı şeyler yaşanılacak ogreniliyor.
Eksi yönleri romantik değil benimle ilgilenmiyor işyerinde beni aramıyor ben onun herşeyinde yanındayken o benim yanımda değil alıngan vsOnun fikrini kendin vermelisin ekşi ve artılarına bak ona göre karar ver
Onu sen bileceksin. Önce ne istediğine karar ver eşini de istemiyorsan ayrılırsın.Peki ya eşimi napacagim
Ben ona bunca şey yaparken onun benim için hicbirsey yapmaması beni çok üzüyorCanım üzülme inan bende senin gibiydim evliliğin oturunca geçiyor hepsi alışıyorsun emin ol daha güzel günler seni bekliyor pandemiyle herkes bunalmış durumda zaten yalnız değilsin
Saygı erkeğe olurmuş . Ses dahi yukseltilmezmiş. Kendisi her türlü saygisizligi yapar ama.Sizin secimlerinize,okudugunuz okula,is arama surecinize saygisi olmayan bir adamla evlilik neden? Hele hele 22 yasindayken? Gercekten anlamakta zorlaniyorum ben yeni nesili
Bunlari bile bile mi evlendiniz? Evlilik oncesinde bu adam sizin okudugunuz okula yine laf ediyordu suphesiz,nikahla olmadi ya?Saygı erkeğe olurmuş . Ses dahi yukseltilmezmiş. Kendisi her türlü saygisizligi yapar ama.
O konuda haklısın canım gerçekten insan değer görmek istiyo bence okulunu bitirmeye bak önce çocuk falan da düşünme 2 3 yıl baktın yürümeyeck ayrılırsın dünyanın sonu değil yaBen ona bunca şey yaparken onun benim için hicbirsey yapmaması beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?