Arkadaşlar çok kötüyüm ?

Yaş 22, önünde uzun yol var. Geçmiş kötü ise de geleceğinin mimarı da sensin. Geçmiş kötüydü bugünü, yarını heba etmene gerek yok

Neden aynı binayı kabul ettın ki. Bölümün ne bilmiyorum ama yasın cok ufak. Sakın hemen cocuk yapma

Arkadaşlar bugün gittim işyerinin sahibi kadında bana dediki su gibi güzel bir kızsın neden evlendin bu kadar erken ? Hicbirsey diyemedim.

İşyerinde ve beni hiç aramıyor . Neden böyle yapıyorsun diyorum psikolog gibi konuşuyorum gerekirse ama yok o kadar farklı dünyaların insanlarıyız ki. İnsan bu kadar mı anlaşamaz ? Bu kadar mı bakış açıları farklı olur?

Siz lise mezunusunuz henüz üniversite değil o yüzden iş bulamamaniz normal.
Evlenmeden burada konu acsaydiniz biz çok erken, yaşınız küçük, önce okulu bitirip iş bulun, aynı apartmanı kabul etmeyin diyecektik, siz dinlemeyecektiniz. Malesef bazı şeyler yaşanılacak ogreniliyor.

İnanın çoğu insanın şartları daha iyi olmasına rağmen reddettim konuşmadım. Çoğu arkadaşıma akıl verip kötü evliliklerde caydirdim ama bir anda başıma nasıl geldi bunlar bilmiyorum .

Canım üzülme inan bende senin gibiydim evliliğin oturunca geçiyor hepsi alışıyorsun emin ol daha güzel günler seni bekliyor pandemiyle herkes bunalmış durumda zaten yalnız değilsin

Sizin secimlerinize,okudugunuz okula,is arama surecinize saygisi olmayan bir adamla evlilik neden? Hele hele 22 yasindayken? Gercekten anlamakta zorlaniyorum ben yeni nesili

Canım üzülme inan bende senin gibiydim evliliğin oturunca geçiyor hepsi alışıyorsun emin ol daha güzel günler seni bekliyor pandemiyle herkes bunalmış durumda zaten yalnız değilsin
Ben ona bunca şey yaparken onun benim için hicbirsey yapmaması beni çok üzüyor

Sizin secimlerinize,okudugunuz okula,is arama surecinize saygisi olmayan bir adamla evlilik neden? Hele hele 22 yasindayken? Gercekten anlamakta zorlaniyorum ben yeni nesili
Saygı erkeğe olurmuş . Ses dahi yukseltilmezmiş. Kendisi her türlü saygisizligi yapar ama.

bir yerden başlayın.Maaşın azlığına falan bakmayın.Zamanla rayına oturur.Ondan sonra baktınız bu adamla olmuyor bırakın gidin anneciğinizin yanına.Ama muhakkak iş konusunda kendinizi geliştirin ve asla çocuk yapmayın.

Ben ona bunca şey yaparken onun benim için hicbirsey yapmaması beni çok üzüyor
O konuda haklısın canım gerçekten insan değer görmek istiyo bence okulunu bitirmeye bak önce çocuk falan da düşünme 2 3 yıl baktın yürümeyeck ayrılırsın dünyanın sonu değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…