- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Saygı erkeğe olurmuş . Ses dahi yukseltilmezmiş. Kendisi her türlü saygisizligi yapar ama.
Yok etmiyorduBunlari bile bile mi evlendiniz? Evlilik oncesinde bu adam sizin okudugunuz okula yine laf ediyordu suphesiz,nikahla olmadi ya?
Konu sahibini bilemiyorum ama yeni nesile yaygın bir şekilde evlilik güzellemesi yapılıyor .Sosyal medyanın da etkisi ile evlenince sorunsuz bir hayat yasanilacagina inanıyor birçok genç kız .Sizin secimlerinize,okudugunuz okula,is arama surecinize saygisi olmayan bir adamla evlilik neden? Hele hele 22 yasindayken? Gercekten anlamakta zorlaniyorum ben yeni nesili
Normalde bağırıp ,çağıran biri mi ? Şiddet eğilimi var mı ?Arkadaşlar gece işten gelicek. Soylemek istiyorum bana moral vermek yerine boşuna harç yatırdık boşuna okudun vs diyorsun . Ben senin her kötü anında yanındayım ama sen tam tersi hep beni üzecek moralimi bozacak şeyler yapiyorsun. Bana bağırıp cagirip laf yaparsa ne yapayım ?
Şiddet uygulamadi ama öfke kontrolü yokNormalde bağırıp ,çağıran biri mi ? Şiddet eğilimi var mı ?
evlilik imzadan ibaret değil işte maalesef...22 yaşında 6 aylık evliyim. Üniversite son sınıfta dersim ve stajım kaldı . Çocuk gelişim okudum üniversitede. İş bulamıyorum büyük bir şehirde olmama rağmen . Heryer bedavaya çalıştırıyor bugün biryere gittim tüm hevesim gitti. Eşim destek degil moralimi yerine getirmek yerine yok boşuna okudun öyle böyle söyle . Ben onun en büyük hatalarında dahi yanında olurken o benim hicbirseyimde yanımda değil . Şuan işte ve ağlamaktan başım ağrıyor. Annemi çok özlüyorum annem yalnız başına . Babamı kaybedeli 7 sene oldu . Her kötü şey yaşadığımda aklıma geçmişteki şeyler geliyor ve hicbirsey duzelmeyecek hissi . Kayınvalidemler üst katta onlarida gram sevmiyorum cahil kendini surekli öven tipler. Çok mutsuzum hayata karşı inancım vs hicbirseyim kalmadı . Çok yoruldum neyi napacagim bilmiyorum .
Dikkatli olun tabiki konuşun ama sakince .Öfke kontrolü yoksa da evliliğinizi gözden geçirin ilerleyen günlerde .Şiddet uygulamadi ama öfke kontrolü yok
Öncelikle cok teşekkür ederim. Yazdiklarinizda o kadar haklısınız ki . Fakat ben kendi başıma okudum 14 yaşımdan beri hem çalışıp hem okudum. Gece eşim işten gelicek ona söylemek istiyorum keşke bana gelipte boşuna harç ücreti yatırdık vs demek yerine moral verseydin . Bana diyecek ki yine çok uzatiyosun vs diye bagiricak kesin napicam bilmiyorumevlilik imzadan ibaret değil işte maalesef...
siz düştüğünüzde elinizden tutup ayağa kaldırmayacaksa ne diye evlenmiş sizinle?
sinir oluyorum böyle insanlara, birbirine eş,hayat arkadaşı gibi değil de rakip veya düşman gibi davrananlara.
evliliğin anafikrini anlayamadan evlenenlere.
daha evliliğiniz çok yeni,bu adam hop diye değişmemiştir herhalde,evlenmeden önce de böyledir zannımca?
bana destek olmayıp kendimi iyice berbat hissetmeme neden olan bir adamla evlenmezdim ben şahsen...
kendinizi ezdirmeyin, okulunuzu bitirin. pes etmeyin. iş bulacaksınız biraz daha dayanın,asla yılmayın lütfen.
sizi kendi başına okutan gül anneciğinizin hatrına dimdik durun
her gecenin bir sabahı var ,olacak inşallah :)
''sen benim düşmanım mısın yoksa hayat arkadaşım mısın? hayat müşterektir,bugün sen bana destek olacaksın yarın ben sana olacağım. evlilik kavramının ne demek olduğunun farkında mısın?'' diyin.Öncelikle cok teşekkür ederim. Yazdiklarinizda o kadar haklısınız ki . Fakat ben kendi başıma okudum 14 yaşımdan beri hem çalışıp hem okudum. Gece eşim işten gelicek ona söylemek istiyorum keşke bana gelipte boşuna harç ücreti yatırdık vs demek yerine moral verseydin . Bana diyecek ki yine çok uzatiyosun vs diye bagiricak kesin napicam bilmiyorum
Anaokulları kapalı olduğu için iş bulmaniz zor ama rehabilitasyonlarda çalışabilirsiniz22 yaşında 6 aylık evliyim. Üniversite son sınıfta dersim ve stajım kaldı . Çocuk gelişim okudum üniversitede. İş bulamıyorum büyük bir şehirde olmama rağmen . Heryer bedavaya çalıştırıyor bugün biryere gittim tüm hevesim gitti. Eşim destek degil moralimi yerine getirmek yerine yok boşuna okudun öyle böyle söyle . Ben onun en büyük hatalarında dahi yanında olurken o benim hicbirseyimde yanımda değil . Şuan işte ve ağlamaktan başım ağrıyor. Annemi çok özlüyorum annem yalnız başına . Babamı kaybedeli 7 sene oldu . Her kötü şey yaşadığımda aklıma geçmişteki şeyler geliyor ve hicbirsey duzelmeyecek hissi . Kayınvalidemler üst katta onlarida gram sevmiyorum cahil kendini surekli öven tipler. Çok mutsuzum hayata karşı inancım vs hicbirseyim kalmadı . Çok yoruldum neyi napacagim bilmiyorum .
Baştaki sözünüzü söyledim defalarca . Ona demek istediğim ilk olarak şu Keşke boşuna yatırdık yatirmasaydik vs demek yerine bana moral verseydin tıpkı ben seni en ufak dalgın kötü gordugumde sana karşı olan yaklasimim gibi . Eğer bana çok konuşuyorsun ne uzatiyorsun vs derse eğer bende ona tmm sen bana nasılsan bende sana öyle davranicam belki o zaman nasıl hissettigimi anlarsin''sen benim düşmanım mısın yoksa hayat arkadaşım mısın? hayat müşterektir,bugün sen bana destek olacaksın yarın ben sana olacağım. evlilik kavramının ne demek olduğunun farkında mısın?'' diyin.
eğer dalga geçerse,terslerse, ''madem davanışlarının normal olduğunu düşünüyorsun,tamam ben de sana aynı şekilde davranacağım,o zaman nasıl hissettiğimi anlarsın belki '' diyin,ama sakince söyleyin. tehditvari davranmayın. ve hiçbir şey anlatmayın ona bir süre.
en azından nötr'de kalırsınız,eksiye düşmezsiniz onun yüzünden. destek olacağına köstek olmasın bari.
İşyerinde ve beni hiç aramıyor sormuyor tek güzel mesaj yok. Defalarca söyledim şikayetimi belirttim ama tık yok napacagimi şaşırdım artık . Bir insan şikayetlerini belirtmesine rağmen bir insan hep mi aynı olur''sen benim düşmanım mısın yoksa hayat arkadaşım mısın? hayat müşterektir,bugün sen bana destek olacaksın yarın ben sana olacağım. evlilik kavramının ne demek olduğunun farkında mısın?'' diyin.
eğer dalga geçerse,terslerse, ''madem davanışlarının normal olduğunu düşünüyorsun,tamam ben de sana aynı şekilde davranacağım,o zaman nasıl hissettiğimi anlarsın belki '' diyin,ama sakince söyleyin. tehditvari davranmayın. ve hiçbir şey anlatmayın ona bir süre.
en azından nötr'de kalırsınız,eksiye düşmezsiniz onun yüzünden. destek olacağına köstek olmasın bari.
Garip yani,kosa kosa evlenmeye gidiyorlar, gozu kapali sekilde. Sasiriyorum. Simdi bu adam son saniye boyle olmamistir illa ki laf etmistir evlenmeden once.Konu sahibini bilemiyorum ama yeni nesile yaygın bir şekilde evlilik güzellemesi yapılıyor .Sosyal medyanın da etkisi ile evlenince sorunsuz bir hayat yasanilacagina inanıyor birçok genç kız .
Nasil etmiyordu? Siz okurken hic laf etmedi de simdi evlisiniz diye is bulamadiginizda mi laf etti okudugunuz okula?Yok etmiyordu
adam sizi tabiri caizse tınlamıyor. sizi zayıf ve etkisiz eleman olarak görüyor.İşyerinde ve beni hiç aramıyor sormuyor tek güzel mesaj yok. Defalarca söyledim şikayetimi belirttim ama tık yok napacagimi şaşırdım artık . Bir insan şikayetlerini belirtmesine rağmen bir insan hep mi aynı olur
Maalesef huy böyle demek ki konuşun belki çeki düzen verir kendineNasıl davranmalıyım bilmiyorum. Çok kaprisli alıngan . En ufacık şeyi büyütüyor. Ben isterdim ki hayatımdaki insan arkamı döndüğümde arkamdan sarılsın fakat o tam tersi dahada sinirlenir ofkelenir
Şunumu dedem bunumu desem yerine davranışla cevap vereceksiniz büyük ihtimal dalga geçip boş konuşuyorsun diyecektir oyuzden o size nasıl davraniyorsa sende ona öyle davran. Eşinin popusu biraz yere değsin ne bu ya en sevmediğim erkek tipi22 yaşında 6 aylık evliyim. Üniversite son sınıfta dersim ve stajım kaldı . Çocuk gelişim okudum üniversitede. İş bulamıyorum büyük bir şehirde olmama rağmen . Heryer bedavaya çalıştırıyor bugün biryere gittim tüm hevesim gitti. Eşim destek degil moralimi yerine getirmek yerine yok boşuna okudun öyle böyle söyle . Ben onun en büyük hatalarında dahi yanında olurken o benim hicbirseyimde yanımda değil . Şuan işte ve ağlamaktan başım ağrıyor. Annemi çok özlüyorum annem yalnız başına . Babamı kaybedeli 7 sene oldu . Her kötü şey yaşadığımda aklıma geçmişteki şeyler geliyor ve hicbirsey duzelmeyecek hissi . Kayınvalidemler üst katta onlarida gram sevmiyorum cahil kendini surekli öven tipler. Çok mutsuzum hayata karşı inancım vs hicbirseyim kalmadı . Çok yoruldum neyi napacagim bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?