arkadaşlar çok kötüyüm yardım edin..

İmzami da attım maalesef. Fotoğrafi vardi onu arkadaşıma atıp tam yemelik dedim 6 ay felan oluyor.

Bu kadar saçma sapan bişeyden aranız bozulacaksa sevgilinizle bozulsun zaten. Düzgün bir ilişki değildir o. Böyle saçma sapan şeylere prim vermeyip arkanızda durabilen adamlarla sağlıklı ilişkiler yürütebilirsiniz. Hem temelik demekte ne var? Niye bu kadar korktunuz bundan?

Aynısı başıma geldi benim en yakın sandığım arkadaşım ben çıkarken yapıyormuş benimde aram bozuldu en sonunda sevgilim gelip yeter artık sölicem sen onun anlattıkları gibi değilsin diip dökülmüştü. Kısacası sizi seviyorsa oturur düşünür bu kız böle biri mi diye zaten siz yerine ona inanıp problem yaratacaksa siz oturup düşünün bu insan doğru mu diye.

Haklısınız sanırım çünkü ben hep nabza gore serbet verdim o kiza.. Erkek yamyamı elde edene kadar uğraşır ben nasıl boyle bir hata yaptım da o kızla arkadaş oldum... Sirf o erkek yamyami diye bende erkeklere AA çok yakışıklı AA tam yemelik dedim. Yemin ediyorum bunalima giriyordum buraya üye olmayıp biraz daha dusunseydim...

demekki neymiş....herşey herkese anlatılmaz..sevgilin sana inanarsa güvenirse arkadaşın söylememesi lazım ama söylerse bile sana inanır..

aramız bozuk bana iftira atıo dersin öyle birşey yaparsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…