- 20 Mayıs 2015
- 39
- 4
- Konu Sahibi Klahmnciks078
Aynen onu anladım bir daha kimseye bir şeyi anlatmak yok...demekki neymiş....herşey herkese anlatılmaz..sevgilin sana inanarsa güvenirse arkadaşın söylememesi lazım ama söylerse bile sana inanır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen onu anladım bir daha kimseye bir şeyi anlatmak yok...demekki neymiş....herşey herkese anlatılmaz..sevgilin sana inanarsa güvenirse arkadaşın söylememesi lazım ama söylerse bile sana inanır..
Bana o kadar güven veriyorsunuz ki hepiniz ayrı ayrı tesekkur ederim ....amaaaaan erkekler de sütten çıkmış ak kaşık ya sanki...seni seviyorsa değil arkadaşına annesi gelse inanmaz inansa da prim vermez.sakın böyle şeyleri de kafana takma.erkek arkadaşın ona güvenip seninle ayrılacksa zaten birlikte olmanın anlamı yok.senden öncesi orada kaldı önemli olan şimdiki zaman.seninleyken ne yapmışım ki diye onu söyle.saki sevgilin daha önce hiçbi kızı beğenmedi.üzülme ve KORKMA bu kadar.korkarsan daha çok üzerine gelir.
Haklısınız sanırım çünkü ben hep nabza gore serbet verdim o kiza.. Erkek yamyamı elde edene kadar uğraşır ben nasıl boyle bir hata yaptım da o kızla arkadaş oldum... Sirf o erkek yamyami diye bende erkeklere AA çok yakışıklı AA tam yemelik dedim. Yemin ediyorum bunalima giriyordum buraya üye olmayıp biraz daha dusunseydim...
Evet baslarda çok güvendim herseyimi anlattım ama bir ay geçmeden ne olduğunu anlayınca uzaklaşmak istedim korktugum için uzaklasamadim sigara kullanıyorum aileme anlatirsa diye korktum ve bir çok hata yaptım bu hataların herhangi birini anlatirsa diye korktum evet sanki basıma silah dayamislar gibi hissettim ve hu yüzden arkadaşlığına devam ettim. Taa ki sevgilim yeter artik şunlara katlanma dedikten sonra....çok afedersin ama kafana silah mı dayadılar kızla arkadaş olman için? zorla mı içini ısıttılar ona karşı ve rahat hissettin. ha söylediklerinde bi kötülük yok hepimiz tam yemelik demişizdir birilerine ama burda senin sorunun kızı kötüleyip kendini aklamaya çalışman. önce kendi gölgelerimize bakalım. arkadaşlığından hoşlandığın için yakınında olduğun birine aran bozulunca böyle yakıştırmalar yapman hoş değil. o "erkek yamyamı" idiyse ve sana göre kötüyse uzak durup görüşmeseydin keşke. ondaki rahatlığı benimsediğin için sen de rahat davranmış olabilirsin bunda bir şey yok. tecrübe olarak bak sadece.
sevgilin de kendinden önce olmuş bir olay hakkında kötü düşünecekse düşünsün. onlar aralarında neler konuşuyolar. ilk taşı masum olan atsın dersin.
Evet baslarda çok güvendim herseyimi anlattım ama bir ay geçmeden ne olduğunu anlayınca uzaklaşmak istedim korktugum için uzaklasamadim sigara kullanıyorum aileme anlatirsa diye korktum ve bir çok hata yaptım bu hataların herhangi birini anlatirsa diye korktum evet sanki basıma silah dayamislar gibi hissettim ve hu yüzden arkadaşlığına devam ettim. Taa ki sevgilim yeter artik şunlara katlanma dedikten sonra....