arkadaşlar çok kötüyüm yardım edin..

amaaaaan erkekler de sütten çıkmış ak kaşık ya sanki...seni seviyorsa değil arkadaşına annesi gelse inanmaz inansa da prim vermez.sakın böyle şeyleri de kafana takma.erkek arkadaşın ona güvenip seninle ayrılacksa zaten birlikte olmanın anlamı yok.senden öncesi orada kaldı önemli olan şimdiki zaman.seninleyken ne yapmışım ki diye onu söyle.saki sevgilin daha önce hiçbi kızı beğenmedi.üzülme ve KORKMA bu kadar.korkarsan daha çok üzerine gelir.

Bana o kadar güven veriyorsunuz ki hepiniz ayrı ayrı tesekkur ederim ....

sen şimdiden deki işte bu kız la küstük ya hakkımda küs olduğum gruba yalan yanlış şeyler söylüyormuş sırf beni insanlara kötülemek için nekadar üzüldüm halbuki ben onu dost bilmiştim herkese benim hakkımda dedikpdu yapıyormuş falan filan bizi de çekemiyordu zaten şimdi senınle de aramızı bozacak diye korkuyorum dedin miydi fotoğraflı delil sunsa bile inanmaz artık ona :)

Sonuna kadar inkar et hatta daha da üstte çık yavuz hırsız ev sahibi bastırır olayı bana inanmıyorsunda elin kızına mı inanıyorsunn de Zaten ona ya da sana inanacak eğer ona inanıp bırakırsa da hiç üzülme değmezmiş de geç....Bu da size ders olsun kendinizle ilgili hiçbir şeyi başkalarına söylemeyin.

Bakın bence kesinlikle o kiza bundan korktuğunuzu asla ama asla caktirmayin. Ilk yapmaniz gereken bu. Sizi "bunlari sevgiline anlatirim" diye tehdit ederse "anlaat, sadece kendini komik duruma düşürmüş olursun :) " de.

Anlatacagini sanmıyorum

çok afedersin ama kafana silah mı dayadılar kızla arkadaş olman için? zorla mı içini ısıttılar ona karşı ve rahat hissettin. ha söylediklerinde bi kötülük yok hepimiz tam yemelik demişizdir birilerine ama burda senin sorunun kızı kötüleyip kendini aklamaya çalışman. önce kendi gölgelerimize bakalım. arkadaşlığından hoşlandığın için yakınında olduğun birine aran bozulunca böyle yakıştırmalar yapman hoş değil. o "erkek yamyamı" idiyse ve sana göre kötüyse uzak durup görüşmeseydin keşke. ondaki rahatlığı benimsediğin için sen de rahat davranmış olabilirsin bunda bir şey yok. tecrübe olarak bak sadece.
sevgilin de kendinden önce olmuş bir olay hakkında kötü düşünecekse düşünsün. onlar aralarında neler konuşuyolar. ilk taşı masum olan atsın dersin.

Evet baslarda çok güvendim herseyimi anlattım ama bir ay geçmeden ne olduğunu anlayınca uzaklaşmak istedim korktugum için uzaklasamadim sigara kullanıyorum aileme anlatirsa diye korktum ve bir çok hata yaptım bu hataların herhangi birini anlatirsa diye korktum evet sanki basıma silah dayamislar gibi hissettim ve hu yüzden arkadaşlığına devam ettim. Taa ki sevgilim yeter artik şunlara katlanma dedikten sonra....

anladım. kendini bu kadar hırpalama. çok çok çok kötü bir şey yapmamışsın sigara kullanmışsın. tamam sigara da iyi değil ama ona gelene kadar neler var... ailen demek ki seni bu denli korkutmuş. yine de bence yapman gereken hata olarak gördüğün şeyleri üstlenmektir. sigara içtiğini söyleyecek diye ya da başka herhangi bir şey için kendini kimseye esir etme. bu vesileyle sigarayı bırak ailene de bi hata yaptım ama artık bıraktım dersin kulaklarına giderse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…