Arkadaşlar, çocuğumla alakalı içimi rahatlatın lütfen

Şükür iyi biri çıkmışta bi ilaç vermiş ama ömür boyu olmaz ne hastalığı ? Adı ne bu hastalığın araştırmak gerekiyor o doktora da gitmeye devam edin ama başka doktorlara da danışın ilk defa böyle bişey duydum hepatit felan aklıma geliyo yasa bilrubin değeri bakılması gerek veya tahminimce vitiligo mu çocuğunuz böyle leke leke mı var yüzünde vücudunda ? Eğer bu varsa binde bir olan bir durum ve bulaşıcı değildir ama dikkat edlmesş gereken noktalar var ilerisi için guatr felan tiroid gibi güneş yanıkları gibi felan bağışıklık düşük oluyormuş vitiligo da ben dış etken olarak yorumluyorum belki de benim dediğim şey değilir geçmiş olsun.

seninle bu konuda aynı fikirdeyim.

Yok canım öyle bir şey değil. Bu yaşa kadar dünya kadar tahlil yapıldı. Hepatit zaten ilk şüphelendikleri hastalıktı. Ama o değil. Vitiligo da değil lekeler de yok. Genetik testi verdik, Gilbert çikti. Ama zararsız bi hastalık olmasına rağmen kızımın billurubin ı yüksek. Yani hastalığın seyrini şiddetli yaşıyor. Ben de bunu hem babanın hem benim taşıyıcı olmamıza baglıyorum

Anladım canım evet bunu daha önce duymuştum mutlaka sağlıklı beslenmesi gerekiyor bilrubin safraya bağlı bir durum karaciğer felan düşük kalorili ve nerdeyse yağsız yemekler vermelisiniz çok dikkat edin enginar bulabiliyorsan manavlarda kovaların içinde soyulmuş satılıyor bol sebzeli zeytinyağlı mesela yap limonlu ve safra kesesini kontrol ettirin sürekli taş felan oluşumu varmı diye doktorunuz eğer ilaç verdiyse mutlaka bi bildiği vardır Gilbert hiç aklıma gelmemişti çok geçmiş olsun

Evet hocam bırakırsak geri dönecek.Hocam ama hem gözü hem yüzü çok sarı ve hep sarı. Bu sebepten zorbalığa uğruyordu. Hipnotik ne hocam? Dr zararsız bir ilaç dedi. Hasar falan bırakmaz dedi
Zorbalığa uğraması psikolojisini kötü etkiler ben olsam bu sebepten bile kullanmaya devam ederim ki 5 yaşındaymış ilerde okul çağında zorbalık artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…