Arkadaşlar, çocuğumla alakalı içimi rahatlatın lütfen

Açıkçası ilacı uzun süre kullanırsak ilaç vücuda bağışıklık kazanır da etkisini kaybeder diye korkuyorum. Çok mutluyum tekrar aynı eski haline döner diye korkuyorum
Bunu mutlaka doktora danışın, böbrek hastalığım var bende yıllardır ilaç kullanıyorum bağışıklık kazanmadı sadece örnek vermek istedim .

Çok zorbalığa ugradı zaten kızım.Anne kız olarak travmalarımız çok fazla. Haklısınız galiba tadını çıkarmalıyız. Size de çok geçmiş olsun, değerli güzel düşünceleriniz için tesekkür ederim

benim astım hastalıgimdan dolayı ilacın dozu vs artıyor.

Allah çözümsüz dert vermesin. Şükür ki çözümü varmış. Eğer içiniz rahat değilse farklı doktor görüşü alin.

Evet ilaç aynen o görevi görüyor. Hiçbir zararı yok dedi. Benim korktuğum ilacın bağışıklık kazanma ihtimali. Bizim için çok heyecan verici bir şey çünkü ilacını bulmak. Hamdolsun. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Bi arkadaşımın yaklaşık üç aylık bi kızı var. Çocuk epeydir kabızmış, doktor ilaç vermiş ama kullanmak istemiyor. Valla ben olsam her gün kullanırdım dedim. Çözüm varsa çocuklar neden sıkıntı çeksin. Valla ben çerçöple beslenen bitkisel şeylerden nefret eden kimyasalcı bi insanım, doktor bi ilacı bir iç der iki içerim. Bir sakıncasını da görmedim şimdiye kadar.

Kıyamam ben ona canım benim…. Yaparlar…

Kerimcan Durmaz diyor ya kocan olay git tadını çıkar.

Kızınla zamanın tadını çıkar.
Teşekkür ederim. Önemli olan; Çaresi olan sorunlar olsun.

benim oğlumdada genetik hastalık var ve ömür boyu kullanacak bi süre sonra rutin haline gelir. Alışırsınız merak etmeyin yeterki iyi olsun, şükür ki tedavisi var olmayanlar ne yapsın...

Genetik testinde Gilbert çıktı ama bulunduğum ildeki doktorlar asla tedaviye gerek görmedi. Kızım semptomları şiddetli yaşamasına rağmen. Bu son doktor fenobarbital yazdı
Bulundugunuz yerdeki dr lar nasil anlayamadi,ona sasirdim. Bu yuzden iste birkac dr. A gitmek zorunda kalıyoruz.
Arkadasim da kizinin hastaligini kendi farketti resmen. Sizin ki kadar dikkat ceken bir hastalik da degil.
Neyse ki ,cozumunu bir dr buldu. Ve o da omur boyu ilac kullanacak.
Cozumu olan sey icin sikinti yapmayin

ilaci biraktiginiz zaman gozdeki sarilik geri mi dönecek?

internete şöyle bir bakınca hastalık için zararsız olduğu yazıyor ve ilaç da hipnotik bir ilaçmış. benim tavsiyem başka bir doktora daha danışmanız, eğer hastalığın göz beyazı sarılığından başka zararı yoksa ben kullanmamayı tercih ederdim.

Hocam genetik testinde çıktı ama Drlar tedavi uygulamadılar.Halbuki kızım semptomları çok şiddetli yaşıyordu

Evet hocam bırakırsak geri dönecek.Hocam ama hem gözü hem yüzü çok sarı ve hep sarı. Bu sebepten zorbalığa uğruyordu. Hipnotik ne hocam? Dr zararsız bir ilaç dedi. Hasar falan bırakmaz dedi

Şimdi baktım da hipnotik merkezi sinir sistemini yavaşlatan ilaç demekmiş. Evet bu ilaç epilepsi tedavisinde kullanılıyor ama aynı zamanda karaciğeri güçlendirip enzim eksikliği için takviye edici bi ilaç. Kızımda kullanılma amacı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…