Sana yazacaktım msjı bulamadım benim yorumum bebek erkek nub teorisinde çıkıntı yukardaArkadaşlar 12. Haftada detaylı ultrasonda doktorum erkek dedi genitalin resminide çekti 14. Haftamdayım başka bir doktor kemik yapısına göre kız dedi tecrübeli arkadaşlar bakabilir mişne olsa bizim ama merak resimler 12 ve 14 hafta resimleri
Banada cinsiyet tahmininde bulunabilir misininz Eki Görüntüle 2781088
benimde 12 haftalık böyle bir çıkıntı var dr erkek dedi size ne söylediBanada cinsiyet tahmininde bulunabilir misininz Eki Görüntüle 2781088
Benimkisi 9 hafta 5 gunlukbenimde 12 haftalık böyle bir çıkıntı var dr erkek dedi size ne söyledi
Hissiyat ama erkek diyorumArkadaşlar 12. Haftada detaylı ultrasonda doktorum erkek dedi genitalin resminide çekti 14. Haftamdayım başka bir doktor kemik yapısına göre kız dedi tecrübeli arkadaşlar bakabilir mişne olsa bizim ama merak resimler 12 ve 14 hafta resimleri
10 +4 haftalik hamileyim doktor erkek dedi ama emin olamadik.Yorum yapabilecek olan varmi.
Bu görüntüye göre kesin kız bebek dedi kardeşim. Ben anlamıyorum ama kızkardeşim bu işin erbabıBanada cinsiyet tahmininde bulunabilir misininz Eki Görüntüle 2781088
Bu görüntüye göre kesin kız bebek dedi kardeşim. Ben anlamıyorum ama kızkardeşim bu işin erbabıAma 12 haftaya kadar degişiklik gösterebiliyormuş. 12 haftadan sonra tekrar resim atarsanız tekrar bakabilir.
Kız dedi.Kız kardeşiniz bizim bebişe de yorum yapa bilirmi?
Bana da bakar mısın lütfeeeen 13 ve 16 haftalıkSana yazacaktım msjı bulamadım benim yorumum bebek erkek nub teorisinde çıkıntı yukarda
Bana da yorum yapabilir miKız dedi.