- 1 Nisan 2022
- 96
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kardelen 99
Bi yönteminiz var mı acaba ?Kız gibi geldi canım.Ogrenince mutlaka yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yönteminiz var mı acaba ?Kız gibi geldi canım.Ogrenince mutlaka yaz
Kız ve erkek görüntülerine çok bakmıştım.o yüzden tahmin edebiliyorumBi yönteminiz var mı acaba ?
Merhabalarr, bende çook merak ediyorum ilk fotoğrafta 9+5 , ikinci de 12+1 bana da bakar mısınız rica etsemKız ve erkek görüntülerine çok bakmıştım.o yüzden tahmin edebiliyorum
Erkek yüksek bir ihtimalle canım Allah sağlıkla kucağına versin İnslalh Haber erirsen sevinirimMerhabalarr, bende çook merak ediyorum ilk fotoğrafta 9+5 , ikinci de 12+1 bana da bakar mısınız rica etsem
Canim eger Sol yerlesimli ise kiz sag ise erkek kafasi soldaydi hep benimkinin kizim olacak InsallahBi yönteminiz var mı acaba ?
Benim de sağCanim eger Sol yerlesimli ise kiz sag ise erkek kafasi soldaydi hep benimkinin kizim olacak Insallah
Bana da tahminde bulunur musunuz ? Sağ mı sol mu ben hiç anlamıyorumCanim eger Sol yerlesimli ise kiz sag ise erkek kafasi soldaydi hep benimkinin kizim olacak Insallah
Erkek görünüyorMerhaba kızlar rica etsem benim bebeğime de bir bakar mısınız 12+1Eki Görüntüle 3043282
Bencede erkek canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar rica etsem benim bebeğime de bir bakar mısınız 12+1Eki Görüntüle 3043282
Mrb canım bı tahminde bulunur musun acaba 12 haftalık burdaKız ve erkek görüntülerine çok bakmıştım.o yüzden tahmin edebiliyorum
Erkek gibi canım ama tam emin olamadım.baska görüntüsü var mıMrb canım bı tahminde bulunur musun acaba 12 haftalık burda
9 haftalık 3 günlük olan ultrason görüntüsü var canım istersen atayım onuErkek gibi canım ama tam emin olamadım.baska görüntüsü var mı
Olur canım özelden at istersen9 haftalık 3 günlük olan ultrason görüntüsü var canım istersen atayım onu