- 2 Temmuz 2013
- 3.813
- 8.131
- 358
- Konu Sahibi Posta treni
-
Öyle mi demiş? Ben uzak dur dediğini düşündüm.Evet bence de çocuk meselesinde çıkıp aile meselesine geldi. ama getirende sizsiniz.
Yani milleti arayıp kızını kötülemek nedir.
Arama kızımı kardeş, uygun bulmuyorum de geç. Yok kızınız şöyle, yok kızınız böyle, aileniz şu, utanmıyor musunuz boyutuna getiren sizsiniz.
Ben demiştim öteki konuda döner dolaşır sizin kızınıza bulaşır diye zira çok baskı altındaki çocuklar hep arkadaşlarını öne sürüyor. Sevgilisi ile buluşmak icin arkadaşı ile buluştuğunu söylüyor ailesine. Yaşandı hatta kız evden kacmıştı ailesi arkadaşı ile bildiği icin ona sordular kızımız nerede diye. Anlatmıstım bunu da diğer konuda.Arkadaşlar bugün akonu açmıştım yorumlar yaptınız.kizima okul değişikliği yapmaya çalışıyorum.bana kızla değil ailesiyle iletişime gecmemi soylediniz.kizin babasına msj attim.lutfen kizinizla iletişime geçmek için kızımı aramayın dedim.kacgunlerdir huzurumuz kalmadı bir daha ararsanız şikayetçi olmak zorunda kalıcak dedim.ama malesef adam beni eşimle ve çocuğumla tehdit ediyor.brnim kızım erkek arkadaşıyla buluşmak için onun kızını kullanıyormuş.onun kızında sorun yokmuş.tam tersi benim kızıma devrildi olaylar.yarin eşimin işyerine gidecekmiş.hazirlikli gidecekmiş olacaklardan o sorumlu değilmiş.ben ona şikayet ederim demişim.ona msj atıp aile huzurunu bozmusum napmam gerekir arkadaşlar acil yardim
Aramanız lazımdı mesajla olmaz. Bir de adamı eşiniz aramalıydı bence. Gidin şikayet edin mesajı gösterip madem. Esasen çocuklar ve ebeveynler buluşup yüzleştirilebilirdi kızlar. Birinden biri ya da ikisi yalan söylüyorArkadaşlar bugün akonu açmıştım yorumlar yaptınız.kizima okul değişikliği yapmaya çalışıyorum.bana kızla değil ailesiyle iletişime gecmemi soylediniz.kizin babasına msj attim.lutfen kizinizla iletişime geçmek için kızımı aramayın dedim.kacgunlerdir huzurumuz kalmadı bir daha ararsanız şikayetçi olmak zorunda kalıcak dedim.ama malesef adam beni eşimle ve çocuğumla tehdit ediyor.brnim kızım erkek arkadaşıyla buluşmak için onun kızını kullanıyormuş.onun kızında sorun yokmuş.tam tersi benim kızıma devrildi olaylar.yarin eşimin işyerine gidecekmiş.hazirlikli gidecekmiş olacaklardan o sorumlu değilmiş.ben ona şikayet ederim demişim.ona msj atıp aile huzurunu bozmusum napmam gerekir arkadaşlar acil yardim
Aynen katiliyorum buna. Kendi yorumumda da yazdım madem bu kadar kötüymüs benim kızım,kızınızla görüstürmeseydiniz deseydiniz diye.Ben adamın dediğini inandırıcı bulmuyorum, kızı ahlaksız buluyor madem, neden kızı ile arkadaş olmasını istiyor, ikide bir kızı arıyor? Konu sahibi de mesajları paylaşsa keşke de öğrensek.
Ben de şüphelendim. Çocuk niye engeli kaldırıyor ikide bir?O yaştaki çocuklar kendilerinden yaşça büyüklerden hoşlanırlar
Acaba aralarinda bisey olabilir mi ?
Engeli sürekli kaldiriyorsa kızıniz
Çocuk engelleyince adamın tekrar tekrar aramamasi lazım zaten.Ben de şüphelendim. Çocuk niye engeli kaldırıyor ikide bir?
Di mi, arkadaşı için bile olamaz bu, biri zırt pırt arayıp rapor isteyen babaya laf yetiştirmek arkadaşını kızdıran bir şey olacaktır, arkadaşının kızacağı şeyi neden yapıyor acaba bu çocuk?Ben de şüphelendim. Çocuk niye engeli kaldırıyor ikide bir?
Arkadaşlar bugün akonu açmıştım yorumlar yaptınız.kizima okul değişikliği yapmaya çalışıyorum.bana kızla değil ailesiyle iletişime gecmemi soylediniz.kizin babasına msj attim.lutfen kizinizla iletişime geçmek için kızımı aramayın dedim.kacgunlerdir huzurumuz kalmadı bir daha ararsanız şikayetçi olmak zorunda kalıcak dedim.ama malesef adam beni eşimle ve çocuğumla tehdit ediyor.brnim kızım erkek arkadaşıyla buluşmak için onun kızını kullanıyormuş.onun kızında sorun yokmuş.tam tersi benim kızıma devrildi olaylar.yarin eşimin işyerine gidecekmiş.hazirlikli gidecekmiş olacaklardan o sorumlu değilmiş.ben ona şikayet ederim demişim.ona msj atıp aile huzurunu bozmusum napmam gerekir arkadaşlar acil yardim
O kadar detaylı bilmiyordum dediğiniz gibi objektif anlatılmayan şeyler olabilir. Keşke bu aşamalara gelmeden daha iyi çözümler bulsalardıKonu sahibinin de attığı mesajlar var, o da tehditler savurmuş, karşı taraf da bu mesajları kullanabilir. Haklıyken haksız duruma düşecek. Adam avukatımı aradım demiş, demek ki onun da eli güçlü. Ben bize anlatılmayan veya eksik anlatılan bir şeyler olduğunu düşünmeye başladım. Konu sahibinin kızıyla ilgili babasından gizlediği bir şeyler mi var acaba? Karşı taraf baştan hatalı, kazık kadar adam bir kız çocuğunu ailesinin haberi olsun olmasın arayamaz. Buna o anda müdahale edilmeliydi. Aylardır mesaj üstüne mesaj, kıza ayrı kendi kızına ayrı saydırmış. Bir söyledi iki söyledi, üçüncüde hemen savcılığa gidilseydi herkes haddini sınırını bilirdi. Benim kızımı elin adamı zırt pırt arayamaz. Ne onunla ne de çocuğumla yüz göz olmadan sessizce hallederdim. Konu sahibi öyle bir durumda ki belki kocası da kızacak. Evet çocuğunu korumak istiyor, bir annenin ilk görevi bu ama yöntemi yanlış. Böyle şeyler aylarca sakız gibi sündürülmez.
Adam kızı ele geçirmiş tek açıklama o..net adımlar da atılmıyorBu işte her şey garip, sondan başa gidiyorum siz niye elin ne olduğu belirsiz adamıyla mesajlaşıyorsunuz durumu anlatırsınız eşiniz düzgün bir saatte güzelce konuşur. Tutucu biri olduğundan bahsetmişsiniz karşısında erkek görmeden çekmez kendini o.
Kızınızın çocukluk arkadaşının ailesini nasıl tanımıyorsunuz? Önce ailesiyle görüşüp kafanız almazsa mesafeyi çok önce koyabilirdiniz.
Bu kişi tutuşmuş bütün kozları önünüze koymuş masum gelmedi. Kızınızı takip edin, bu sadece bir telefon etme meselesi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?