Arkadaşlar bugün kızımın arkadaşıyla ilgili konu açmıştım lütfen acil yardım bekliyorum

Öyle mi demiş? Ben uzak dur dediğini düşündüm.

Ben demiştim öteki konuda döner dolaşır sizin kızınıza bulaşır diye zira çok baskı altındaki çocuklar hep arkadaşlarını öne sürüyor. Sevgilisi ile buluşmak icin arkadaşı ile buluştuğunu söylüyor ailesine. Yaşandı hatta kız evden kacmıştı ailesi arkadaşı ile bildiği icin ona sordular kızımız nerede diye. Anlatmıstım bunu da diğer konuda.
Kız muhtemelen sevgilisi ile kızınız sayesinde buluşuyor ailesi kızınızla biliyor belki gördüler o da kızınızın sevgilisi olduğunu söyledi.
Önemi yok ama diyemediniz mi madem benim kızım bu kadar kötü o zaman kızınızı uzak tutun diye?
Polise gidip tehdit edildiğiniz konusunda şikayetci olun. Bir daha da muhattap olmayın. Kızınıza da anlatın bak babasına böyle şeyler anlatmış arkadaşın,babası şu an tehditler savuruyor, bir daha asla göŕüsemezsin arkadaşınla zarar görüyoruz/görebiliriz diye. Bilsin arkadaşı hakkında neler söylüyor,sizi ne kadar zor bir duruma soktu eminim kızınızda uzaklaşır.

Diğer konunuzu da okudum. Gereksiz yere büyümüş. Kızlar uzun süredir arkadaşlarmış. Kızınız bu kızla arkadaş olduğu için değil ergen olduğu için notları düşük, eve geç geliyor vs... Her şey diğer kızla bağlantılı değil. Ergen psikiyatristi ile görüştürün. Hem siz hem kızınız destek alsın. Sizde alın ki nasıl davranacağınızı öğrenin.

Şimdiki durum için eşiniz ile görüşün, gerekirse adam ile konuşup orta yolu bulsun. Adam da belki gerçekten kızı meraktan arıyordu... Muhtemelen sizde tehdit ettiniz. Kızınız ile eşiniz sorun yaşar diye korkuyorsunuz. Ama o babası öğrensin. Hem sizi hem kızınızı düştüğünüz durumdan çıkartsın.

Aramanız lazımdı mesajla olmaz. Bir de adamı eşiniz aramalıydı bence. Gidin şikayet edin mesajı gösterip madem. Esasen çocuklar ve ebeveynler buluşup yüzleştirilebilirdi kızlar. Birinden biri ya da ikisi yalan söylüyor

Aynen katiliyorum buna. Kendi yorumumda da yazdım madem bu kadar kötüymüs benim kızım,kızınızla görüstürmeseydiniz deseydiniz diye.
Hatta siz de aradınız defalarca o beğenmediğiniz kötülediģiniz cocugumu diye de ekleseydi. Ne hakla neye güvenerek aradınız hepsinin kayıtları var ben sizi şikayet edeceğim asıl hepsi kayıtlı gün gün bulunur merak etmeyin diyecekti.
Adam cocuğu aramasınin hata olduğunun gayet farkında,avukat falan diyerek hatta çocuğunuz şöyle böyle diyerek üste çıkıp konu sahibini sindiriyor. Bu olanların en büyük suçlusu da eşi. O muhattap olsa idi tenezzül edip,konu sahibi eşinden gizli saklı iş yapan sindirilebilir bir kadın gibi görünmeyecekti,olaylar bu raddeye hic gelmeyecekti.
Korkacak neyiniz var konu sahibi onu da anlamadım. Adam sizin çocuğunuzu-bakın çocuk reşit olmayan birey-defalarca arıyor asıl onun korkması gerek. Kızımı taciz ediyor,sürekli arıyor diyerek suç duyurusunda bulunsanız ugrasacak olan o. Siz niye korkuyorsunuz cidden? İnanın anlamakta güçlük çekiyorum.

Esiniz neden gidiyor gitmesin. Şikayetiniz varsa Şikayet edin kiziniza böyle diyor sevgilin icin kullanmışsin vs diyin kiziniz daha görüşmek istenmez

Ha birde eklemek istiyorum daha yeni izledim haberlerde kızınız yaslarında bir kızla sokakta yürürken sohbet etmeye çalısan bir adamin çocuğun babası ve mahalleli tarafından bir temiz dövülüp polise teslim edildiğini.
Eyleme geçmedi,çocuğa sadece annen/baban nerde niye tek yürüyorsun diye sormuş adam. Kız ailesine söyleyince babası beklemis arkasından çıkıp kızın sokakta,adamı görünce bir temiz dövmüş.
Sizin kızınız defalarca aranıyor bu adam tarafından ve sinen korkan sizmisiniz? Yapmayın konu sahibi. Bakın cocuk kızınız,siz bu adamı yada eşini tanımıyor,görüşmüyorsunuz aile dostunuz,yakınınız falan değil ne hakla arıyor,yonteminiz dogru/yanlış onu tartışmıyorum o ayrı bir konu ama adamın yaptığı suç. Ve sizi sindiriyor. Sinmeyin. Ben şu son konudan sonra adamdan aşırı şüphelendim inanın. İlk konunuzda rahatsız olmadığım kadar rahatsiz oldum zira açıkca suç bastırıyor adam.
Utanıp kusura bakmayın bir daha aramam rahatsiz olduysanız diyeceğine pişkin pişkin üste cikiyor ahlaksız.

Ben de şüphelendim. Çocuk niye engeli kaldırıyor ikide bir?
Di mi, arkadaşı için bile olamaz bu, biri zırt pırt arayıp rapor isteyen babaya laf yetiştirmek arkadaşını kızdıran bir şey olacaktır, arkadaşının kızacağı şeyi neden yapıyor acaba bu çocuk?

Bu işte her şey garip, sondan başa gidiyorum siz niye elin ne olduğu belirsiz adamıyla mesajlaşıyorsunuz durumu anlatırsınız eşiniz düzgün bir saatte güzelce konuşur. Tutucu biri olduğundan bahsetmişsiniz karşısında erkek görmeden çekmez kendini o.
Kızınızın çocukluk arkadaşının ailesini nasıl tanımıyorsunuz? Önce ailesiyle görüşüp kafanız almazsa mesafeyi çok önce koyabilirdiniz.

Bu kişi tutuşmuş bütün kozları önünüze koymuş masum gelmedi. Kızınızı takip edin, bu sadece bir telefon etme meselesi değil.

pff niye yine siz attınız mesajı?

Yani hanımefendi karşı taraf bi tuhaf da siz de normal değilsiniz. Gecenin bir yarısı elin adamına niye yine yazdınız durduk yere? Yüz kere bi daha rahatsız ederlerse eşiniz muhatap olsun dedik yine gitmiş siz yazmışsınız. Kaşınıyorsunuz herhalde siz de olay çıkarmaya. Bundan sonrası adli olaya döner herkes için, bence bi aklı selim davranın

O kadar detaylı bilmiyordum dediğiniz gibi objektif anlatılmayan şeyler olabilir. Keşke bu aşamalara gelmeden daha iyi çözümler bulsalardı

Adam kızı ele geçirmiş tek açıklama o..net adımlar da atılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…