Aynen katiliyorum buna. Kendi yorumumda da yazdım madem bu kadar kötüymüs benim kızım,kızınızla görüstürmeseydiniz deseydiniz diye.
Hatta siz de aradınız defalarca o beğenmediğiniz kötülediģiniz cocugumu diye de ekleseydi. Ne hakla neye güvenerek aradınız hepsinin kayıtları var ben sizi şikayet edeceğim asıl hepsi kayıtlı gün gün bulunur merak etmeyin diyecekti.
Adam cocuğu aramasınin hata olduğunun gayet farkında,avukat falan diyerek hatta çocuğunuz şöyle böyle diyerek üste çıkıp konu sahibini sindiriyor. Bu olanların en büyük suçlusu da eşi. O muhattap olsa idi tenezzül edip,konu sahibi eşinden gizli saklı iş yapan sindirilebilir bir kadın gibi görünmeyecekti,olaylar bu raddeye hic gelmeyecekti.
Korkacak neyiniz var konu sahibi onu da anlamadım. Adam sizin çocuğunuzu-bakın çocuk reşit olmayan birey-defalarca arıyor asıl onun korkması gerek. Kızımı taciz ediyor,sürekli arıyor diyerek suç duyurusunda bulunsanız ugrasacak olan o. Siz niye korkuyorsunuz cidden? İnanın anlamakta güçlük çekiyorum.