Arkadaşlar bugün kızımın arkadaşıyla ilgili konu açmıştım lütfen acil yardım bekliyorum

Onu cevapladı. Kızın kontürü olmayınca konu sahibinin kızını babasının telefonundan arıyormuş. Unuttuğu veya geri engellemediği için adam da arayabiliyor.

Bana bu da bahane geliyor. Engelledigin insani tekrar engellemeyi unutmazsin. Arkadasiyla konuşma bitince, arkadasi oradan gidince tekrar engelleyebilirdi.
Ayrica kizin kontor yokmus babasindan konusuyomuş diyor nasil bir sey kontor mu kaldi simdi konuşmak için ne alaka.

Bi de hep babasina kalmaya gidince mi biseyleri bitiyor bu kizin başka zamanlarda ne yapiyor.
Yani doğru olmayan bir şeyler var bu konuda ama anlamadim.
Adam mi engeli actirmak icin kizini kullaniyor, konu sahibinin kizi mi bahane yapiyor bilemedim.

Onu cevapladı. Kızın kontürü olmayınca konu sahibinin kızını babasının telefonundan arıyormuş. Unuttuğu veya geri engellemediği için adam da arayabiliyor.
Bundan kızın haberi var mıymış? Kız mesela biliyor mu arkadaşının babasına rapor verdiğini?

Bundan kızın haberi var mıymış? Kız mesela biliyor mu arkadaşının babasına rapor verdiğini?
Sorulacak soru çok çünkü eksik anlatılan bir şeyler var gibi. Benim tahminim kızının sevgilisi varsa babadan saklıyor olabilir konu sahibi. Habire adama mesaj yazıp durmuş, sinirden ağzıma geleni yazdım diyor. Acaba ne yazdı? Tamam ben de sağlı sollu giderdim kızımı arayan adama ama baktım durmuyor poliste alırdım soluğu.

Yalan da söylüyor olabilir konu sahibinin kızı. Adam napıyor ediyor ulaşıyor kıza bi şekilde baksana. Kapı hep açılıyor. Konu sahibi hala kızla görüşmezse çocuğunun düzeleceğini sansın.

Aynen katılıyorum, adam manyak mı sapık mı derdi neyse artık küçük bir çocuğu arayamaz. A-ra-ya-maz kardeşim, bitti. Adam şimdi de saçmalayıp üste çıkmaya konu sahibesini sindirmeye çalışıyor. Yapılacak şey belli, konu sahibesi gidip hattın dökümünü alacak, sonra da savcıya gidip şikayetçi olacak. Kızım da numarayı vermiyor ne demek Allah aşkına, olay savcılığa gidecekse kızım numarayı vermek zorunda naza maza çekemez. Bitti bu kadar.

Şikayet etsenize polise yazdigi mesajlari gosterin.Ne kadar kendini bilmez kustah bir adam.Kendi çocuguna sahip çikamiyor başka çocuktan hincini çıkıyor cahil adam.Korkmayın bu magara adamindan.Ayrici sizin kocanizda kocami yoksa ev süsümu anlamadım neden haddini bildirmiyor adamın siz başka erkekten laf yiyorsunuz?

Karşı taraf çok değişik bilmiyorum nasıl davranacağımi sasirdim.demin msj yazmış adam bana gece gece avukatimi arattiniz bana bu olay çocuk meselesinden çıktı aile meselesine geldi demis
Hahaha
Sizin yapacagınızı adam yapıyor oh ıyı oluyo sıze
Bu kadar pasif kalan herseyı hak eder, hakettiniz karılı kocalı

Konu sahibi kız çocuğuna odaklanmış, ondan kurtulacak ama sorunu çok yanlış yerde görüyor. Asıl sorun napıp edip kızıyla iletişimde kalan o koca herif. Belki kızcağızın haberi bile yok babasının arkadaşını arayıp sürekli rapor istediğinden. Belki saklıyor konu sahibinin kızı bunu, ki ben eminim sakladığından. Böyle arkadaşım da arkadaşım diyen biri arkadaşının babasına rapor falan vermez. Çünkü araları bozulur.

Aynen üste cikiyor şu an zira kendi yediği haltın gayet farkında.
Daha önce de yazmiştim,konu sahibinin eşi adamın kızını arasa şimdiye kızılca kıyamet kopmuştu ama kendisi arıyor yüzsüz yüzsüz. Aramayın denince de mahçup olacağına avukatımı arayacağim,sizin kızınız şöyle böyle diyor. Tamamen suç bastırma.
Polise de gitse,savcılığa da gitse şikayetci olsa kızımı arıyor diye,dikkate alınır zira bu konu. Çocuk zira aradığı arayamaz. Aramamalı da her ne sebeple olursa olsun kimse niyetini bilemez.

Bana çok garip geliyor, o kız çok mu pasif yetiştirilmiş, yani nasıl sinirlenmiyor babasının arayıp durmasına? Ben annem babam arkadasimi arayınca kavga çıkarıyordum, yarım saat ulasamadiniz diye niye ortalığı birbirine katıyorsunuz diye. Kız çok pasif duruyor.

Bir de diyelim ki çocuk babasından korkuyorz telefonu açık tutmaz mı?

Çocuk idare etmesini istiyor olabilir telefonu açmadigi zamanlarda. Belki babasinin izin vermedigi birşey yapiyor,konu sahibin kizi da yanımda şu an tuvalette falan diye idare ediyor.
Birde biriyle gördük demis adam kizinizi konu sahibine. Belki kızın sevgilisi o da ailesine benim degil arkadasimin sevgilisi dedi.

Kız umursamıyor çünkü yetiştirilme tarzı o şekilde. Anne baba boşanmış, annede kalan bir çocuk, baba ne kadar tutucu da olsa çok etki edemiyor, otorite zayıflamış mevcut durumun etkisiyle, e biliyor adam çok sıkarsa çocuk anasına kaçar, pasiflik değil rahatlık yani.

nedense bu adamda kötü seyler cikacak gibi endileselerim var kizin erkek arkadasi dedigi kendisi olmasin pedefili vs..

Tamam kızın paketi ya da TL'si yok diyelim babasını arayamıyor, peki baba neden kızını tekrar arkadaşının telefonundan arıyor?
Bence babayı kafaya almak için samimi bir iletişim kurulmuş gibi geldi bana.

Yani kızınızda siz de bir şeyler farkettiniz belli ki ve konduramıyorsunuz.
Ben adamı suçlu buldum ama kızları da uyanık buldum, zaaflardan faydalanıyorlar gibi geldi birlikte daha fazla vakit geçirebilmek için.

Adam da bu ilgi ve alakadan hoşlanmış ama siz devreye girince aşağılandı. Bunu da kabullenemiyor, kızınızın gözünde imajı zedelendi tabi.

nedense bu adamda kötü seyler cikacak gibi endileselerim var kizin erkek arkadasi dedigi kendisi olmasin pedefili vs..
Ben en başta onu hissettim. Adam saldırıya geçiyor.
Engeller açılıyor devamlı evden çıkınca hiç normal değil.
Çocuk dediğimiz kız evet hala bir çocuk ama bir çok şeyi de biliyorlar o yaşlarda kardeşim var zehir gibidir her şeyi bilir flört etmeyi gezmeyi çıkmayı ortamı 6-7 yaş da değil ki ergen bunlar, çok tehlikeli zamanlar manipüleye de çok açık aşk konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…