- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Posta treni
-
Diğer konunuzu da okumuştum. Şimdi bakın bunlar genç gerçekten sizin çocuğunuzun erkek arkadaşı olabilir ya da birbirilerine suç pasliyor olabilirler.Arkadaşlar bugün akonu açmıştım yorumlar yaptınız.kizima okul değişikliği yapmaya çalışıyorum.bana kızla değil ailesiyle iletişime gecmemi soylediniz.kizin babasına msj attim.lutfen kizinizla iletişime geçmek için kızımı aramayın dedim.kacgunlerdir huzurumuz kalmadı bir daha ararsanız şikayetçi olmak zorunda kalıcak dedim.ama malesef adam beni eşimle ve çocuğumla tehdit ediyor.brnim kızım erkek arkadaşıyla buluşmak için onun kızını kullanıyormuş.onun kızında sorun yokmuş.tam tersi benim kızıma devrildi olaylar.yarin eşimin işyerine gidecekmiş.hazirlikli gidecekmiş olacaklardan o sorumlu değilmiş.ben ona şikayet ederim demişim.ona msj atıp aile huzurunu bozmusum napmam gerekir arkadaşlar acil yardim
Sikayetci olmak icin daha neyi bekliyorsunuz sizde onun gözünü korkutun sizin arkaniz saglam degil sanmasinlarArkadaşlar bugün akonu açmıştım yorumlar yaptınız.kizima okul değişikliği yapmaya çalışıyorum.bana kızla değil ailesiyle iletişime gecmemi soylediniz.kizin babasına msj attim.lutfen kizinizla iletişime geçmek için kızımı aramayın dedim.kacgunlerdir huzurumuz kalmadı bir daha ararsanız şikayetçi olmak zorunda kalıcak dedim.ama malesef adam beni eşimle ve çocuğumla tehdit ediyor.brnim kızım erkek arkadaşıyla buluşmak için onun kızını kullanıyormuş.onun kızında sorun yokmuş.tam tersi benim kızıma devrildi olaylar.yarin eşimin işyerine gidecekmiş.hazirlikli gidecekmiş olacaklardan o sorumlu değilmiş.ben ona şikayet ederim demişim.ona msj atıp aile huzurunu bozmusum napmam gerekir arkadaşlar acil yardim
Kizinizi da taciz ettigi icin dava açın Allahim sen çocuklarımızı kardeşlerimizi koru bu nasil devir bakin hanim efendi kizinizin belki de erkek arkadasi yok bu adamla konuşuyor olabilir Allah korusun sonuna kadar cocugunuzu koruyunYapmamanız gereken şeyleri yapmışsınız hem de ne zamandır. Elli kere mesaj göndermenin tehdit etmenin anlamı ne? İlk zamanlar uyardınız, baktınız aramaya devam ediyor hemen savcılığa şikayet edecektiniz engelletecektiniz. Onu yaparım bunu söylerim diye diye milleti kışkırtıp tahrik etmişsiniz. Sen hallet ben karışırsam olay büyür, ee şimdi büyümedi mi? Evlat onun da evladı değil mi, ana kız sizi başından atmış. Karısını kızını rahatsız tehdit ediyorlar ama adam sen hallet diyor.
Siz ondan önce davranın gidin savcılığa, mesajları gösterin. Kızınıza da bağırıp çağırmayın bir de onunla büyük sorun yaşamayın, zaten olanları olacakları görecek yeterince. Kriz yönetememe tam olarak bu. Bu arada kızınız hep iyi hep mükemmel diğer kız da hep sorunlu olamaz. Genç kız bunlar, belki sizin kızın da hoşlandığı biri vardır ve adam o konuda doğru söylüyordur.
Konu sahibinin de attığı mesajlar var, o da tehditler savurmuş, karşı taraf da bu mesajları kullanabilir. Haklıyken haksız duruma düşecek. Adam avukatımı aradım demiş, demek ki onun da eli güçlü. Ben bize anlatılmayan veya eksik anlatılan bir şeyler olduğunu düşünmeye başladım. Konu sahibinin kızıyla ilgili babasından gizlediği bir şeyler mi var acaba? Karşı taraf baştan hatalı, kazık kadar adam bir kız çocuğunu ailesinin haberi olsun olmasın arayamaz. Buna o anda müdahale edilmeliydi. Aylardır mesaj üstüne mesaj, kıza ayrı kendi kızına ayrı saydırmış. Bir söyledi iki söyledi, üçüncüde hemen savcılığa gidilseydi herkes haddini sınırını bilirdi. Benim kızımı elin adamı zırt pırt arayamaz. Ne onunla ne de çocuğumla yüz göz olmadan sessizce hallederdim. Konu sahibi öyle bir durumda ki belki kocası da kızacak. Evet çocuğunu korumak istiyor, bir annenin ilk görevi bu ama yöntemi yanlış. Böyle şeyler aylarca sakız gibi sündürülmez.Bunları mesaj olarak atması iyi olmuş. Hemen o mesajların ekran görüntüsü ile savcılığa suç duyurusunda bulunun. Hiç korkmayın. Tehdit nasıl oluyor görsün
Çünkü sizin hedefiniz kızdan kurtulmak, uğraşmak istemiyorsunuz böyle her defasında ıncık cıncık. Ama yanlış yoldasınız.Bu dediklerinizin hepsini denedim bu zamana kadar ama katlanarak devam etti.kizlada güzel güzel konustum hep.ama anlatamadım arkadaşım.coj strese girdim bilmiyorum napacagimi
Yanlış etiketlemişsiniz, konu sahibi ben değilim:)Kizinizi da taciz ettigi icin dava açın Allahim sen çocuklarımızı kardeşlerimizi koru bu nasil devir bakin hanim efendi kizinizin belki de erkek arkadasi yok bu adamla konuşuyor olabilir Allah korusun sonuna kadar cocugunuzu koruyun
Evet bence de çocuk meselesinde çıkıp aile meselesine geldi. ama getirende sizsiniz.Karşı taraf çok değişik bilmiyorum nasıl davranacağımi sasirdim.demin msj yazmış adam bana gece gece avukatimi arattiniz bana bu olay çocuk meselesinden çıktı aile meselesine geldi demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?