Arkadaşlar bugün kızımın arkadaşıyla ilgili konu açmıştım lütfen acil yardım bekliyorum

Bu dediklerinizin hepsini denedim bu zamana kadar ama katlanarak devam etti.kizlada güzel güzel konustum hep.ama anlatamadım arkadaşım.coj strese girdim bilmiyorum napacagimi

Adamin değişik bir kisiligi var.blofmudur dersiniz Allah'ım bir krtulsam bu dertten

Diyorum ya bu zamana kadar küçükler diye okadar idare ettim.kendi evimde bulusmalarina izin verdim sırf gözümün önünde olsun diye.o kizida çok idare ettim hadi boşanmış bir aienin kızı zor durumda kalmasın diye.ama bende hiç kızımı dusunmeyecekmiyim

Bu dediklerinizin hepsini denedim bu zamana kadar ama katlanarak devam etti.kizlada güzel güzel konustum hep.ama anlatamadım arkadaşım.coj strese girdim bilmiyorum napacagimi
Sakin olun korkmayın adam avukatımı aradım demiş fiziksel bir şey yapmaz. Yalnız adam siz bu işi çocuk meselesinden çıkarıp aile meselesine çevirdiniz niye yazdı? Çok mu ağır mesajlar gönderdiniz, hakaret falan mı ettiniz, kızınız şöyle böyle sahip çıkın vs tahrik mi ettiniz? Eşiniz kavgaya gönüllü davranmasın, belki ben çok ileri gittim sen sakin konuş deyin. Adamı gazlamayın şunu yap bunu söyle diye. Olayı basit bir çocuk tartışmasından aile faciasına çevirmenize ramak kalmış. Biz sizin taraftan okuyoruz ama adam da böyle yazmış, niye?

Adamin değişik bir kisiligi var.blofmudur dersiniz Allah'ım bir krtulsam bu dertten
Engelledim zaten.
İnanın kötu bişey kixiyla ilgili tek kelime yazmadım.sadece aramayın kizinizla kendi aranızda anlasın dedim isterseniz özelden ekran resmini yollarım.hatta kendi benim kızım için bir sürü şey yazdı yok erkek arkadaşıyla el ele görmüş babasına soylucem bı suru şeyler.ben kızıma engelltim.ama arkadaşı babasına gidince konturu yok diye babasından konuşuyormuş kızımla engeli actiriyormus.kizimida sikistirdim bazende dışarı çıkınca babası izin versin diye benim kızım arayıp izin istemiş.onada kızdım kaldirmicaksin engeli diye

Zaten avukatada gosterse yazışmaları benim yazdığım bişey yok

Evet kızınızı düşüneceksiniz ama arkadışını kötüleyip ondan uzaklaştırmaya çalışarak değil, asla işe yaramaz bu yöntem. Eve aldım diyorsunuz ama bu normali zaten, lütuf değil. O gelecek sizin kızınız onun evine gidecek. İki kız da size mesafeli ve otoritenizi sallamıyor. Demek ki bunca sene yaptıklarınız söyledikleriniz bir işe yaramamış. Ben de de ergen kızlar var, en nefret ettikleri şey gelin konuşalım denmesi. yanlışları hataları yüzüne vurulması, onu bunu şunu yapacaksın hem de şimdi denmesi, arkadaşlarının eleştirilmesi... Siz doğruları bile söyleseniz, arkadaşının yaptığı kötü bir şeyi gözlerine soksanız yine de sizden taraf olmuyorlar. Kuyruğu dik tutmak, artık çocuk olmadıklarını, kendi sorunlarını çözebildiklerini göstermek için kol kırılır yen içinde kalır yapıyorlar. Belki bir noktada kızınız da bıkıyor ama bak gördün mü ben demiştim lafını duymamak için bir şey olmamış gibi davranıyor?

Bilmiyorum hiçbir çözüm bulamıyorum.sabahi edemiyorum şuan.ojadar çaresizim

Esimede söyleyemedim şimdi bilmiyorum ooofff offf

onada kızdım kaldirmicaksin engeli diye
Lütfen kaldırma engeli, telefonunda veya iletişiminde kısıtlama yapmak istemiyorum doğru da bulmuyorum sana saygı gösteriyorum ama aynı saygıyı senden bekliyorum. Arkadaşının babası veya değil yetişkin bir adam seni arasın istemiyorum, hem ebeveyn hem de yasal olarak buna hakkımız var. İşi bu noktalara getirme arkadaşlarının ailesiyle kötü olmak istemiyoruz. Kontürü yoksa, araması kısıtlıysa seni değil benim telefonumu arasın, istediğiniz kadar konuşun. Benim numaramın arkadaşının ailesinde olmasında sakınca yok.

Bir de bunu deneyin, meydan okumanın ergenlerde etkisi sıfır.

Yahu siz adamla neden muhatap oluyorsunuz, mesaj atıyorsunuz? Onu bu zamana kadar yapacak olan kişi eşinizmiş. Niye bostan korkuluğu muamelesi yapıyorsunuz eşinize? Kendisi mi öyle istiyor?
Konusun eşinizle, arkadaş meselesini falan söyleyin, adam yalan yanlış şeyler de anlatabilir, "erkeklik" göstermesin duydukları karşısında. Kızınızı savunsun, adama gereken cevabı versin. Sıfır mantıkla hareket ediyorsunuz.

Kız herkes yazmış işte git msjlarla şikayet et diye uzaklaştırma aldır kızınında okulunu değiştir zaten ilk dönem bitti hayır dağ başında mı yaşıyoruz oturmuşsun elim titriyor ayağım titriyor diyosun hala sen bikere adamla niye muhatap oluyosun ki ver eşine eşin konuşsun belki onlar konuşsaydı sen cırlamasaydın adama iş bu noktaya hiç gelmicekti hayır biz burdan ellerimize sopalar alıp senin evinin orda mı bekleyelim eşinin işyerinde nöbet mi tutalım kalk git karakola Allah Allah darlık geldi yahu

Bu konu niye bu kadar büyüdü ben hiç anlamadım.En başından, daha ilk aramadan sonra neden adamın telefonunu engellemediniz ?
Telefonu engelleyip kendi kızıniza "o kızla görüşmeni istemiyorum" diyecektiniz,karşı tarafla sizin hiç işiniz yoktu.Kendi kızınıza dinletemediginiz sözü elalemin kızına hiç dinletemezsiniz.

Son düzenleme:
Acaba kızımın erkek arkadaşı var biliyorum ama babası bilsin istemiyorum paniği mi bu? Eşinizi bu yüzden mi dışarıda tutuyorsunuz. Eğer öyleyse bir yanlış daha yapıyorsunuz. Liseye giden kızın hoşlandığı birinin olması normal. Belli sınırlar içerisinde görüşebilir gizlenmesi doğru değil.

Korkmayın kötü bir şey olmaz çünkü eşiniz direk bir şey söylememiş mesaj yazmamış adama. O kadar dedik niye eşine söylemedin diye en azından belki işe yarar. İnsan kavgaya giderken bile başkası çıkarsa önce anlatır durumu. Karınız bana şunları bunları yazdı der. Eşinizi önce mutlaka uyarın, ben de adama sinirlendim kendimi tutamadım kötü şeyler yazdım deyin girişmesin anlamadan dinlemeden.

Yrn ilk iş karakola gidip uzaklastırma çıkarttırmaya çalışın. Savcılığa suç duyurusunda bulunmanın geri dönüşü aylar sonrayı bulabiliyor. "Yarın hazırlıklı gelicem" fln derken neyi kast ettiği tam olarak belli olmasa da açık açık tehdit ediliyorsunuz.

Ne manyak bir aile bunlar kızımı aramayın deyince yok eşinizin iş yerine giderim yok aile meselesi oldu. Bundan sonra okul değişikliğinden başka çözüm kalmadı, kızınıza da söyleyin anasının babasının başını belaya sokmasın. Hiç ergen bilmen ne demesin kimse, benim annemi üzen hakaret eden insanlarla asla görüşmezdim.
Adam blöf yapıyor avukatı arayıp ne yapabilir, 15 yaşındaki kızı ikide bir arayan o, üstüne tehdit hakaret eden onlar. Eşiniz temkinli olsun, aynı fikirdeyiz aramayın kızımı ararsanız şikayetçi oluruz desin, erkek arkadaşı konusunu söylerse sizi ilgilendirmez desin, ben kızıma güveniyorum desin bu kadar.

Bi kriz nasıl yönetilemez onu gördük... adamı engelleyin hiç bi şey yazmayın ve sakin kalın... babaya gidilirsede bi zahmet çocuğunu savunsun. . Gereksz büyüttünüz engeli basıp devam edecektiniz elin adamıyla niye muhatap oldunuz ne diye mesaj attınız ki... okul değişikliği kesinlikle çözüm değil iletişim çağndayız her şekilde devam eder arkadaşlıkları bu yüzden yapıcı olun karşı tarafla iletişimi kesin önünüze bakn...

Eşinizin bu olanlardan gerçekten haberi var mı hanımefendi? Ben artık adamın hiçbir şeyden haberi olmadığını düşünüyorum siz bu kadar panik yapıp kendiniz halletmeye çalıştıkça.
O Kadar yanlış yönettiniz ki süreci. Adamı defalarca arayıp mesaj atmanın bir anlamı yok, bu sadece karşı tarafı daha da kızdırır ki öyle olmuş. Siz adama kızınız kızımla görüşmesin diyorsunuz sürekli ve adamın yüzüne yüzüne "kızınız kötü arkadaş, kızımdan uzak dursun, sizde aramayın sormayın" demişsiniz. Siz kendi kızınıza engel olamıyorken adamım kendi kızına engel olmasını nasıl bekliyorsunuz? Taa 1 yıl önce sizin kızınızın telefonundan adamı engelleyip eşinize babasını arattırıp "ben kızımın arkadaşlarının babalarıyla muhattap olmasını istemiyorum, malum ortalık çok karışık, sizle alakası yok durumun ama kızımı aramayın lütfen benim telefonumu kaydedin kızınızla ilgili bir sorunuz olursa ben direk kızıma sorar bilgi alır size iletirim" deyip kızıyla da güzelce konuşup onunda anlamasını sağlamalıydı. Şuan için bence eşinizi bilgilendirin arayıp adamla sakince konuşup anlatsın durumu. Adam daha da anlamazsa şikayetçi olup uzaklaştırma alın.

Bunları mesaj olarak atması iyi olmuş. Hemen o mesajların ekran görüntüsü ile savcılığa suç duyurusunda bulunun. Hiç korkmayın. Tehdit nasıl oluyor görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…