ewet ozamn öle canım hesapın yoksa tc noya yatırdıgında 100 kadar 5 lira kesinti ücreti alıyorlar ama hesabın varsa 2,5 lirapttden paranı almaya gittginizde 5 tl kesiyorlar daha önce 2 kişiye gönderdim kapıda ödemeli ama ptt de hesap açınca nasıl oluyo onu bilmiyorum benim hesabım yok tc numaranızı veriyorsunuz gönderi yaparken sonra söylediğiniz ptt şb sinden paranızı gidip oluyorsunuz
Ee süpermiş,ptt sonra parayımbenim heesabıma mı gönderiyor yoksa eldenmı gidip alıyoruz?
emirin_annesi adlı arkadaşım özel mesaj yazamıyorum,bu yüzden burda yazmak istedim.defalarca kraft elele bebek arabası için msj yazdım ama cvp vermedin.yine söylüyorum bebek arabasını satmadıysan talibim,cvbını bekliyorum
bilemedim ki
100 msj hakkı yeni arkadaşlara haksızlık olur gibi sanki bende ilk satış yaptığımda 92 falandı msj hakkım :)
birde para gelmeden nasıl kargoya verip takip nosu alıcaz
havale yapıldıktan sonra kargo yapılmalı bence
büyük sitelerde bile öyle :)
en iyisi ya allah bismillah demek galiba :)))))))))))))))
hayırlı olsun her iki tarafada .kraft elele.... olarak açtığın başlıkta yazmıştım msjları.özel msj hakkım olmadığı için .önemli değil ,tekrar hayırlı olsun ,kısmet değilmiş demekkicanım tostip diye bir ark sattım cumartesi mersin yolcusu...ama msj gelse kesinlikle cevap yazardım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?