Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tostip diye bir ark sattım cumartesi mersin yolcusu...ama msj gelse kesinlikle cevap yazardım kusura bakma
o zaman şöyle diyelim 100 msj hakkını dolduran ark.satış yapsın burdan mesajlaşsın özel kısımdan tabii çünkü ayrı mail adresi yazınca ceza alınıyor ben aldımmesela....telefon numarası verilmeden satış yapılmasın kargo takip ardından ödeme diyelim mi kızlar karşılıklı özel yazışma +telefon+kargo takip no+eft yada gönderi hesaba 4 aşama güven artı sağlıklı alış-veriş
evet canım çıktı nursella diye biri 2 tane de sahte hesap açmış güyya o iki isim nurselladan birşeyler almış ve memnun kalmış.bir ara gelip ortalığı kasıp kavurmuştu Allahtan admin yakaladı.kız mı erkek mi artık defolup gitti.fotoların hepsi de başka yerlerden alıntıymış meğer
Ben bugün saruboceq ten aldım o bana kargotakip No gönderdi bende hemen sonra Eft yaptım örneğin ben kötü niyetli olsam Eft yapmasam kargoyu geri çekebilir.bence bu sistem iyi gibi geliyor
Ben bugün saruboceq ten aldım o bana kargotakip No gönderdi bende hemen sonra Eft yaptım örneğin ben kötü niyetli olsam Eft yapmasam kargoyu geri çekebilir.bence bu sistem iyi gibi geliyor
Benim olmasını istediğim şeyler,ürünlerin gerçek resmi konsun,birde ilave resimler istendiğinde eklensin,bunun dışında kargoya verme aşaması vesaire tabi ki bazı esneklikler yada özel durumlar olabilir. Ben bu zamana kadar satıldığı gün kargoya verirdim ürünlerimi ama geçen ser-tuu ya ürün verdim bazı aksilikler oldu tam bir hafta geç gönderebildim ,hala da özür diliyorum kendimi mahçup hissettim.İnsanlar size güveniyor ve para gönderiyorlar sonuçta..