Evet aslında kapıda ödeme çok iyi olur bencede..Denemedim fakat nasıl oluyor ,ekstre paramı veriliyor kapıda ödeme seçildiğinde?
Yeni kişilere evet biraz önyargılıyız fakat düşünüyorum da bende buraya şubat gibi falan katıldım ,o zamanlar bende yeniydim:)
Aynen canım çok güzel söyledin benim resimlerde hep balkon masamda çekiidir mesela..
Ee süpermiş,ptt sonra parayımbenim heesabıma mı gönderiyor yoksa eldenmı gidip alıyoruz?
5 lira fazla veriliyormuş ptt kargo ile.almak için değil de satmak için biraz beklemek iyi olur=)Evet aslında kapıda ödeme çok iyi olur bencede..Denemedim fakat nasıl oluyor ,ekstre paramı veriliyor kapıda ödeme seçildiğinde?
Yeni kişilere evet biraz önyargılıyız fakat düşünüyorum da bende buraya şubat gibi falan katıldım ,o zamanlar bende yeniydim:)
5 lira fazla veriliyormuş ptt kargo ile.almak için değil de satmak için biraz beklemek iyi olur=)
ben de neredeyse nurselzede olacektım o yüzden bayağı çekinik durumdaydım şimdi Bandag bana kapıda ödemeli gönederecek.
tek tek koydugumuz resimlerin birde toplu bir halde resmini cekip koyabilirsek ürünlerin bize ait oldugu konusunda biraz daha güven saglayabiliriz bence.
canm 5 lira deil 2,5 olması lazım çünkü ben daha önce aldım kapıda ödemeli kargo ücreti+2,5 lira ödedim birde tabi ürünün ücretini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?