Kizlar o bu hikaye acikcasi yok farakli acidan resim falan cok sacma saticinin isi yok farkli acidan resim cekicek cogu zaman ekleyemiysunz bile cektiginiz fotoyu pixeli fazla geliyr.Bu hemen demek degilki satan dolandirici.Kapida odemede mantikli ama kargo parasindan yakiniyo millet kapida odemedede kesinti oluyr %5di sanirim Anlamadigim hic dolandirici ciktimi birinin karsisina okadar cok alis satis yaptim birkere bile kotu bir insanla karsilasmadim.İmkani olan elden alsin olmayanda guvensin.Ben icimizde kotu birinin olduguna inanmiyrm.
o zaman şöyle diyelim 100 msj hakkını dolduran ark.satış yapsın burdan mesajlaşsın özel kısımdan tabii çünkü ayrı mail adresi yazınca ceza alınıyor ben aldımmesela....telefon numarası verilmeden satış yapılmasın kargo takip ardından ödeme diyelim mi kızlar karşılıklı özel yazışma +telefon+kargo takip no+eft yada gönderi hesaba 4 aşama güven artı sağlıklı alış-veriş
evet canım çıktı nursella diye biri 2 tane de sahte hesap açmış güyya o iki isim nurselladan birşeyler almış ve memnun kalmış.bir ara gelip ortalığı kasıp kavurmuştu Allahtan admin yakaladı.kız mı erkek mi artık defolup gitti.fotoların hepsi de başka yerlerden alıntıymış meğer
evet canım çıktı nursella diye biri 2 tane de sahte hesap açmış güyya o iki isim nurselladan birşeyler almış ve memnun kalmış.bir ara gelip ortalığı kasıp kavurmuştu Allahtan admin yakaladı.kız mı erkek mi artık defolup gitti.fotoların hepsi de başka yerlerden alıntıymış meğer
aynı şeyi 3-4 kişiye satmış kim bilir daha kaç kişiye satıp ertesi gün aynı anda tüm paraları hesaba alıp kaçacaktı.başka başlıklarda da soruyor millete ne kadar güvenilir,kandırılırsak yakalayabilir miyiz falan.uyanığa bak.
Ben bugün saruboceq ten aldım o bana kargotakip No gönderdi bende hemen sonra Eft yaptım örneğin ben kötü niyetli olsam Eft yapmasam kargoyu geri çekebilir.bence bu sistem iyi gibi geliyor
Ben bugün saruboceq ten aldım o bana kargotakip No gönderdi bende hemen sonra Eft yaptım örneğin ben kötü niyetli olsam Eft yapmasam kargoyu geri çekebilir.bence bu sistem iyi gibi geliyor
bencede en mantıklısı bu cunku bazen o gun arkadaslarımız gonderemeyebılıyor kargoyu bızlerde para yatırınca suphe duyacagımıza kargo takıp nosunu alır almaz eft yapmak en ıyı
Bu seferde kargoyu geri ceksem yalandan kargo ucreti odemis olucksin cnm.Benim baska bir islwmde oldu kapuda odeme dendi gonderdim ne gitti aldi ne odeditelefnlarida acmadi geri istedim kargoyu olan bana oldu yalandan kargo odedim.
Nursel midir nursellamıdır hiç hatırlamak istemiyorum bazı arkadaşlar yanlışlıkla beni o zannettiler... :) bende burada pek çok ki,şiden alışveriş yaptım sattım
hepsinden memnun kaldım
saruboceg
vaveyla
zeynep82
nıcole
tds
enesibel
..hatırlayamadıklarım da var
sattıklarım
canımın
dusduru
enesibel
istanbul82
yasamayıseviyorum
... Yine hatırlayamadıklarım..
Benim olmasını istediğim şeyler,ürünlerin gerçek resmi konsun,birde ilave resimler istendiğinde eklensin,bunun dışında kargoya verme aşaması vesaire tabi ki bazı esneklikler yada özel durumlar olabilir. Ben bu zamana kadar satıldığı gün kargoya verirdim ürünlerimi ama geçen ser-tuu ya ürün verdim bazı aksilikler oldu tam bir hafta geç gönderebildim ,hala da özür diliyorum kendimi mahçup hissettim.İnsanlar size güveniyor ve para gönderiyorlar sonuçta..