5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
5×4=20.
18+20=38.
Abov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
Aynen aynen sapık kesin hemen ayrıl ondan öpüşmeyi biliyorsunda bir erkeğin öpüşmeden tahrik olacağını bilmemen garip1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Öyle demeyin konu sahibi öpüşmemis ki sevgilisi öpüşmüs kendi kendine, nasıl oluyorsa artık
Ama bayağı sağlıklılar. Çıtayı epey yukseltiyorlar. Performanslari süper.Doktorlar çok zor günlerden geçiyor
Siz bişey hisettemediz mi öpüşürken demekki sizde bir sevgi olarak eksiklik yada cinsel sıkıntıniz var.1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Her haltı yaparım ama bakireyim hahahYatak olayına karşısın, sokakta öpüşmeye karşı değilsin anladım.
Öpüşürken korona geçmiyormu kız tabi dikleşir bu sapık olduğu anlamına gelmez bence1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Burada farklı nickler alıp aynı konuları neden açıyorsunuz ? Bir de uslubunuz asla bir yetişkin üslubu değil maalesef..
Yetişkin ve olgun bir insan cinsellik hakkındaki fikrini yatak olayı diye bahsetmez.