• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Aynen aynen sapık kesin hemen ayrıl ondan :KK48: öpüşmeyi biliyorsunda bir erkeğin öpüşmeden tahrik olacağını bilmemen garip 😂

Adam doktor,sizi bir aydir taniyor ve opusuyor musunuz? İyi ki koronadan cekiniyormussunuz,bir de cekinmeseniz neler olurmus.
Opusmeye sevismeye asla karsi degilim bu arada. Sadece korona yuzunden bu yorumu yaptim size.

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Siz bişey hisettemediz mi öpüşürken demekki sizde bir sevgi olarak eksiklik yada cinsel sıkıntıniz var.

Öpüşürken korona geçmiyormu 😂 kız tabi dikleşir bu sapık olduğu anlamına gelmez bence

Burada farklı nickler alıp aynı konuları neden açıyorsunuz ? Bir de uslubunuz asla bir yetişkin üslubu değil maalesef..
Yetişkin ve olgun bir insan cinsellik hakkındaki fikrini yatak olayı diye bahsetmez.

Burada farklı nickler alıp aynı konuları neden açıyorsunuz ? Bir de uslubunuz asla bir yetişkin üslubu değil maalesef..
Yetişkin ve olgun bir insan cinsellik hakkındaki fikrini yatak olayı diye bahsetmez.

Farklı nick almadım tek bu var
Öyle olsa tespit ederlerdi merak etme diğer konuyu gördüm benimkine benzer yanı yok

Back
X