• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

Arabistanlı doktor konusu açan abladan huylanıp eski konularına bakmıştım. Öpüşmeyi bilmiyorum, nasıl öpüşeceğimi bana öğretir misiniz tarzı konuları vardı. Öpüşme ve doktor kelimelerini bir arada görünce aynı abla bana çağrışım yaptı. İsminin gri olmasına bakarak boşa olmadığını tahmin ediyorum. Ya troll ya da öpüşmeyi bile bilmeyen biri olarak çeşitli fantezileri var, burada hayallerini gerçek gibi yaşıyor.

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Herkes sapık o zaman 😂sadece çok heyecanlanmış 😂vede çok genç.... Hepsi bu.... Yani gay değil kesin bilgi😂konu sahibi Varol gece gece ne güldüm 😂ne dert sendekide 😂😂😂😂😂

Ya geçen sen konu açmıştım kafede öptü midem bulandı bir daha gorusmeyecegim diye ee neden görüştün o zaman ?
Son bir sans vermis disarda deneyek bakem acik hava belki bulanti olmaz derken herif şaha kalkmis herife yaramamis bu seferde...konu bir acayip çeliski dolu en sonda beddua etmis hemcinsimiz tecavuze ugrayin emiii diye ehhh allah var yukarda o beddua yi edenin cirkin kalbine gore versin rabbim

Son bir sans vermis disarda deneyek bakem acik hava belki bulanti olmaz derken herif şaha kalkmis herife yaramamis bu seferde...konu bir acayip çeliski dolu en sonda beddua etmis hemcinsimiz tecavuze ugrayin emiii diye ehhh allah var yukarda o beddua yi edenin cirkin kalbine gore versin rabbim
Ay onu ne zaman demiş ben kaçırmışım konunun bizle ne ilgisi var beddua etmiş bir de bize sınır oldum

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Canım öpüşüo çocuk tahrık olmuştur.Öpüşürken zaten tahrık olmazsa abes:):).

Sizi sevip beğendiği içindir o sapıklık ne alaka anlayamadım😫

Back
X